Vaseline

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Vaseline pentru ungere profesionala


Avem frecvent oferte de pret pentru vaseline si unsori profesionale - solutii pentru ungere si gresare elemente de frictiune si de uzura. Vaselinele pot avea diferite consistente, in functie de solutiile din compozitia acestora. Avem vaseline care rezista la temperaturi mari - vaselina cu cupru sau PTFE, sau vaselina aderenta, vaselina de rulmenti (lagare), vaselina grafitata.
 

Vaselina cu litiu


Se mai numeste si vaselina albastra.
Vaselină albastră, obținută din uleiuri de bază de înaltă calitate și săpunuri de litiu ca agenți de îngroșare. Se caracterizează prin rezistență la oxidare excepțională.

Domenii de utilizare:
Rezistentă la apă, aderentă, rezistentă la presiune și coroziune. Aceste proprietăți, în combinație cu stabilitatea ridicată, valori uzură optime și aderență puternică caracterizează această grăsime ca fiind deosebit de potrivită pentru ungere în condiții dificile de funcționare, destinata lagărelor de alunecare și cilindrilor de înaltă presiune, cu funcționare chiar și la temperaturi scăzute.

Avantaje practice:
Vaselina albastra este un lubrifiant durabil. Este recomandată la ungerea autovehiculelor, a utilajelor industriale și a tuturor utilajelor de construcții și a echipamentelor din domeniul construcții.Unsoare cu litiu de la diversi producatori - Divinol, Fuchs, Liqui Moly, etc.
 

Vaselina rosie

 

Unsoarea rosie este pe baza de sapun de litiu si uleiuri de baza de inalta calitate. Ofera stabilitate excelenta si protectie antirugina si anticoroziune. Poate fi aplicata cu succes pe rulmentii de frecare sau cu role, in conditii de extrema presiune si la temperaturi ridicate.

Recomandata in mod special pentru lubrifierea rulmentilor vehiculelor comerciale si autoturismelor care ruleaza la viteze ridicate. RAVENOL Vaselina rosie este utilizata drept o unsoare universala in sectorul industrial si in sectorul vehiculelor cu motor.

 

Vaselina grafitata


Avem in sortimentul nostru vaselina la tub care are in compozitia sa grafit. Putem furniza unsoare grafitata la galeata de 10-25 kg. 
 

Vaselina universala


Unsoare universala pentru elemente mecanice, brate de macara, patine glisiere, etc

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!