Piese John Deere

Afiseaza: 1-42 din 42 produse

 Filtre
Piese John Deere - Cruce cardan 35x87 ZF 0501204373
-7%

Cruce cardan 35x87 ZF 0501204373

1.428,00 Lei 1.332,80 Lei
Piese John Deere - Incuietoare capotaj din cauciuc
-25%

Claxon 12V

90,00 Lei

Cunoașteți istoria mărcii John Deere?


Fierarul John Deere a dezvoltat primul plug din oțel cu autocurățare din America și astfel a pus bazele tehnologiei agricole moderne. Au urmat numeroase evoluții și inovații și și-a extins compania într-un ritm rapid. După doar câțiva ani, John Deere a produs peste 1.000 de pluguri și s-a extins în Europa, de unde a cumpărat numeroase companii. În anul 2000, a devenit unul dintre cei mai mari producători de utilaje agricole din lume și a produs, printre altele, tractoare, semănătoare, combine de recoltat, mașini de recoltat nutreț autopropulsate, prese de balotat, încărcătoare frontale etc. John Deere este acum cel mai mare producător de utilaje agricole și are peste 7.000 de angajați în șase locații din intreaga lume.
 

Ce modele de tractor oferă John Deere?John Deere oferă o varietate de modele de tractoare pentru a răspunde nevoilor diverse ale fermierilor. Fiecare serie de tractoare John Deere este împărțită în categorii pe de o parte și are o denumire specială de numere și litere, pe de altă parte. Primul număr reprezintă seria, următoarele numere indică puterea motorului la turația nominală conform standardului 97/68/EC. Literele reprezintă gradul de echipare. Cel mai puternic tractor John Deere în prezent este modelul 9620 cu 620 CP în diferite versiuni (R, RT sau RX). În Germania, cel mai puternic tractor standard este modelul 8400R, evaluat la 400 CP. Cel mai mare tractor John Deere fabricat în Germania (Mannheim) este modelul 6250R cu o putere nominală declarată de 250 CP.

Tractoarele din seria 5 profită de expertiza inginerească a John Deere pentru a satisface nevoile de bază ale întreprinderilor agricole mici și cu normă parțială. De asemenea, sunt adesea folosite în horticultură. Seria 5M oferă o cabină confortabilă foarte mare sau platforme deschise pentru operator. Într-o altă versiune, cabinele cu acoperiș scăzut sunt disponibile și pentru lucrul în grajduri joase sau hambare.

Seria 6 este formată din tractoare de putere medie, cu o putere cuprinsă între 110 și 195 CP. Această serie include și John Deere 6M, o mașină agricolă cu adevărat versatilă. John Deere 6R este un tractor mai sofisticat, cu tehnologie de ultimă oră, vizibilitate excelentă pe tot planul și comenzi ușor de utilizat.

Seriile 7, 8 și 9 includ tractoare de mare putere de la John Deere cu până la 620 CP. Acești „cai de lucru” vă oferă o densitate mare de putere asociată cu putere mare și sunt ideali pentru terenuri solicitante.
 

Ce piese de schimb John Deere există?Un tractor John Deere este format din numeroase piese de tractor. Fiecare piesă este necesară pentru buna funcționare a mașinii agricole. Un tractor John Deere este proiectat pentru a transporta sarcini grele și trebuie să poată rezista ore lungi pe câmp. Piesele de schimb John Deere au, prin urmare, o rezistență ridicată la uzură. De exemplu, în sistemul de răcire al tractorului dumneavoastră John Deere sunt conectate mai multe părți: radiatorul, robinetul de scurgere, capacul radiatorului etc.

În comparație cu alți concurenți de pe piața mașinilor agricole, John Deere se remarcă prin calitatea înaltă a pieselor produse. Acestea poartă simbolul de calitate John Deere și sunt solide și durabile. De exemplu, curelele de transmisie sunt fabricate din cauciuc durabil, în timp ce piesele care sunt expuse la fluctuații severe de temperatură sunt fabricate din oțel de calitate.


Gama noastră de piese John Deere


Pe Baurent -Piese.ro de veți găsi numeroase piese de schimb marca John Deere. Căutați piese de schimb pentru modelele mai vechi de tractor sau pentru noul dvs. tractor John Deere? Avem piese originale sau replică pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră ca fermier. Lucrăm cu cei mai buni furnizori de piese de tractor și vă oferim, de asemenea, o gamă largă de filtre pentru tractor John Deere Hifi Filter. Pe site-ul nostru veți găsi piese John Deere la cele mai bune prețuri. Le livrăm direct companiei dumneavoastră. Vă oferim și piese de schimb pentru mărcile de tractoare Fendt, piese de schimb pentru New Holland, piese de schimb pentru Massey Ferguson și piese de schimb pentru tractoare Claas

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!