Piese New Holland

Afiseaza: 1-44 din 44 produse

 Filtre
Piese New Holland - Incuietoare capotaj din cauciuc
-25%
Compania New Holland este un producător de mașini agricole si utilaje pentru constructii care oferă tractoare, combine de recoltat, baloți rotunzi și o varietate de alte mașini agricole, buldoexcavatoare, incarcatoare telescopice, compactoare, etc. Pe www.baurent-piese.ro vă oferim un catalog extins de produse de piese de schimb pentru utilajele dvs. agricole New Holland la prețuri corecte.
 

Cunoașteți istoria mărcii New Holland?Compania datează din 1895 când Abe Zimmermann, în vârstă de doar 26 de ani, a deschis un mic atelier de reparații pentru mașini agricole sub numele „New Holland Machine Company” în satul New Holland din Pennsylvania, în Statele Unite compania a devenit un producător de succes pentru mașini agricole și mori portabile care puteau fi folosite pentru a produce hrană pentru creșterea vitelor. În 1947, compania a făcut o mare impresie cu o invenție: prima presă mobilă automată de balotat a apărut pe piață și a dus la o revoluție a fânului.

Istoria companiei New Holland este strâns legată de cunoscuții producători de mașini agricole Ford și Fiat și de compania agricolă belgiană Claeys. Marca Ford a devenit cunoscută la începutul secolului odată cu introducerea propriului proces de producție - inițial pentru industria auto. Acest proces va fi extins ulterior pentru a include mașini agricole și tractoare. În 1917, primul tractor Ford a fost prezentat de filiala Ford & Son. Așa-numitele tractoare Fordson sunt foarte populare în Statele Unite și Marea Britanie deoarece sunt puternice, fiabile și ieftine. În anii 1940 a avut loc o fuziune strategică între Fordson și Massey-Fergusson, o companie în creștere rapidă, rezultând linia de tractoare de succes Ford-Ferguson. De la mijlocul anilor 1960, marca Fordson a fost abandonată în favoarea binecunoscutei mărci Ford, care avea să devină una dintre cele mai mari mărci de tractoare agricole până în anii 1980.

Istoria mărcii New Holland este legată și de marca Fiat, în special de fabricarea tractoarelor Fiat. Fiat Trattori a fost fondat în 1899 și are la bază modelul american al lui Henry Ford.Primul tractor Fiat este lansat în 1919. În 1939, compania Fiat a cunoscut o perioadă de puternică expansiune și a comercializat un tractor care putea funcționa cu mai mulți combustibili (benzină, motorină, metan etc.). După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, Fiat a introdus cel mai de succes tractor din lume: Fiat 25R. Fiat devine cel mai mare producător european de tractoare în anii 1960. Ford cumpără New Holland în 1986 și creează o nouă companie, Ford New Holland, care le permite celor doi constructori de mașini să-și extindă oferta prin vânzarea de tractoare și recolte. Cu succesul și dezvoltarea continuă, Fiat a achiziționat Ford New Holland în 1991, creând N.H. Geotech.

În 1994, Grupul Fiat a decis să pună capăt colaborării dintre Fiat, Ford și New Holland, să dea numele companiei nou creată New Holland și să păstreze numele original al acestui brand istoric. Fuziunea companiei Case IH de către Grupul Fiat a dus la formarea societății pe acțiuni pentru tehnologie agricolă CNH Global. În 2013, acest conglomerat a fost transformat în producătorul de vehicule comerciale cotate la bursă CNH Industrial. Fuziunea include aproximativ 70.000 de muncitori, aproximativ 60 de fabrici și aproximativ 50 de site-uri de cercetare și dezvoltare din întreaga lume. De atunci, New Holland a dezvoltat tractoare, combine și combine ca marcă proprie.

În 2008 a fost stabilit un record mondial cu o combină New Holland care a recoltat 551 de tone de grâu de iarnă în 8 ore pe o suprafață de 54 ha.

