Ulei motor

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Cel mai bun ulei de motor pentru utilaje din magazinul nostru online:


Cu uleiul de motor pentru utilaje agricole și de construcții și mai ales atunci când cumpărați ulei de motor pentru tractor, trebuie să acordați atenție câteva caracteristici speciale.

La tractoarele moderne, cerințele pentru uleiul de motor nu sunt foarte diferite de cele pentru uleiul de motor auto. Motivul pentru aceasta este că tractoarele moderne sau utilajele de constructii de ultima generatie, ca și alte tipuri de vehicule, au circuite de ulei separate pentru hidraulica, transmisie și motor și, prin urmare, nu este necesar ulei special pentru motor de tractor.
 

Efectul minune pentru motoarele de tractoare - ulei STOU:Acest lucru este diferit cu modelele mai vechi de tractoare și poate fi, de exemplu, comparat mai îndeaproape cu cerințele pentru uleiul de motor în 2 timpi. Aici este un circuit de ulei care este responsabil de lubrifierea motorului, a sistemului hidraulic și a transmisiei. Prin urmare, aveți nevoie de așa-numitul ulei STOU dacă dețineți sau folosiți un astfel de vehicul mai vechi. STOU înseamnă „Super Tractor Oil Universal.” Prin urmare, este un ulei universal special care îndeplinește cerințele atât pentru uleiul de osie, cât și pentru uleiul de transmisie, uleiul de motor și uleiul hidraulic.Avantajele uleiului de motor de tractor, în special uleiul special STOU, sunt că, pe de o parte, sunt ieftine și, pe de altă parte, reduc semnificativ costurile de întreținere, deoarece nu este nevoie să treci de la uleiul de vară la uleiul de iarnă.

Aveți întrebări sau nu sunteți sigur ce tip de ulei este potrivit pentru vehiculul dvs.? Luați legătura cu noi, vom fi bucuroși să vă sfătuim!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!