­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Uleiuri si filtre

Afiseaza: 1-48 din 217 produse

 Filtre
Uleiuri si filtre - Filtru aer SA17100
-4%

Ce tipuri de filtre se g─âsesc într-un utilaj de constructii sau pentru agricultura?


În magazinul online baurent-piese.ro pute╚Ťi cump─âra toate tipurile de filtre (filtre de ventila╚Ťie, filtre de îndep─ârtare a uleiului, filtre de uree, filtre hidraulice, filtre de transmisie, filtre de combustibil ╚Öi radiatoare, filtre de aer habitaclu sau filtre polen, filtre de ulei de direc╚Ťie, filtre de aer ╚Öi filtre de ulei ) pe lâng─â multe alte piese de schimb pentru utilaje grele. Func╚Ťia noastr─â practic─â de c─âutare v─â permite s─â interoga╚Ťi dup─â marc─â ╚Öi model sau num─âr de referin╚Ť─â ╚Öi astfel v─â ajut─â s─â g─âsi╚Ťi rapid filtrul potrivit.
 

Cump─âra╚Ťi filtre de ulei ieftine pe www.baurent-piese.ro


Un ulei de motor bun joac─â un rol cheie în longevitatea ╚Öi func╚Ťionarea motorului dumneavoastr─â. În special, permite men╚Ťinerea curat─â a motorului prin evitarea reziduurilor cauzate de uzura motorului. Uleiul de motor se contamina ╚Öi trebuie cur─â╚Ťat constant. Filtrul de ulei sub forma unui cartu╚Ö metalic în╚Öurubat îndepline╚Öte aceast─â func╚Ťie. O pomp─â, de obicei antrenat─â de motor, aspir─â ulei ╚Öi îl pompeaz─â prin filtru sub presiune. Elementul de filtru din hârtie re╚Ťine impurit─â╚Ťile ╚Öi astfel cur─â╚Ť─â uleiul. Astfel, ajunge curat înapoi la motor prin conducte. Se recomand─â înlocuirea filtrului de ulei la fiecare schimb de ulei.
 

Gam─â larg─â de filtre de ulei hidraulic


Pentru a garanta fiabilitatea unui sistem hidraulic, trebuie garantat─â cur─â╚Ťenia sistemului ╚Öi filtrarea corespunz─âtoare. Filtrele hidraulice filtreaz─â particulele de funingine din sistemul hidraulic al tractorului. Func╚Ťia principal─â a unui filtru hidraulic este de a re╚Ťine particulele nedizolvate. Cu filtrul hidraulic, uzura pieselor mobile cauzata de corpurile straine este redusa semnificativ. Avantajul filtrelor hidraulice este c─â prelungesc semnificativ durata de via╚Ť─â a pompelor hidraulice, supapelor, etan╚Ö─ârilor ╚Öi cilindrilor. Un filtru hidraulic const─â de obicei din materiale din fibr─â de sticl─â, care permit o filtrare deosebit de fin─â. Sistemele hidraulice ale utilajului sunt supuse unei uzuri ridicate ╚Öi, prin urmare, este important s─â schimba╚Ťi filtrul hidraulic în mod regulat, deoarece eficien╚Ťa filtrului (în special plasa metalic─â) este uzat─â în timp odat─â cu func╚Ťionarea. Cu ajutorul nostru practic de c─âutare a filtrului, pute╚Ťi g─âsi rapid filtrul potrivit pentru marca potrivit─â pentru echipamentul dvs greu.
 

