🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Filtre hidraulice

Afiseaza: 1-48 din 51 produse

 Filtre

Filtre hidraulice potrivite pentru majoritatea utilajelor de constructii

Filtrele hidraulice joacă un rol crucial în protecția și eficiența sistemelor hidraulice, prin retenția particulelor nedorite din uleiul hidraulic sau alte fluide hidraulice. Această funcție de filtrare esențială previne deteriorarea componentelor sensibile ale sistemului hidraulic, precum pompa hidraulică, blocul hidraulic și conductele, extinzând astfel durata de viață a întregului sistem hidraulic.

BAURENT oferă o gamă vastă de filtre hidraulice de înaltă calitate, adecvate pentru o varietate de aplicații și echipamente de construcții de la producători renumiți precum Merlo, Manitou, Grove, Haulotte, JCB, Komatsu, Caterpillar, Case, Atlas, Sunward, și alții. Portofoliul nostru include:

  • Filtre Hidraulice de Înaltă Presiune: Concepute pentru a suporta presiuni de până la 450 de bari, aceste filtre sunt ideale pentru medii solicitante, cum ar fi industria minieră, maritimă, forajele, agricultura și construcțiile. Eficiența ridicată de filtrare asigură protecția optimă a echipamentelor.

  • Filtre Hidraulice de Presiune Medie: Aceste filtre oferă un design compact și sunt potrivite pentru aplicații cu presiuni de până la 70 de bari. Intervalul larg de temperaturi de funcționare, de la -20°C până la 120°C, extinde intervalele de mentenanță, reduce costurile de operare și îmbunătățește durata de viață a echipamentelor.

  • Filtre Hidraulice de Presiune Joasă: Special concepute pentru sisteme cu presiuni de până la 10 bari, aceste filtre asigură o protecție eficientă în aplicații mai puțin solicitante.

  • Filtre Hidraulice Retur: Oferind diferite opțiuni de montare la bazin, aceste filtre asigură o soluție de filtrare completă, ușurând în același timp integrarea în sistem.

  • Filtre Hidraulice de Aerisire: Disponibile în mai multe configurații, aceste filtre sunt esențiale pentru aerisirea rezervoarelor hidraulice, prevenind contaminarea fluidului hidraulic.

Toate filtrele hidraulice din oferta BAURENT sunt compatibile cu normele DIN și vin cu posibilitatea de înlocuire a elementelor filtrante, oferind flexibilitate și eficiență în utilizare. Filtrele sunt concepute pentru a captura o gamă largă de particule, inclusiv praf, nisip și particule metalice, și sunt disponibile în diverse dimensiuni pentru a se potrivi cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.

Consultați oferta noastră extinsă de filtre hidraulice și în cazul în care nu găsiți filtrul corespunzător pentru nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Echipa BAURENT este pregătită să vă asiste în găsirea soluțiilor optime pentru întreținerea și eficiența sistemelor hidraulice ale echipamentelor dvs. de construcții.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!