În cadrul unei sponsorizări sportive între compania-mamă Fiat și clubul de fotbal Juventus Torino, jucătorii clubului au purtat pe tricouri sigla New Holland în sezonul 2007/2008 până în 2010/2011.


Modele de tractoare New HollandNew Holland oferă o gamă de modele foarte diferite. Sub 100 CP veți găsi tractoare New Holland și tractoare mici din seriile TD3 și T4. TD3 este un tractor mic (50 CP) conceput pentru lucru versatil și ferme mici. T4 este un tractor mai puternic din gama de tractoare compacte. Designul său compact îl face o mașină agilă, ușor de manevrat.

Seriile New Holland T5 și T6 sunt tractoare de dimensiuni medii (în clasele de putere 75 – 150 CP) și se numără printre cele mai importante modele ale mărcii. Modelele New Holland T5 sunt foarte eficiente și vă permit să lucrați în liniște pe drum cu un consum redus de combustibil. Tractoarele T5 și T6 sunt caracterizate de conceptul VisionView, o vedere la 360° în cabina tractorului. New Holland T5 este disponibil și cu noua transmisie Electro Command, care permite schimbarea vitezelor fără ambreiaj. Modelele New Holland T6 sunt tractoare mai puternice și mai luxoase, cu numeroase accesorii interioare.

Modelele de tractoare mai mari din clasele de putere de la 155 la 315 CP sunt cunoscute sub denumirea de modele T7-T8. Aceste tractoare puternice au numeroase piese hidraulice, cele mai noi tehnologii de tractor și sunt echipate cu cele mai noi sisteme de iluminare LED. Cel mai puternic tractor de la New Holland este T8 cu o putere de 435 CP.

Designul modelelor de tractoare New Holland de astăzi este inspirat de cele trei companii predecesoare: logo-ul Fiat a fost adoptat pentru a reprezenta marca Fiatagri, culoarea albastră a tractorului reprezintă compania Ford, iar numele reprezintă New Holland.
 

Piese de schimb pentru tractoare New HollandPentru ca tractoarele New Holland să-și facă întotdeauna treaba în mod fiabil, vă oferim piesele de schimb New Holland potrivite. Piesele de schimb sunt de bună calitate la prețuri rezonabile și dacă aveți întrebări, există și sfatul potrivit. Piesele de schimb New Holland sunt împărțite în diferite grupuri. Pentru a menține aspectul inițial alb și albastru, sunt disponibile cabine și tablă în cazul în care acestea ar fi deteriorate vreodată într-un accident. Aceasta include, de asemenea, mânerele ușilor asortate, covorașele cabină pentru un interior curat sau oglinzile exterioare potrivite cu atașament. Iar dacă nu doriți să faceți fără denumirea inițială „Ford”, o puteți obține și în departamentul Piese de schimb, sub Embleme și Semne.
 

Satisfacția clientului este importantă pentru noi


Angajații noștri  lucrează în fiecare zi pentru a răspunde preocupărilor clienților noștri. De aceea acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre, pentru că nu schimbi doar un filtru sau alte piese de tractor o singură dată. Dacă sunteți mulțumit de noi o dată, atunci comandați de la noi a doua oară și lăsați experții noștri să vă sfătuiască în căutarea piesei de schimb potrivite. Pentru a vă putea sprijini profesional de-a lungul anilor, acordăm atenție longevității produselor noastre, un serviciu bun pentru clienți și un serviciu de comandă fără riscuri.

Știați că livrăm piesele comandate oriunde in Romania in termen de 1-5 zile lucratoare de la comanda? Cu garanția noastră de returnare a banilor, puteți comanda și fără riscuri. Așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră și vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți piesele potrivite pentru tractorul, presa de balotat sau combină de recoltat. Clienții noștri apreciază foarte mult că livrăm piesele comandate direct la ferma sau afacerea clienților noștri. Dacă sunteți în căutarea unei anumite piese, adresați-vă experților noștri în piese de schimb.

Vă oferim piese pentru marile mărci de tractoare: piese Fendt, piese Deutz, piese Kubota, piese John Deere, piese Case IH etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!