Orice tip de filtru de aer - doar la Baurent Piese


Filtrele de aer pentru utilaje protejeaz─â motorul de contaminarea extern─â, cum ar fi vremea, condi╚Ťiile solului, traficul, ... . Un filtru de aer murdar poate duce la deteriorarea motorului, deoarece aerul necesar pentru arderea corect─â nu este de bun─â calitate. Acest lucru duce, de asemenea, la un consum crescut de combustibil (în func╚Ťie de model +10% pân─â la +15%) ╚Öi poate cauza chiar probleme la pornirea motorului. Dac─â filtrul de aer este deteriorat, particulele de praf mai mari pot p─âtrunde în motor ╚Öi pot deteriora cilindrii. Dac─â lucra╚Ťi într-un mediu cu o înc─ârcare mare de particule, nu uita╚Ťi s─â schimba╚Ťi filtrul de aer în mod regulat (aproximativ la fiecare 20.000 km, variaz─â în func╚Ťie de produc─âtor) pentru a proteja motorul. Înlocuirea filtrului de aer este foarte u╚Öoar─â: scoate╚Ťi filtrul vechi din cutia filtrului ╚Öi înlocui╚Ťi-l cu filtrul nou - asigura╚Ťi-v─â întotdeauna direc╚Ťia corect─â de instalare. V─â sf─âtuim cu t─ârie s─â nu încerca╚Ťi s─â cur─â╚Ťa╚Ťi filtrul atingând sau suflând prin el, deoarece acest lucru va deteriora structura filtrului, afectând func╚Ťionarea acestuia.
 

Filtre de combustibil - filtre diesel la cele mai bune pre╚Ťuri


Chiar dac─â motorina dvs. agricol─â este de bun─â calitate, este important s─â v─â echipa╚Ťi utilajul cu un filtru de motorin─â bun. Filtrul de combustibil filtreaz─â impurit─â╚Ťile care pot ap─ârea în rezervorul de combustibil sau în conducte. Lichidul contaminat este direc╚Ťionat prin orificiul de admisie c─âtre elementul de filtru, cur─â╚Ťat ╚Öi returnat la ma╚Öin─â. Puritatea combustibilului care intr─â în motor depinde de un sistem de filtrare bun. Se face o distinc╚Ťie între filtrele de motorin─â ╚Öi filtrele de benzin─â: Filtrele de motorin─â sunt construite într-un mod similar cu filtrele de ulei ╚Öi anume sub form─â de cartu╚Öe. Filtrele de benzin─â sunt de obicei instalate în conducta c─âtre pomp─â. Filtrele de combustibil necesit─â între╚Ťinere periodic─â prin deconectarea acestuia de la conducta de combustibil ╚Öi înlocuirea acestuia cu un filtru nou, de obicei pre-umplut cu combustibil manual pentru a permite pornirea mai rapid─â a motorului. Între╚Ťinerea regulat─â a filtrului previne înfundarea fluxului de combustibil.
 

Filtru habitaclu sau filtru polen - calitate la preturi rezonabileFiltrele de aer de cabin─â sunt cunoscute ╚Öi ca filtre de cabin─â sau de polen ╚Öi sunt utilizate în sistemele de aer condi╚Ťionat din vehiculele comerciale, cum ar fi pulverizatoarele de câmp ╚Öi combinele de recoltat. Acum fac parte din echipamentul standard al tractoarelor ╚Öi ma╚Öinilor agricole ╚Öi ofer─â condi╚Ťii de aer confortabile în cabin─â. Filtrele de aer de habitaclu au fost inventate cu aproximativ 30 de ani în urm─â, dar acum sunt instalate în toate vehiculele din Europa. Un filtru de aer de habitaclu const─â dintr-un mediu de filtrare plisat din lân─â sintetic─â, care este capabil s─â filtreze praful datorit─â propriet─â╚Ťilor sale electrostatice, ╚Öi un cadru. Filtrele de aer din cabina utilajului împiedic─â p─âtrunderea prafului fin ╚Öi a gazelor nocive în cabina tractorului. Sunt disponibile diferite filtre cu c─ârbune activ pentru a îndep─ârta substan╚Ťele nedorite din aer. Filtrele de cabin─â ╚Öi filtrele cu c─ârbune activ neutralizeaz─â vaporii ╚Öi particulele d─âun─âtoare care pot p─âtrunde în cabin─â, de exemplu la pulverizarea produselor de protec╚Ťie a culturilor sau a îngr─â╚Ö─âmintelor lichide. Cu toate acestea, performan╚Ťa unui filtru de aer de habitaclu scade în timp. Acest lucru se datoreaz─â form─ârii pe termen lung a a╚Öa-numitei turte de filtru (acumularea de particule de praf în interiorul filtrului). Alte motive pentru deteriorarea propriet─â╚Ťilor filtrului sunt: ÔÇőÔÇőînc─ârcarea gazelor de e╚Öapament, care afecteaz─â reducerea poluan╚Ťilor a filtrului, o sc─âdere a presiunii aerului sau o lân─â de particule înfundat─â. În special în timpul sezonului de polen ╚Öi în timpul smog-ului de iarn─â/var─â, filtrul de aer al cabinei filtreaz─â eficient numeroase particule din aerul exterior poluat ╚Öi astfel reduce înc─ârc─âtura poluant─â din cabina utilajului.
 

