­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Baterii Trojan

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Baterii si acumulatori Trojan

Aceste baterii acumulatori pot fi folositi în aplica┼úii cu cicluri de desc─ârcare profunde, sisteme de alimentare electrica cu panouri fotovoltaice, masini de golf, masini electrice de transport, platforme de lucru la în─âl┼úime, ma┼čini de cur─âtenie pentru pardoseal─â, transpalete electrice ┼či semi-electrice, rulote, b─ârci, carucioare electrice etc.

Pentru a fi ob┼úinute performan┼úele extraordinare pe care le au aceste produse, Trojan a dezvoltat propriile solutii de pasta (Alpha Plus Paste), placi si separatoare (Maxguard®).

Past─â Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2 Technology™


Performanta maxima in exploatare o perioada lunga
 

Pasta Alpha Plus de la Trojan este o solu┼úie patentat─â, formula pastei de înalt─â densitate este special gândit─â s─â asigure o performan┼ú─â ie┼čit─â din comun a acumulatorilor. Aceast─â pasta de înalt─â densitate optimizeaz─â dezvoltarea porozit─â┼úii in materialul activ, utilizându-l mai efficient, rezultând o performan┼ú─â sus┼úinut─â pe o perioad─â mai lung─â de timp. Tehnologia T2 Technology de la Trojan introduce un agent metalic T2 în curs de patentare în pasta Alpha Plus, mai departe înt─ârind capacitatea proceselor electrochimice ale pastei Trojan Alpha Plus. Împreuna pasta Alpha Plus cu tehnologia T2 Technology m─âresc atât durata de via┼ú─â cât ┼či capacitatea bateriei Trojan, rezultând mai mult─â putere de operare pentru aplica┼úia dumneavoastr─â. Este motivul principal pentru care acumulatorii Trojan dep─â┼česc în performan┼úa produsele competitive.

Tehnologia pl─âcilor Trojan – Trojan Grid Technology
REDUCE TIMPUL DE NEFUNCŢIONARE AL ECHIPAMENTELOR

Tehnologia ramei pl─âcilor Trojan este un aliaj plumb-antimoniu special destinate pentru a fi folosit cu pasta Trojan Alpha Plus cu tehnologia T2. Preg─âtirea formulei pl─âcilor asigur─â o aderen┼ú─â structural─â excep┼úional─â între pasta Alpha Plus ┼či rama pl─âcii. Ramele groase dau robuste┼úe placilor ┼či reduc coroziunea. Configura┼úia general─â a p─âcii este optimizat─â pentru a m─âri curentul prin re┼úeaua pl─âcii, furnizând performan┼ú─â excep┼úional─â acumulatorului, reducând timpul de nefunc┼úionare a echipamentelor ┼či mic┼čorând costurile cu între┼úinerea.


Acumulatorii Trojan cu plumb ┼či electrolit lichid se potrivesc perfect folosirii într-o gam─â larg─â de aplica┼úii unde conteaz─â cel mai mic cost pe ciclul de via┼ú─â.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!