­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Cupe

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Cupe utilaje de construcții și agricultură

Baurent este furnizor de încredere pentru o gamă largă de cupe destinate utilajelor de construcții și agricultură. Indiferent de tipul de utilaj pe care îl folosiți, avem soluții care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră. Iată câteva dintre modelele de cupe pe care le oferim:

1. Cupă JCB

Ideală pentru diverse aplicații de construcții, cupa pentru utilajele JCB este robustă și eficientă, fiind proiectată pentru a oferi performanțe excelente în condiții grele de lucru.

2. Cupă Miniexcavator

Concepută pentru miniexcavatoare, această cupă este perfectă pentru lucrări precise și detaliate. Este ușor de manevrat și asigură o productivitate ridicată în spații restrânse.

3. Cupă Cereale

Specializată pentru manipularea cerealelor, această cupă este ideală pentru încărcarea și descărcarea rapidă și eficientă a materialelor granulare, asigurând un flux continuu și fără pierderi.

4. Cupe Taluzare

Cupele de taluzare sunt esențiale pentru lucrările de nivelare și finisare a terenului. Acestea permit crearea de pante și taluze uniforme, fiind indispensabile în lucrările de amenajare a teritoriului.

5. Cupă Buldoexcavator

Robustă și versatilă, cupa pentru buldoexcavator este ideală pentru săpat, încărcat și manipularea diverselor materiale, oferind o durabilitate ridicată și o performanță excepțională.

6. Cupă Taluz

Similară cu cupa de taluzare, cupa de taluz este utilizată pentru formarea și întreținerea pantei, asigurând o calitate superioară a finisării terenului.

7. Cupă Trapezoidală

Proiectată pentru lucrări specifice de excavare, această cupă are o formă trapezoidală care permite săparea șanțurilor și a canalelor cu pereți înclinați, fiind ideală pentru drenaje și lucrări de infrastructură.

8. Cupă Trapez

Similară cu cupa trapezoidală, această cupă este perfectă pentru lucrările de săpare a șanțurilor, asigurând o formă uniformă și precisă a canalelor.

9. Cupe pentru Excavatoare

Disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, cupele pentru excavatoare sunt esențiale pentru săparea, încărcarea și manipularea materialelor, oferind soluții adaptate oricărei aplicații de construcții.

10. Cupă Săpat Șanțuri

Această cupă este proiectată special pentru săparea șanțurilor înguste și adânci, asigurând o săpare rapidă și precisă pentru instalarea conductelor și a cablurilor.

11. Cupă Adâncime

Ideală pentru excavări la adâncimi mari, această cupă oferă o capacitate mare de încărcare și o eficiență ridicată în săparea și manipularea materialelor din adâncime.

12. Cupe Buldoexcavator

Disponibile în diferite dimensiuni și modele, aceste cupe sunt esențiale pentru lucrările de săpare, nivelare și încărcare efectuate cu buldoexcavatoarele.

De ce să alegi Baurent pentru cupele tale?

  • Calitate superioară: Toate cupele oferite de Baurent sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în condiții de lucru intense.
  • Varietate: Oferim o gamă largă de cupe pentru diverse aplicații, garantând că veți găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.
  • Livrare rapidă: Înțelegem importanța timpului în activitățile de construcții și agricultură, de aceea asigurăm livrarea rapidă a produselor comandate.
  • Expertiză: Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere consultanță și să vă ajute să alegeți cupele potrivite pentru utilajele dumneavoastră.

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre oferta noastră de cupe și pentru a beneficia de cele mai bune soluții pentru utilajele tale de construcții și agricultură.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!