­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Piese New Holland

Afiseaza: 1-48 din 51 produse

 Filtre
Compania New Holland este un produc─âtor de ma╚Öini agricole si utilaje pentru constructii care ofer─â tractoare, combine de recoltat, balo╚Ťi rotunzi ╚Öi o varietate de alte ma╚Öini agricole, buldoexcavatoare, incarcatoare telescopice, compactoare, etc. Pe www.baurent-piese.ro v─â oferim un catalog extins de produse de piese de schimb pentru utilajele dvs. agricole New Holland la pre╚Ťuri corecte.
 

Cunoa╚Öte╚Ťi istoria m─ârcii New Holland?Compania dateaz─â din 1895 când Abe Zimmermann, în vârst─â de doar 26 de ani, a deschis un mic atelier de repara╚Ťii pentru ma╚Öini agricole sub numele „New Holland Machine Company” în satul New Holland din Pennsylvania, în Statele Unite compania a devenit un produc─âtor de succes pentru ma╚Öini agricole ╚Öi mori portabile care puteau fi folosite pentru a produce hran─â pentru cre╚Öterea vitelor. În 1947, compania a f─âcut o mare impresie cu o inven╚Ťie: prima pres─â mobil─â automat─â de balotat a ap─ârut pe pia╚Ť─â ╚Öi a dus la o revolu╚Ťie a fânului.

Istoria companiei New Holland este strâns legat─â de cunoscu╚Ťii produc─âtori de ma╚Öini agricole Ford ╚Öi Fiat ╚Öi de compania agricol─â belgian─â Claeys. Marca Ford a devenit cunoscut─â la începutul secolului odat─â cu introducerea propriului proces de produc╚Ťie - ini╚Ťial pentru industria auto. Acest proces va fi extins ulterior pentru a include ma╚Öini agricole ╚Öi tractoare. În 1917, primul tractor Ford a fost prezentat de filiala Ford & Son. A╚Öa-numitele tractoare Fordson sunt foarte populare în Statele Unite ╚Öi Marea Britanie deoarece sunt puternice, fiabile ╚Öi ieftine. În anii 1940 a avut loc o fuziune strategic─â între Fordson ╚Öi Massey-Fergusson, o companie în cre╚Ötere rapid─â, rezultând linia de tractoare de succes Ford-Ferguson. De la mijlocul anilor 1960, marca Fordson a fost abandonat─â în favoarea binecunoscutei m─ârci Ford, care avea s─â devin─â una dintre cele mai mari m─ârci de tractoare agricole pân─â în anii 1980.

Istoria m─ârcii New Holland este legat─â ╚Öi de marca Fiat, în special de fabricarea tractoarelor Fiat. Fiat Trattori a fost fondat în 1899 ╚Öi are la baz─â modelul american al lui Henry Ford.Primul tractor Fiat este lansat în 1919. În 1939, compania Fiat a cunoscut o perioad─â de puternic─â expansiune ╚Öi a comercializat un tractor care putea func╚Ťiona cu mai mul╚Ťi combustibili (benzin─â, motorin─â, metan etc.). Dup─â încheierea celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, Fiat a introdus cel mai de succes tractor din lume: Fiat 25R. Fiat devine cel mai mare produc─âtor european de tractoare în anii 1960. Ford cump─âr─â New Holland în 1986 ╚Öi creeaz─â o nou─â companie, Ford New Holland, care le permite celor doi constructori de ma╚Öini s─â-╚Öi extind─â oferta prin vânzarea de tractoare ╚Öi recolte. Cu succesul ╚Öi dezvoltarea continu─â, Fiat a achizi╚Ťionat Ford New Holland în 1991, creând N.H. Geotech.

În 1994, Grupul Fiat a decis s─â pun─â cap─ât colabor─ârii dintre Fiat, Ford ╚Öi New Holland, s─â dea numele companiei nou creat─â New Holland ╚Öi s─â p─âstreze numele original al acestui brand istoric. Fuziunea companiei Case IH de c─âtre Grupul Fiat a dus la formarea societ─â╚Ťii pe ac╚Ťiuni pentru tehnologie agricol─â CNH Global. În 2013, acest conglomerat a fost transformat în produc─âtorul de vehicule comerciale cotate la burs─â CNH Industrial. Fuziunea include aproximativ 70.000 de muncitori, aproximativ 60 de fabrici ╚Öi aproximativ 50 de site-uri de cercetare ╚Öi dezvoltare din întreaga lume. De atunci, New Holland a dezvoltat tractoare, combine ╚Öi combine ca marc─â proprie.

În 2008 a fost stabilit un record mondial cu o combin─â New Holland care a recoltat 551 de tone de grâu de iarn─â în 8 ore pe o suprafa╚Ť─â de 54 ha.

În cadrul unei sponsoriz─âri sportive între compania-mam─â Fiat ╚Öi clubul de fotbal Juventus Torino, juc─âtorii clubului au purtat pe tricouri sigla New Holland în sezonul 2007/2008 pân─â în 2010/2011.


