­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Ulei motor

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Cel mai bun ulei de motor pentru utilaje din magazinul nostru online:


Cu uleiul de motor pentru utilaje agricole ╚Öi de construc╚Ťii ╚Öi mai ales atunci când cump─âra╚Ťi ulei de motor pentru tractor, trebuie s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie câteva caracteristici speciale.

La tractoarele moderne, cerin╚Ťele pentru uleiul de motor nu sunt foarte diferite de cele pentru uleiul de motor auto. Motivul pentru aceasta este c─â tractoarele moderne sau utilajele de constructii de ultima generatie, ca ╚Öi alte tipuri de vehicule, au circuite de ulei separate pentru hidraulica, transmisie ╚Öi motor ╚Öi, prin urmare, nu este necesar ulei special pentru motor de tractor.
 

Efectul minune pentru motoarele de tractoare - ulei STOU:Acest lucru este diferit cu modelele mai vechi de tractoare ╚Öi poate fi, de exemplu, comparat mai îndeaproape cu cerin╚Ťele pentru uleiul de motor în 2 timpi. Aici este un circuit de ulei care este responsabil de lubrifierea motorului, a sistemului hidraulic ╚Öi a transmisiei. Prin urmare, ave╚Ťi nevoie de a╚Öa-numitul ulei STOU dac─â de╚Ťine╚Ťi sau folosi╚Ťi un astfel de vehicul mai vechi. STOU înseamn─â „Super Tractor Oil Universal.” Prin urmare, este un ulei universal special care îndepline╚Öte cerin╚Ťele atât pentru uleiul de osie, cât ╚Öi pentru uleiul de transmisie, uleiul de motor ╚Öi uleiul hidraulic.Avantajele uleiului de motor de tractor, în special uleiul special STOU, sunt c─â, pe de o parte, sunt ieftine ╚Öi, pe de alt─â parte, reduc semnificativ costurile de între╚Ťinere, deoarece nu este nevoie s─â treci de la uleiul de var─â la uleiul de iarn─â.

Ave╚Ťi întreb─âri sau nu sunte╚Ťi sigur ce tip de ulei este potrivit pentru vehiculul dvs.? Lua╚Ťi leg─âtura cu noi, vom fi bucuro╚Öi s─â v─â sf─âtuim!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!