­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Bobina 12V

Afiseaza: 1-27 din 27 produse

 Filtre

Bobina 12V - electrovalve 12 V


Bobina 12V este un element esen╚Ťial în domeniul echipamentelor grele, servind ca o component─â crucial─â în operarea electrovalvelor hidraulice de 12V, valvelor solenoide, ╚Öi a altor dispozitive electromecanice. Rolul primordial la o electrovalva hidraulica 12v nu se limiteaz─â doar la actuatorii hidraulici, ci se extinde la o varietate de aplica╚Ťii, inclusiv în sistemele de pornire ╚Öi în circuitele de control ale utilajelor grele. Fiind o pies─â de rezisten╚Ť─â în sistemele de ma╚Öini, bobina 12V se distinge prin fiabilitatea ╚Öi eficien╚Ťa sa, fiind proiectat─â s─â r─âspund─â cerin╚Ťelor specifice ale utilajelor de construc╚Ťii, agricole ╚Öi industriale.

Principiul de Func╚Ťionare la electrovalva hidraulica 12V

Bobina electrovalva 12V func╚Ťioneaz─â pe baza principiilor electromagnetismului. Atunci când este alimentat─â cu tensiune, genera╚Ťia unui câmp magnetic în jurul bobinei permite activarea sau dezactivarea unor componente mecanice, cum ar fi o valv─â solenoid─â sau un releu de pornire. Aceast─â capacitate de a comuta rapid între st─âri face bobina 12V ideal─â pentru controlul precis al fluxurilor hidraulice ╚Öi pneumatice în diverse echipamente.

Aplica╚Ťii Versatile în Utilaje Grele

Bobinele 12V sunt utilizate într-o gam─â larg─â de utilaje, fiecare beneficiind de precizia ╚Öi fiabilitatea oferit─â de aceste componente esen╚Ťiale:

- **Buldoexcavatoare** și **Excavatoare**: Aceste mașini se bazează pe bobine 12V pentru a controla mișcările fine ale atașamentelor și pentru a gestiona sistemele hidraulice complexe.
- **Înc─ârc─âtoare Frontale** ╚Öi **Telescopice**: Înc─ârc─âtoarele folosesc bobine pentru a manipula materialele cu precizie, garantând eficien╚Ťa în opera╚Ťiunile de înc─ârcare.
- **Macarale** ╚Öi **Stivuitoare**: Pentru ridicarea ╚Öi manevrarea înc─ârc─âturilor grele, aceste utilaje se bazeaz─â pe bobine 12V pentru a asigura oper─âri sigure ╚Öi eficiente.
- **Nacele** ╚Öi **Lize Electrice**: Mobilitatea ╚Öi flexibilitatea acestor echipamente sunt îmbun─ât─â╚Ťite prin utilizarea bobinelor 12V, care contribuie la controlul precis al mi╚Öc─ârilor.
- **Compactoare**: În lucr─ârile de compactare, bobinele 12V asigur─â controlul necesar al sistemelor hidraulice, facilitând o compactare uniform─â ╚Öi eficient─â.

Parteneriate cu Branduri de Top

Con╚Ötientizând importan╚Ťa bobinei 12V în optimizarea performan╚Ťei ╚Öi eficien╚Ťei utilajelor grele, produc─âtori renumi╚Ťi în industrie, precum **JCB**, **Case**, **Komatsu**, **Manitou**, **Haulotte**, **Genie**, **Bobcat**, **Terex**, ╚Öi **Liebherr**, incorporeaz─â aceste componente de înalt─â calitate în designul utilajelor lor. Aceste branduri, recunoscute pentru angajamentul lor c─âtre inova╚Ťie ╚Öi calitate, aleg bobinele 12V pentru fiabilitatea ╚Öi durabilitatea lor în condi╚Ťii de lucru exigente.

### Gama Noastr─â include bobina electrovalva 12v

Oferim o gam─â variat─â de bobine 12V ╚Öi electrovalve hidraulice de 12V, proiectate pentru a satisface cerin╚Ťele diverse ale utilajelor grele. Indiferent de aplicatie, fie c─â este vorba de un buldoexcavator **JCB**, un înc─ârc─âtor frontal **Komatsu**, o macara **Manitou**, sau orice alt utilaj de la branduri precum **Case**, **Haulotte**, **Genie**, sau **Liebherr**, avem solu╚Ťiile potrivite pentru a asigura performan╚Ťa optim─â a echipamentului dumne

avoastr─â. Gama noastr─â acoper─â nu doar bobine 12V, dar ╚Öi o varietate de componente asociate, cum ar fi releuri de pornire, cabluri pentru bobine, ╚Öi electrovalve hidraulice 12V, toate concepute pentru a oferi fiabilitate ╚Öi durabilitate în cele mai solicitante condi╚Ťii de lucru.

Calitate și Durabilitate

Fiecare bobin─â 12V din oferta noastr─â este supus─â unor teste riguroase pentru a asigura cea mai înalt─â calitate ╚Öi durabilitate. În╚Ťelegem c─â în domeniul utilajelor grele, fiabilitatea componentelor este esen╚Ťial─â pentru men╚Ťinerea productivit─â╚Ťii ╚Öi minimizarea timpilor mor╚Ťi. De aceea, colabor─âm doar cu produc─âtori recunoscu╚Ťi, precum Hydac, Danfoss, ╚Öi Merlo, pentru a v─â oferi produse la care v─â pute╚Ťi baza.

Solu╚Ťii Personalizate

Recunoa╚Ötem c─â fiecare proiect ╚Öi fiecare utilaj poate avea nevoi specifice, motiv pentru care oferim solu╚Ťii personalizate care s─â corespund─â exact cerin╚Ťelor dumneavoastr─â. Echipa noastr─â de exper╚Ťi este preg─âtit─â s─â v─â asiste în alegerea celor mai potrivite bobine 12V ╚Öi accesoriilor asociate, asigurându-v─â c─â ob╚Ťine╚Ťi performan╚Ťa optim─â pentru utilajele dumneavoastr─â.

Partenerul Dumneavoastr─â de Încredere cand vine vorba de electrovalve hidraulice 12v

Alegând gama noastr─â de bobine 12V, v─â al─âtura╚Ťi unei re╚Ťele extinse de clien╚Ťi satisf─âcu╚Ťi, care se bazeaz─â pe produsele noastre pentru a-╚Öi atinge obiectivele de eficien╚Ť─â ╚Öi productivitate. Suntem dedica╚Ťi s─â oferim nu doar produse de înalt─â calitate, ci ╚Öi un serviciu excep╚Ťional, care include consultan╚Ť─â tehnic─â, suport post-vânzare ╚Öi solu╚Ťii la cheie pentru nevoile dumneavoastr─â specifice.

Cumpara online cu incredere

Nu l─âsa╚Ťi performan╚Ťa utilajelor dumneavoastr─â la întâmplare. Alege╚Ťi bobine 12V de înalt─â calitate pentru a v─â asigura c─â echipamentele dumneavoastr─â func╚Ťioneaz─â la capacitate maxim─â, indiferent de provoc─ârile proiectului. Contacta╚Ťi-ne ast─âzi pentru a afla mai multe despre gama noastr─â variat─â ╚Öi pentru a discuta despre cum v─â putem ajuta s─â optimiza╚Ťi func╚Ťionarea utilajelor dumneavoastr─â grele. Alege╚Ťi fiabilitatea, alege╚Ťi calitatea, alege╚Ťi gama noastr─â de bobine 12V (electrovalve hidraulice 12v) ╚Öi accesorii asociate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!