­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Vaseline

Afiseaza: 1-48 din 52 produse

 Filtre

Vaseline pentru ungere profesionala


Avem frecvent oferte de pret pentru vaseline si unsori profesionale - solutii pentru ungere si gresare elemente de frictiune si de uzura. Vaselinele pot avea diferite consistente, in functie de solutiile din compozitia acestora. Avem vaseline care rezista la temperaturi mari - vaselina cu cupru sau PTFE, sau vaselina aderenta, vaselina de rulmenti (lagare), vaselina grafitata.
 

Vaselina cu litiu


Se mai numeste si vaselina albastra.
Vaselin─â albastr─â, ob╚Ťinut─â din uleiuri de baz─â de înalt─â calitate ╚Öi s─âpunuri de litiu ca agen╚Ťi de îngro╚Öare. Se caracterizeaz─â prin rezisten╚Ť─â la oxidare excep╚Ťional─â.

Domenii de utilizare:
Rezistent─â la ap─â, aderent─â, rezistent─â la presiune ╚Öi coroziune. Aceste propriet─â╚Ťi, în combina╚Ťie cu stabilitatea ridicat─â, valori uzur─â optime ╚Öi aderen╚Ť─â puternic─â caracterizeaz─â aceast─â gr─âsime ca fiind deosebit de potrivit─â pentru ungere în condi╚Ťii dificile de func╚Ťionare, destinata lag─ârelor de alunecare ╚Öi cilindrilor de înalt─â presiune, cu func╚Ťionare chiar ╚Öi la temperaturi sc─âzute.

Avantaje practice:
Vaselina albastra este un lubrifiant durabil. Este recomandat─â la ungerea autovehiculelor, a utilajelor industriale ╚Öi a tuturor utilajelor de construc╚Ťii ╚Öi a echipamentelor din domeniul construc╚Ťii.Unsoare cu litiu de la diversi producatori - Divinol, Fuchs, Liqui Moly, etc.
 

Vaselina rosie

 

Unsoarea rosie este pe baza de sapun de litiu si uleiuri de baza de inalta calitate. Ofera stabilitate excelenta si protectie antirugina si anticoroziune. Poate fi aplicata cu succes pe rulmentii de frecare sau cu role, in conditii de extrema presiune si la temperaturi ridicate.

Recomandata in mod special pentru lubrifierea rulmentilor vehiculelor comerciale si autoturismelor care ruleaza la viteze ridicate. RAVENOL Vaselina rosie este utilizata drept o unsoare universala in sectorul industrial si in sectorul vehiculelor cu motor.

 

Vaselina grafitata


Avem in sortimentul nostru vaselina la tub care are in compozitia sa grafit. Putem furniza unsoare grafitata la galeata de 10-25 kg. 
 

Vaselina universala


Unsoare universala pentru elemente mecanice, brate de macara, patine glisiere, etc

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!