Ulei motor


Buna functionare a motorului depinde in mare parte de ungerea pe care acesta o primeste. Daca motorul este alimentat cu ulei de calitate care sa respecte vascozitatea recomandata de producator, atunci motorul va avea un randament sporit la un coeficient de uzura scazut. Uleiurile de motor comercializate de societatea noastra respecta intocmai recomandarile fiecarui producator in parte asigurand lubrifierea perfecta pentru o intrebuintare de durata a motorului cu care este echipat utilajul dvs. Avem uleiuri pentru motoare vechi sau pentru motoare de ultima generatie, inclusiv motoare Eur 5 si Eur 6. Uleiuri cu vascozitate 10W40 sau 15W40 sunt mereu in stocul nostru.
 

Ulei transmisie


Comercializam uleiuri de transmisie 80W90 / 85W90, ulei rosu ATF pentru punti si grupuri de transmisie. Avem atat ulei original pentru diferite marci de utilaje grele cat si uleiuri de calitate care sunt 100% compatibile pe modelul dumneavoastra de utilaj.  Uleiurile le vindem atat la sticle de 1 Litru pentru completare, cat si la bidon de 5L - 20Litri sau la butoi. 
 

Ulei hidraulic


Orice utilaj de constructii sau pentru agricultura are nevoie de uleiuri hidraulice de calitate. Acestea trebuie sa respecte specificatia ceruta de producator pentru ca hidraulica sa functioneze la parametrii normali. Avem uleiuri H32, HLP 46 cu grade diferite de vascozitate - uleiuri ambalate la canistra, bidon sau chiar butoi.
 

V─â oferim filtre si uleiuri pentru cele mai cunoscute m─ârci de utilajeGama noastr─â larg─â de filtre de la marca Hifi Filter este disponibil─â pentru toate m─ârcile importante de tractoare la pre╚Ťuri corecte ╚Öi cea mai bun─â calitate. Atunci când ne select─âm gama, acord─âm nu numai o mare importan╚Ť─â variet─â╚Ťii ofertelor, ci ╚Öi celei mai bune calit─â╚Ťi ╚Öi longevitate a produselor noastre. Pentru c─â satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este important─â pentru noi. Livr─âm rapid în toat─â Romania (în termen de 4-7 zile lucr─âtoare). Descoperi╚Ťi întreaga noastr─â gam─â de filtre pentru tractor ╚Öi comanda╚Ťi-le comod în magazinul nostru online la baurent-piese.ro Cu garan╚Ťia noastr─â de returnare a banilor, pute╚Ťi comanda f─âr─â riscuri. Filtrul comandat nu se potrive╚Öte? Nicio problem─â: trimite-l înapoi. Te întrebi ce filtru este potrivit pentru tine? Tehnicienii no╚Ötri vor fi bucuro╚Öi s─â v─â ajute s─â selecta╚Ťi filtrul potrivit pentru dvs.: A╚Ötept─âm cu ner─âbdare întrebarea dvs. Avem filtre echivalente Donaldseon, SF Filter, WIX, Mann Filter, Mahle, Hifi Filter etc.: Marcile noastre de filtre cu calitate la cele mai bune preturi:
Filtru tractor John Deere / Filtru New Holland / Filtru tractor Fendt / Filtru Case IH / Filtru Claas / Renault / Filtre Massey Ferguson / Filtru Deutz-Fahr / Filtru Fiat/Someca / Filtru Kramer / Filtru Ford / Filtre Kubota / Filtru Manitou / Filtru tractor Steyr / Filtru Eicher / Filtre Valtra/Valmet / Filtru Zetor / Filtru Bobcat / Filtru Mercedes / Filtru Bobcat / Filtru Haulotte / Filtru Case / Filtru Atlas Copco, etc

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!