­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Relee 12V

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Releu 12V - Relee de vanzare

Descoperiți Universul Releelor de 12V: Componente Esențiale în Sistemele Electrice

Releul de 12V este o componentă esențială în multe sisteme electronice, inclusiv în utilajele de construcții, oferind o soluție eficientă pentru controlul circuitelor electrice. Aceste dispozitive permit activarea sau dezactivarea unor circuite utilizând un curent electric mai mic, fără a fi nevoie de intervenția directă a utilizatorului. În esență, un releu de 12V funcționează ca un întrerupător controlat electric, care deschide sau închide circuite prin intermediul unui semnal electric, fără a fi nevoie de un efort fizic semnificativ.

Ce Este un Releu de 12V?

Un releu de 12V este un dispozitiv electromagnetic care poate comuta un circuit secundar prin activarea unui circuit primar cu un voltaj de 12 volți. Aceasta înseamnă că un mic semnal electric poate controla o sarcină mult mai mare, oferind astfel posibilitatea de a comuta dispozitive cu consum mare de energie. În contextul utilajelor de construcții, aceste relee de 12V sunt adesea utilizate pentru a controla motoarele, luminile, și alte componente electrice, permițând o manipulare eficientă și sigură a echipamentelor.

Ce Este un Releu Temporizator de 12V?

Releul temporizator de 12V adaugă o funcționalitate suplimentară în comparație cu un releu standard, oferind posibilitatea de a controla timpul de activare sau dezactivare a circuitului. Acest tip de releu permite setarea unei întârzieri înainte ca circuitul să fie comutat, fie la activare, fie la dezactivare, în funcție de nevoi. Releul temporizator de 12V este deosebit de util în aplicații unde controlul timpului este esențial, cum ar fi în sistemele de iluminare controlate temporar sau în procesele automate unde timing-ul precis este crucial.

Avantajele Releelor de 12V în Utilajele de Construcții

Releurile de 12V oferă o serie de avantaje în utilajele de construcții, printre care:

  • Control Eficient: Permite controlul dispozitivelor cu un consum mare de energie, cum ar fi motoarele și luminile, utilizând un semnal electric de putere mică.
  • Flexibilitate: Releurile cu diferite număr de piciorușe oferă o varietate de opțiuni de configurare pentru diferite aplicații, inclusiv dechiderea sau închiderea circuitelor electrice.
  • Siguranță: Minimizează riscul de suprasolicitare și supracurent prin separarea circuitelor de control de cele de putere.
  • Durabilitate: Fabricate pentru a rezista în condiții dificile, releurile de 12V asigură o performanță fiabilă și durabilă în cadrul utilajelor de construcții.

Găsirea Releului de 12V Potrivit

Când vine vorba de achiziția unui releu de 12V, este important să alegeți un produs care corespunde specificațiilor și cerințelor sistemului dvs. electronic. La Depozitul de Utilaje, oferim o gamă largă de relee de 12V, inclusiv modele de la producători renumiți precum Hella, Schneider și ABB, disponibile cu diferite configurații de piciorușe și pentru diverse aplicații. Indiferent dacă aveți nevoie de un releu standard sau de unul temporizat, avem soluții care să răspundă nevoilor dvs., toate la un raport calitate-preț excelent.

Cumpara online acum

Nu lăsați performanța utilajelor dvs. de construcții la voia întâmplării! Inlocuiti imediat releele defecte de pe utilajul dvs, pentru a preveni defectiuni majore care va pot costa foarte mult.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!