🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Mufe si pini

Afiseaza: 1-48 din 59 produse

 Filtre

Pini si mufe pentru utilajeÎn lumea complexă a conexiunilor electrice, alegerea corectă a componentelor precum mufele și pinii poate influența semnificativ eficiența și siguranța întregului sistem. Fie că vorbim despre utilaje industriale, echipamente de construcții sau mașini agricole, utilizarea mufelor electrice și a pinilor adecvați este esențială pentru asigurarea unei funcționări optimale.

Mufa Metalică

Mufa metalică se distinge prin robustețea și durabilitatea sa, fiind preferată în medii de lucru care solicită o rezistență ridicată. Această mufă electrică oferă o conexiune fiabilă, minimizând riscul de disfuncții datorită factorilor externi precum coroziunea sau uzura mecanică. Utilizarea unei mufe metalice asigură o legătură electrică de lungă durată, esențială pentru echipamentele care funcționează în condiții dificile.

Mufa Deutsch

Mufa Deutsch este recunoscută pentru etanșeitatea și fiabilitatea sa excepțională, fiind o alegere populară în industria auto și în aplicații unde condițiile de mediu sunt provocatoare. Această mufă electrică specializată este proiectată pentru a rezista la apă, praf și vibrații, asigurând astfel o conexiune sigură și constantă, crucială pentru integritatea sistemelor electrice în medii solicitante.

Conexiune Cablu

O conexiune cablu eficientă depinde în mare măsură de calitatea mufei electrice utilizate. Aceste mufe trebuie să asigure o legătură sigură și stabilă între cabluri, prevenind pierderile de semnal sau posibilele întreruperi. O bună conexiune cablu realizată cu mufele potrivite este esențială pentru transmiterea eficientă a energiei și a informațiilor în cadrul sistemelor electrice.

Pini Electrici

Pini electrici sunt elemente cheie în stabilirea conexiunilor electrice, servind drept punți de legătură între mufe și cabluri. Acești pini trebuie să fie de înaltă calitate pentru a garanta o conductivitate optimă și pentru a rezista la uzura mecanică. Utilizarea pinilor electrici adecvați este vitală pentru menținerea performanței sistemului electric și pentru asigurarea unei conexiuni fiabile pe termen lung.

Pini de Contact

Pini de contact sunt fundamentali în realizarea unei conexiuni electrice corecte și durabile. Acești pini permit o transmitere eficientă a curentului electric, fiind indispensabili în asigurarea funcționării fără erori a echipamentelor. Alegerea pinilor de contact potriviți este crucială pentru evitarea problemelor electrice și pentru maximizarea eficienței energetice.

Mufa 3 Pini

Mufa 3 pini reprezintă o soluție simplă și eficace pentru conexiuni electrice de bază, oferind o metodă ușor de utilizat pentru conectarea rapidă a dispozitivelor. Această mufă electrică este esențială în multe aplicații, oferind o conexiune sigură și stabilă, ideală pentru o gamă largă de echipamente electrice.

Indiferent dacă aveți nevoie de mufe de tip mama sau tata, în oferta noastră veți găsi o varietate de opțiuni care să se potrivească necesităților specifice ale utilajelor dumneavoastră. Fie că sunt utilizate pentru conectarea panourilor de comandă, a calculatorului utilajelor sau pentru alte aplicații în domeniul construcțiilor, agriculturii sau industriei, mufele și pinii noștri electrici sunt proiectați pentru a oferi performanță și fiabilitate. Asigurați-vă că specificați tipul de pini necesari - pini mama sau tata - atunci când plasați o comandă, pentru a obține exact ceea ce aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!