ūüöõTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ūüöõ

Joystick Haulotte

Afiseaza: 1-27 din 27 produse

 Filtre

Joystick Haulotte -  maneta de comanda


Fiind un renumit producator de utilaje de constructii - Haulotte Franta incorporeaza in utilajele produse manete de comanda de calitate superioara - produse de catre cei mai renumiti producatori de manete de comanda la nivel international.

In sortimentul nostru de joystick-uri si manete Haulotte veti gasi leviere de comanda atat hidraulice cat si electrice. Acestea sunt destinate pentru efectuarea diferitelor miscari: ridicare, coborare, invartire sau rotatie spre stanga sau spre dreapta, viraj stanga dreapta, telescopare brat, ridicare platforma, retragere brat, basculare, etc.

In aceasta categorie speciala de joystick-uri Haulotte veti gasi manete: C-tech Ind, Penny & Giles, PG Tronic, Danfoss, Zapi, Sevcon si Haulotte.
 

Joystick Haulotte - maneta ridicare sau coborare brat


Poate fi vorba fie de o maneta cu actionare electrica sau cu actionare hidraulica. Maneta de ridicare brat poate fi pe o singura axa - X sau biaxiala - adica joystick cu 2 axe - X si Y. In acest caz, maneta va efectua mai multe miscari, in functie de modelul de nacela pe care este montata.

Joystick pentru invartire turela


De regula nacelele Haulotte cu brat (vertical, telescopic sau articulat) sunt prevazute cu pivot de rotire, avand o cursa de 355 -360 grade. Nu toate nacelele cu brat articulat permit o oscilatie completa a bratului. In oricare dintre situatii, maneta de rotire nacela - joystick rotire - reprezinta un levier de comanda indispensabil pentru buna functionare a nacelei.
 

Maneta deplasare


Aceasta maneta se foloseste de regula cel mai mult in lucrul cu nacele.  Joystick-ul de deplasare permite miscarea nacelei spre inainte sau spre inapoi, precum si manevra de schimbare a directiei de mers, spre dreapta sau spre stanga. O maneta deplasare defecta va rezulta prin imposibilitatea ca nacela sa se miste de pe loc.
 

Stoc de manete si joystick-uri Haulotte


Avem o selectie de manete si joystickuri de comanda pentru nacele autoridicatoare Haulotte:

- joystick nacela foarfeca electrica Haulotte Optimum / Haulotte Compact
- Maneta comanda nacela foarfeca diesel Haulotte: H8/10/12DX / H12SX / 15SX / 18SX
- Joystick nacela verticala Haulotte: Star 6 / 8 /10 / 11 / 12
- Maneta deplasare nacela Haulotte: H16TPX / H21TX / HA16PX / HA18SPX  / HA20PX, Ha26PX, HA32PX
- Maneta telescopare nacela Haulotte: HA16RTJ, HA20LE PRO, etc

Piese de joystick Haulotte


Putem sa identificam si sa vindem o sumedenie de piese de joystick Haulotte: burdufe, tija, clapeta acceleratie, maner, butoane, potentiometru, microintrerupator, carcasa, senzor, etc.


Nu gasiti maneta cautata? Nici o problema, suntem la un telefon distanta de dvs si va ajutam cu placere!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!