­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Contactor 36V

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Contactoare 36V


Baurent Piese ofer─â o gam─â selectat─â de contactoare electrice de 36V, ideale pentru utilizarea în echipamentele de construc╚Ťii. Aceste componente esen╚Ťiale sunt disponibile într-o varietate de amperaje ╚Öi valori ale rezisten╚Ťei (Ohm), asigurându-v─â c─â ve╚Ťi g─âsi exact specifica╚Ťiile necesare pentru proiectele dvs.

Pentru unele modele de contactoare, Baurent Piese pune la dispozi╚Ťie ╚Öi kituri de reparatii, facilitând între╚Ťinerea ╚Öi prelungind durata de via╚Ť─â a echipamentelor dvs. Aceast─â ofert─â subliniaz─â angajamentul nostru de a furniza solu╚Ťii complete ╚Öi personalizate, asigurând func╚Ťionarea eficient─â ╚Öi continu─â a utilajelor de construc╚Ťii.

Ca surs─â principal─â pentru piese de utilaje de construc╚Ťii, Baurent Piese se dedic─â furniz─ârii de produse de înalt─â calitate ╚Öi asisten╚Ť─â tehnic─â specializat─â, facilitând succesul ╚Öi eficien╚Ťa proiectelor dvs. de construc╚Ťii. Alegând Baurent Piese, beneficia╚Ťi de fiabilitate, durabilitate ╚Öi suport profesional, asigurând astfel c─â echipamentele dvs. func╚Ťioneaz─â la parametrii optimi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!