­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Brat suplimentar

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Braț Suplimentar de Ridicare

Transformă-ți Utilajul într-un Echipament Multifuncțional cu Baurent Piese

Adăugarea unui braț suplimentar de ridicare la utilajul tău poate transforma echipamentul într-o mașinărie multifuncțională, crescând semnificativ productivitatea și reducând costurile operaționale. Baurent Piese este furnizorul tău de încredere pentru o gamă variată de brațe suplimentare de ridicare, adaptate pentru diferite aplicații.

Tipuri de Brațe Suplimentare Disponibile

 1. Braț Stivuitor

  • Descriere: Ideal pentru ridicarea și manipularea paleților și altor încărcături grele, brațul stivuitor poate transforma un utilaj standard într-un stivuitor eficient.
  • Avantaje: Îmbunătățește capacitatea de manipulare a materialelor, economisind timp și resurse.
 2. Braț Macara

  • Descriere: Conceput pentru ridicarea și deplasarea sarcinilor grele pe verticală, brațul macara este perfect pentru lucrările de construcții și industriale.
  • Avantaje: Permite ridicarea sarcinilor mari la înălțimi considerabile, asigurând siguranță și eficiență operațională.
 3. Braț Telehandler Manitou

  • Descriere: Brațul telehandler pentru utilajele Manitou este esențial pentru manipularea sarcinilor în condiții de înălțime și spațiu restrâns, oferind versatilitate maximă.
  • Avantaje: Asigură o utilizare optimă a telehandler-ului, extinzând funcționalitățile acestuia pentru diverse aplicații.
 4. Prelungitor Braț

  • Descriere: Acest atașament adaugă lungime suplimentară brațului existent al utilajului, permițând accesul în locuri greu accesibile.
  • Avantaje: Îmbunătățește raza de acțiune și capacitatea de manipulare a sarcinilor, fiind util în diverse scenarii de muncă.
 5. Braț Zabrelit

  • Descriere: Caracterizat printr-o structură de tip zăbrele, acest braț este ideal pentru ridicarea sarcinilor grele, asigurând stabilitate și rezistență.
  • Avantaje: Oferă durabilitate și capacitate de ridicare ridicată, fiind ideal pentru utilizare în construcții și industrii grele.

Beneficiile Utilizării Brațelor Suplimentare de Ridicare

 • Versatilitate: Un braț suplimentar poate transforma utilajul tău într-un echipament multifuncțional, adaptabil pentru diverse sarcini și aplicații.
 • Productivitate Crescută: Cu un braț suplimentar, poți realiza mai multe tipuri de lucrări cu același utilaj, economisind timp și crescând eficiența operațională.
 • Costuri Reduse: În loc să achiziționezi utilaje separate pentru diferite sarcini, un singur utilaj echipat cu brațe suplimentare poate îndeplini multiple funcții, reducând costurile de investiție și întreținere.
 • Flexibilitate Operațională: Brațele suplimentare permit accesul în locuri dificil de atins și manipularea sarcinilor în condiții variate, oferind flexibilitate maximă în operare.
 • Durabilitate și Siguranță: Brațele de ridicare furnizate de Baurent Piese sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și siguranță în utilizare.

Baurent Piese – Furnizorul Tău pentru Brațe Suplimentare de Ridicare

Baurent Piese este dedicat să ofere soluții de înaltă calitate pentru toate nevoile tale de manipulare a materialelor. Avem o gamă variată de brațe suplimentare de ridicare, adaptate pentru diverse tipuri de utilaje și aplicații. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a beneficia de consultanță specializată în alegerea brațului potrivit pentru utilajul tău.

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și pentru a plasa o comandă. Transformă-ți utilajul într-un echipament multifuncțional și crește-ți productivitatea cu ajutorul brațelor suplimentare de ridicare de la Baurent Piese!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!