🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Lampi spate

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Lampi Spate pentru Utilaje: Esențiale pentru Siguranță și Funcționalitate

În domeniul echipamentelor grele, siguranța este prioritară, iar lampile spate sunt componente vitale în asigurarea acestei siguranțe. Fie că vorbim despre utilaje agricole, de construcții sau industriale, lampile spate joacă un rol crucial în vizibilitatea echipamentului, mai ales în condiții de vizibilitate redusă sau pe timp de noapte. La Baurent Piese, oferim o gamă variată de lampi spate, inclusiv lămpi cu LED-uri și halogen, compatibile cu mărci de top precum JCB, Bobcat, Komatsu, și altele.

Funcționalități și Importanța Lampilor Spate

Lampile spate, montate în partea din spate a utilajelor, sunt de regulă de culoare roșie și pot avea mai multe funcții integrate:

  • Lumină de frânare: Intensifică luminozitatea atunci când operatorul aplică frâna, avertizând astfel vehiculele din spate despre încetinirea sau oprirea utilajului.
  • Semnalizare: Incorporarea semnalizărilor stânga-dreapta este esențială pentru indicarea schimbărilor de direcție, contribuind la prevenirea accidentelor.

Aceste caracteristici fac lampile spate indispensabile pentru funcționarea în siguranță a oricărui echipament greu.

Opțiuni de Lămpi Spate la Baurent Piese

Oferim atât componente complete, cât și piese de schimb pentru lampile spate:

  • Sticla lampa spate (geam lampa spate): Aceasta protejează becul și circuitul intern, asigurând că lumina este distribuită corect și fără obstrucții.
  • Carcasa lampa: Carcasa oferă suportul structural pentru geam și componentele electrice ale lămpii, protejându-le de condițiile exterioare dure.

De asemenea, clienții pot alege între lampi de spate cu LED-uri și lămpi cu becuri halogen:

  • Lămpi cu LED-uri: Acestea sunt cunoscute pentru durabilitatea lor extinsă și eficiența energetică superioră, fiind ideale pentru utilizarea pe termen lung.
  • Lămpi cu becuri halogen: Oferă o lumină puternică și sunt ușor de înlocuit, fiind o opțiune cost-eficientă pentru multe tipuri de utilaje.

De Ce Să Investești în Lămpi Spate de Calitate?

Investiția în lămpi spate de calitate de la Baurent Piese asigură că utilajele tale sunt echipate corespunzător pentru a opera în siguranță și eficiență. Alegând produse de înaltă calitate, reduci riscul de defecțiuni, care ar putea conduce la întârzieri costisitoare și chiar accidente. În plus, o vizibilitate bună este crucială nu doar pentru siguranța operatorului, dar și pentru cea a celor din jur.

Descoperă Gama Noastră de Lampi Spate

Vizitați Baurent Piese pentru a explora gama noastră extinsă de lampi spate și pentru a alege soluția optimă pentru utilajul tău. Cu opțiuni pentru diverse mărci, precum JCB, Bobcat, Komatsu, Fiat, New Holland, Merlo, Manitou, Haulotte, și John Deere, suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor tale.

Investește în lampi spate de calitate superioară la Baurent Piese și asigură-te că echipamentul tău este pregătit pentru orice provocare, funcționând la standardele cele mai înalte de siguranță și eficiență!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!