Baterii Trojan

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Baterii si acumulatori Trojan

Aceste baterii acumulatori pot fi folositi în aplicaţii cu cicluri de descărcare profunde, sisteme de alimentare electrica cu panouri fotovoltaice, masini de golf, masini electrice de transport, platforme de lucru la înălţime, maşini de curătenie pentru pardoseală, transpalete electrice şi semi-electrice, rulote, bărci, carucioare electrice etc.

Pentru a fi obţinute performanţele extraordinare pe care le au aceste produse, Trojan a dezvoltat propriile solutii de pasta (Alpha Plus Paste), placi si separatoare (Maxguard®).

Pastă Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2 Technology™


Performanta maxima in exploatare o perioada lunga
 

Pasta Alpha Plus de la Trojan este o soluţie patentată, formula pastei de înaltă densitate este special gândită să asigure o performanţă ieşită din comun a acumulatorilor. Această pasta de înaltă densitate optimizează dezvoltarea porozităţii in materialul activ, utilizându-l mai efficient, rezultând o performanţă susţinută pe o perioadă mai lungă de timp. Tehnologia T2 Technology de la Trojan introduce un agent metalic T2 în curs de patentare în pasta Alpha Plus, mai departe întărind capacitatea proceselor electrochimice ale pastei Trojan Alpha Plus. Împreuna pasta Alpha Plus cu tehnologia T2 Technology măresc atât durata de viaţă cât şi capacitatea bateriei Trojan, rezultând mai multă putere de operare pentru aplicaţia dumneavoastră. Este motivul principal pentru care acumulatorii Trojan depăşesc în performanţa produsele competitive.

Tehnologia plăcilor Trojan – Trojan Grid Technology
REDUCE TIMPUL DE NEFUNCŢIONARE AL ECHIPAMENTELOR

Tehnologia ramei plăcilor Trojan este un aliaj plumb-antimoniu special destinate pentru a fi folosit cu pasta Trojan Alpha Plus cu tehnologia T2. Pregătirea formulei plăcilor asigură o aderenţă structurală excepţională între pasta Alpha Plus şi rama plăcii. Ramele groase dau robusteţe placilor şi reduc coroziunea. Configuraţia generală a păcii este optimizată pentru a mări curentul prin reţeaua plăcii, furnizând performanţă excepţională acumulatorului, reducând timpul de nefuncţionare a echipamentelor şi micşorând costurile cu întreţinerea.


Acumulatorii Trojan cu plumb şi electrolit lichid se potrivesc perfect folosirii într-o gamă largă de aplicaţii unde contează cel mai mic cost pe ciclul de viaţă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!