ūüöõTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ūüöõ

Incarcatoare - redresoare

Afiseaza: 1-41 din 41 produse

 Filtre
Incarcatoare - redresoare - Incarcator 36V 160A
-7%

Redresor 24V - incarcator 24V


Mai ales in sezonul rece, a avea un redresor puternic la indemana, este solutia salvatoare pentru situatiile neplacute in care constati ca bateria utilajului tau este pe sfarsit de viata.

Avem redresoare - incarcatoare - surse de curent care lucreaza la 6V-12V -24V - 36V - 48V - 72V -96V pentru toata gama de nacele, electrostivuitoare si lize electrice.

Redresoare pentru baterii AGM - incarcatoare pentru acumulatori pe electrolit lichid.
In general in redresor incarcator este prevazut cu functie de decuplare automata la atingerea gradului maxim de incarcare. Un factor important in cadrul unui incarcator este amperajul la care lucreaza. 
 

Redresor 24V pentru incarcare baterii


Cele mai vandute redresoare pe Baurent Piese sunt incarcatoarele de 24V.  Un redresor 24V este compact, fiind de regula complet cu cablu si cu mufe de legatura. Acestea se monteaza de regula pe nacele autoridicatoare, electrocare sau masini pentru curatenie, au functie de decuplare automata si se introduc in priza la 230V avand un randament foarte bun de incarcare. Acestea functioneaza de regula in gama de 25 -30 - 35A si sunt capabile sa incarce peste noapte acumulatori de tractiune, alimentand bateriile cu energia necesara pentru urmatorul ciclu de lucru sau pentru urmatoarea zi.
 

Redresor 48V pentru baterii deep cycle


Un incarcator 48V se intalneste de regula pe utilaje mai mari care sunt echipate din fabrica cu baterii deep cycle - baterii mai puternice si acestea au o autonomie de lucu vizibil mai mare decat bateriile de 24V.  Din aceasta cauza redresorul de 48V este mai puternic decat un simplu incarcator 24V. In mod normal un redresor incarcator de 48V este prevazut cu functie de oprire automata la un grad de incarcare de 100% si asigura energia necesara pentru alimentare 100% cu curent peste noapte.

Recomandam doar cumpararea de surse de curent calitative care nu deterioreaza bateriile si care asigura o intrebuintare de durata, in detrimentul unui incarcator low cost care nu aduce practic nici un beneficiu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!