Consumabile service

Afiseaza: 1-48 din 61 produse

 Filtre
Consumabile service - Spray curatat discuri frana 500ml
-17%
Consumabile service - Spray vaselina cupru 400ml
-13%

Spray vaselina cupru 400ml

40,00 Lei 35,00 Lei
2
Consumabile service - Pompa de gresare - decalimetru 400ml
-16%

Consumabile Service


Categorie dedicata sprijinirii activitatii de servisare utilaje pentru constructii si agricultura. Fiecare atelier de reparatii are nevoie de solutii tehnice profesionale - spray-uri care fac miracole in activitatea curenta de intretinere si reparatii utilaje.
 

Spray-uri pentru curatare si degresare


Piesele odata demontate spre reparare trebuiesc curatate de mizerie, vaselina, ulei, praf sau orice alte murdarii. Abia dupa ce o piesa este curata, se poate stabili gradul acesteia de uzura precum si capacitatea de reparare sau nevoia de inlocuire cu o piesa noua. Avem solutii profesionale pe baza de alcool, sau pe baza de acetona: spray curatare discuri de frana, spray etrieri, spray curatare contacte, spray curatat lanturi, spray degresant, etc.
 

Solutii premium pentru ungere si lubrifiere


Orice atelier, fix sau mobil este incomplet fara produse de lubrifiere si ungere. Avem in sortimentul nostru o serie intreaga de uleiuri speciale pentru gresat rulmenti si angrenaje, vaselina speciale pentru glisiere si patine din teflon, vaselina albastra, vaselina cu litiu, unsoare grafitata, grasime multifunctionala, vaselina la tub, vaselina la galeata, vaselina pentru uns bratul de macara, spray vaselina, vaselina alba, spray ungere lant, vaselina rulmenti, etc.
 

Alte solutii speciale


Spray curatat EGR, Spray adeziv tapiterie, spray cupru, spray PTFE - spray teflon, spray garnituri, solutie silicon, silicon cauciucuri, spray pornire, spray degripant, spray anticoroziv, dizolvant rugina, etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!