Modele de tractoare New HollandNew Holland ofer─â o gam─â de modele foarte diferite. Sub 100 CP ve╚Ťi g─âsi tractoare New Holland ╚Öi tractoare mici din seriile TD3 ╚Öi T4. TD3 este un tractor mic (50 CP) conceput pentru lucru versatil ╚Öi ferme mici. T4 este un tractor mai puternic din gama de tractoare compacte. Designul s─âu compact îl face o ma╚Öin─â agil─â, u╚Öor de manevrat.

Seriile New Holland T5 ╚Öi T6 sunt tractoare de dimensiuni medii (în clasele de putere 75 – 150 CP) ╚Öi se num─âr─â printre cele mai importante modele ale m─ârcii. Modelele New Holland T5 sunt foarte eficiente ╚Öi v─â permit s─â lucra╚Ťi în lini╚Öte pe drum cu un consum redus de combustibil. Tractoarele T5 ╚Öi T6 sunt caracterizate de conceptul VisionView, o vedere la 360° în cabina tractorului. New Holland T5 este disponibil ╚Öi cu noua transmisie Electro Command, care permite schimbarea vitezelor f─âr─â ambreiaj. Modelele New Holland T6 sunt tractoare mai puternice ╚Öi mai luxoase, cu numeroase accesorii interioare.

Modelele de tractoare mai mari din clasele de putere de la 155 la 315 CP sunt cunoscute sub denumirea de modele T7-T8. Aceste tractoare puternice au numeroase piese hidraulice, cele mai noi tehnologii de tractor și sunt echipate cu cele mai noi sisteme de iluminare LED. Cel mai puternic tractor de la New Holland este T8 cu o putere de 435 CP.

Designul modelelor de tractoare New Holland de ast─âzi este inspirat de cele trei companii predecesoare: logo-ul Fiat a fost adoptat pentru a reprezenta marca Fiatagri, culoarea albastr─â a tractorului reprezint─â compania Ford, iar numele reprezint─â New Holland.
 

Piese de schimb pentru tractoare New HollandPentru ca tractoarele New Holland s─â-╚Öi fac─â întotdeauna treaba în mod fiabil, v─â oferim piesele de schimb New Holland potrivite. Piesele de schimb sunt de bun─â calitate la pre╚Ťuri rezonabile ╚Öi dac─â ave╚Ťi întreb─âri, exist─â ╚Öi sfatul potrivit. Piesele de schimb New Holland sunt împ─âr╚Ťite în diferite grupuri. Pentru a men╚Ťine aspectul ini╚Ťial alb ╚Öi albastru, sunt disponibile cabine ╚Öi tabl─â în cazul în care acestea ar fi deteriorate vreodat─â într-un accident. Aceasta include, de asemenea, mânerele u╚Öilor asortate, covora╚Öele cabin─â pentru un interior curat sau oglinzile exterioare potrivite cu ata╚Öament. Iar dac─â nu dori╚Ťi s─â face╚Ťi f─âr─â denumirea ini╚Ťial─â „Ford”, o pute╚Ťi ob╚Ťine ╚Öi în departamentul Piese de schimb, sub Embleme ╚Öi Semne.
 

Satisfac╚Ťia clientului este important─â pentru noi


Angaja╚Ťii no╚Ötri  lucreaz─â în fiecare zi pentru a r─âspunde preocup─ârilor clien╚Ťilor no╚Ötri. De aceea acord─âm o aten╚Ťie deosebit─â calit─â╚Ťii produselor noastre, pentru c─â nu schimbi doar un filtru sau alte piese de tractor o singur─â dat─â. Dac─â sunte╚Ťi mul╚Ťumit de noi o dat─â, atunci comanda╚Ťi de la noi a doua oar─â ╚Öi l─âsa╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri s─â v─â sf─âtuiasc─â în c─âutarea piesei de schimb potrivite. Pentru a v─â putea sprijini profesional de-a lungul anilor, acord─âm aten╚Ťie longevit─â╚Ťii produselor noastre, un serviciu bun pentru clien╚Ťi ╚Öi un serviciu de comand─â f─âr─â riscuri.

╚śtia╚Ťi c─â livr─âm piesele comandate oriunde in Romania in termen de 1-5 zile lucratoare de la comanda? Cu garan╚Ťia noastr─â de returnare a banilor, pute╚Ťi comanda ╚Öi f─âr─â riscuri. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare întreb─ârile dumneavoastr─â ╚Öi vom fi bucuro╚Öi s─â v─â ajut─âm s─â g─âsi╚Ťi piesele potrivite pentru tractorul, presa de balotat sau combin─â de recoltat. Clien╚Ťii no╚Ötri apreciaz─â foarte mult c─â livr─âm piesele comandate direct la ferma sau afacerea clien╚Ťilor no╚Ötri. Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea unei anumite piese, adresa╚Ťi-v─â exper╚Ťilor no╚Ötri în piese de schimb.

V─â oferim piese pentru marile m─ârci de tractoare: piese Fendt, piese Deutz, piese Kubota, piese John Deere, piese Case IH etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!