­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Electrovalve - supapa hidraulica

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Electrovalve si supape hidraulice 

Descoperi╚Ťi gama noastr─â complet─â de supape hidraulice 24V ╚Öi electrovalve hidraulice, proiectate pentru a satisface cerin╚Ťele tehnice ╚Öi opera╚Ťionale ale sistemelor hidraulice moderne. Cu o experien╚Ť─â vast─â în domeniu, oferim solu╚Ťii eficiente pentru controlul fluidelor, încorporând cele mai recente inova╚Ťii în materie de electrovalve hidraulice 12V, bobine Hydac, electrovalve Bosch, supape Hydraforce ╚Öi multe altele.

Electrovalve ╚Öi Supape Hidraulice – Inima Sistemelor Hidraulice Moderne

O valv─â solenoid─â, sau o supap─â hidraulic─â 24V, este esen╚Ťial─â pentru opera╚Ťiuni precise în controlul fluidelor. Aceste dispozitive, ac╚Ťionate de electromagne╚Ťi, permit control rapid ╚Öi eficient, fiind ideale pentru o gam─â larg─â de aplica╚Ťii industriale. De la supape de compensare ╚Öi valve solenoide pân─â la ventile hidraulice avansate, fiecare component─â este proiectat─â pentru performan╚Ť─â ╚Öi durabilitate.

Varia╚Ťia de Produse: Solu╚Ťii pentru Fiecare Nevoie

 • Supape controlate direct: Aceste supape, ideale pentru aplica╚Ťii cu cerin╚Ťe de comutare rapid─â, sunt ac╚Ťionate direct prin electromagnet, garantând o reac╚Ťie imediat─â la comenzi.
 • Supape ac╚Ťionate cu pilot: Cu o eficien╚Ť─â remarcabil─â în condi╚Ťii de diferen╚Ťe de presiune, aceste supape ofer─â control fiabil ╚Öi precis, fiind ideale pentru sisteme complexe.
 • Supape controlate pozitiv: Combina╚Ťia perfect─â între supapele directe ╚Öi cele pilotate, acestea ofer─â flexibilitate ╚Öi performan╚Ť─â într-o varietate de aplica╚Ťii.
 • Supape controlate de presiune: Proiectate pentru a face fa╚Ť─â celor mai exigente medii, aceste supape asigur─â controlul precis al fluidelor chiar ╚Öi în condi╚Ťii extreme.

Diversitatea Noastr─â: De la Supape de Direc╚Ťie la Regulatoare de Presiune

Oferta noastr─â include o gam─â larg─â de produse, precum supape de contrabalansare, supape de reglare a debitului de ulei, valve propor╚Ťionale, ╚Öi kit-uri de repara╚Ťie pentru electrovalve. Fie c─â ave╚Ťi nevoie de o supap─â de direc╚Ťie, un regulator de presiune ulei hidraulic, sau solu╚Ťii pentru supapa de frân─â sau supapa de accelera╚Ťie, suntem aici pentru a v─â oferi solu╚Ťiile optimizate pentru necesit─â╚Ťile dumneavoastr─â.

De Ce S─â Alege╚Ťi Produsele Noastre?

 • Calitate Superioar─â: Select─âm cu grij─â fiecare produs, asigurându-ne c─â îndepline╚Öte standardele stricte de calitate ╚Öi fiabilitate.
 • Compatibilitate Extins─â: Produsele noastre sunt compatibile cu o gam─â larg─â de utilaje, inclusiv m─ârci de renume precum Merlo, JCB, Manitou ╚Öi altele.
 • Expertiz─â ╚Öi Suport: Echipa noastr─â de speciali╚Öti este întotdeauna disponibil─â pentru a v─â oferi consultan╚Ť─â ╚Öi suport tehnic.

Gama Noastr─â de Electrovalve Hidraulice

Având la baz─â tehnologie de ultim─â or─â, electrovalvele hidraulice 24V** ╚Öi 12V din portofoliul nostru reprezint─â vârful inova╚Ťiei în domeniul controlului fluidelor. Aceste componente esen╚Ťiale sunt proiectate pentru a asigura un control precis ╚Öi fiabil, fiind ideale pentru o varietate de aplica╚Ťii industriale, de la sistemele de iriga╚Ťii la cele de automatizare.

Caracteristici Inovatoare:

 • Rapiditate ╚Öi Precizie: Electrovalvele noastre sunt recunoscute pentru timpul de r─âspuns rapid ╚Öi precizia în control, esen╚Ťiale în aplica╚Ťii critice unde fiecare moment conteaz─â.
 • Durabilitate: Construite s─â reziste, electrovalvele noastre sunt testate riguros pentru a face fa╚Ť─â celor mai dure condi╚Ťii de utilizare, garantând o durat─â lung─â de via╚Ť─â.
 • Versatilitate: Cu o gam─â larg─â de modele, de la valve solenoide pân─â la ventile hidraulice avansate, solu╚Ťiile noastre sunt concepute s─â satisfac─â cele mai diverse cerin╚Ťe.

Aplica╚Ťii Diverse pentru supapa hidraulica:

Fie c─â este vorba despre controlul direc╚Ťiei fluxului, reglarea presiunii sau echilibrarea sarcinilor în sistemele hidraulice, electrovalvele ╚Öi supapele noastre hidraulice sunt solu╚Ťia ideal─â. Supapele de compensare, valvele propor╚Ťionale ╚Öi supapele de contrabalansare sunt doar câteva dintre op╚Ťiunile disponibile pentru a optimiza performan╚Ťa sistemului dumneavoastr─â.

Solu╚Ťii Personalizate:

Con╚Ötien╚Ťi de necesitatea de a oferi solu╚Ťii adaptate fiec─ârei aplica╚Ťii, suntem preg─âti╚Ťi s─â lucr─âm îndeaproape cu clien╚Ťii no╚Ötri pentru a dezvolta solu╚Ťii personalizate. De la kit-uri de repara╚Ťie pentru electrovalve pân─â la sisteme complexe, ne angaj─âm s─â oferim produse ╚Öi servicii care s─â corespund─â exact cerin╚Ťelor dumneavoastr─â.

Angajamentul Nostru:

 • Suport Tehnic: Echipa noastr─â de speciali╚Öti este preg─âtit─â s─â v─â asiste în selec╚Ťia produselor potrivite ╚Öi s─â v─â ofere suport tehnic de înalt─â calitate.
 • Calitate Asigurat─â: Fiecare produs din gama noastr─â este supus unui control strict al calit─â╚Ťii, pentru a v─â asigura c─â primi╚Ťi cele mai bune solu╚Ťii posibile.
 • Solu╚Ťii Eficiente: Ne angaj─âm s─â oferim solu╚Ťii eficiente ╚Öi durabile, care s─â contribuie la optimizarea sistemelor dumneavoastr─â hidraulice ╚Öi la maximizarea productivit─â╚Ťii.

Descoperi╚Ťi diferen╚Ťa pe care o pot face solu╚Ťiile noastre avansate în sistemul dumneavoastr─â hidraulic. Explora╚Ťi gama noastr─â de supape hidraulice 24V, electrovalve hidraulice ╚Öi alte componente de top, ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťi╚Ťi eficien╚Ťa ╚Öi performan╚Ťa echipamentelor dumneavoastr─â. Contacta╚Ťi-ne ast─âzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastr─â specifice sau despre supapa hidraulica de care aveti nevoie ╚Öi pentru a afla cum v─â putem ajuta s─â atinge╚Ťi noi niveluri de succes în proiectele dumneavoastr─â.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!