­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Contactoare 24V

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Contactoare electrice 24V

 

Contactoarele electrice de 24V sunt componente vitale în lumea automatiz─ârilor ╚Öi a echipamentelor industriale, asigurând func╚Ťionarea eficient─â ╚Öi sigur─â a motoarelor electrice ╚Öi a altor dispozitive. Acestea ac╚Ťioneaz─â ca releuri de pornire, gestionând comutarea circuitelor electrice sub sarcini mari, caracteristic─â necesar─â în diverse aplica╚Ťii, inclusiv în utilajele de construc╚Ťii.

Rolul unui contactor electric:

Rolul principal al unui contactor electric este de a conecta ╚Öi de a deconecta circuitul electric la un motor sau la alt dispozitiv controlat. Func╚Ťionând similar unui releu, contactorul asigur─â comutarea la un nivel superior, gestionând curenti de mare putere. Acesta este proiectat s─â suporte impulsuri de putere ridicat─â pentru scurte perioade de timp, ceea ce este esen╚Ťial în aplica╚Ťiile industriale unde motoarele trebuie s─â porneasc─â sub sarcin─â grea.

Diferen╚Ťa dintre contactoare electrice de 24V:

Diferen╚Ťele dintre contactoarele electrice, inclusiv cele de 24V, pot fi determinate în func╚Ťie de câ╚Ťiva factori-cheie, precum amperajul ╚Öi rezisten╚Ťa (Ohm).

  • Amperajul: Se refer─â la capacitatea maxim─â de curent pe care contactorul o poate gestiona în mod sigur. Contactoarele de 24V sunt disponibile în diverse clase de amperaj, adaptate pentru sarcini diferite, de la aplica╚Ťii u╚Öoare la cele grele. Alegerea amperajului potrivit este crucial─â pentru performan╚Ťa ╚Öi durabilitatea sistemului.

  • Rezisten╚Ťa (Ohm): Aceasta indic─â cât de mult contactorul poate restric╚Ťiona fluxul de curent electric prin el. Rezisten╚Ťa intern─â joac─â un rol în eficien╚Ťa energetic─â ╚Öi în generarea de c─âldur─â a contactorului, fiind un factor important de luat în considerare, mai ales în aplica╚Ťii unde eficien╚Ťa energetic─â este o prioritate.

Pentru a asigura func╚Ťionarea optim─â a utilajelor de construc╚Ťie ╚Öi a preveni nepl─âcerile asociate cu un contactor stricat, este esen╚Ťial s─â se aleag─â contactoare electrice de calitate ╚Öi potrivite pentru aplica╚Ťia respectiv─â. Baurent Piese ofer─â o gam─â larg─â de contactoare electrice, inclusiv modele de 24V, pentru a se potrivi diferitelor cerin╚Ťe de putere ╚Öi aplica╚Ťii. Expertiza ╚Öi suportul lor v─â asigur─â c─â ve╚Ťi g─âsi solu╚Ťia potrivit─â pentru nevoile dvs. specifice, asigurând func╚Ťionarea eficient─â ╚Öi fiabil─â a echipamentelor dvs.

Indiferent de complexitatea proiectului sau de specifica╚Ťiile tehnice ale utilajului, alegerea contactoarelor electrice potrivite este crucial─â pentru succesul opera╚Ťiunilor dvs. Echipa Baurent Piese este preg─âtit─â s─â v─â ofere asisten╚Ťa necesar─â pentru a asigura alegerea optim─â, garantând performan╚Ť─â ╚Öi fiabilitate pe termen lung pentru echipamentele dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!