­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Piese John Deere

Afiseaza: 1-48 din 52 produse

 Filtre

Cunoa╚Öte╚Ťi istoria m─ârcii John Deere?


Fierarul John Deere a dezvoltat primul plug din o╚Ťel cu autocur─â╚Ťare din America ╚Öi astfel a pus bazele tehnologiei agricole moderne. Au urmat numeroase evolu╚Ťii ╚Öi inova╚Ťii ╚Öi ╚Öi-a extins compania într-un ritm rapid. Dup─â doar câ╚Ťiva ani, John Deere a produs peste 1.000 de pluguri ╚Öi s-a extins în Europa, de unde a cump─ârat numeroase companii. În anul 2000, a devenit unul dintre cei mai mari produc─âtori de utilaje agricole din lume ╚Öi a produs, printre altele, tractoare, sem─ân─âtoare, combine de recoltat, ma╚Öini de recoltat nutre╚Ť autopropulsate, prese de balotat, înc─ârc─âtoare frontale etc. John Deere este acum cel mai mare produc─âtor de utilaje agricole ╚Öi are peste 7.000 de angaja╚Ťi în ╚Öase loca╚Ťii din intreaga lume.
 

Ce modele de tractor ofer─â John Deere?John Deere ofer─â o varietate de modele de tractoare pentru a r─âspunde nevoilor diverse ale fermierilor. Fiecare serie de tractoare John Deere este împ─âr╚Ťit─â în categorii pe de o parte ╚Öi are o denumire special─â de numere ╚Öi litere, pe de alt─â parte. Primul num─âr reprezint─â seria, urm─âtoarele numere indic─â puterea motorului la tura╚Ťia nominal─â conform standardului 97/68/EC. Literele reprezint─â gradul de echipare. Cel mai puternic tractor John Deere în prezent este modelul 9620 cu 620 CP în diferite versiuni (R, RT sau RX). În Germania, cel mai puternic tractor standard este modelul 8400R, evaluat la 400 CP. Cel mai mare tractor John Deere fabricat în Germania (Mannheim) este modelul 6250R cu o putere nominal─â declarat─â de 250 CP.

Tractoarele din seria 5 profit─â de expertiza inginereasc─â a John Deere pentru a satisface nevoile de baz─â ale întreprinderilor agricole mici ╚Öi cu norm─â par╚Ťial─â. De asemenea, sunt adesea folosite în horticultur─â. Seria 5M ofer─â o cabin─â confortabil─â foarte mare sau platforme deschise pentru operator. Într-o alt─â versiune, cabinele cu acoperi╚Ö sc─âzut sunt disponibile ╚Öi pentru lucrul în grajduri joase sau hambare.

Seria 6 este format─â din tractoare de putere medie, cu o putere cuprins─â între 110 ╚Öi 195 CP. Aceast─â serie include ╚Öi John Deere 6M, o ma╚Öin─â agricol─â cu adev─ârat versatil─â. John Deere 6R este un tractor mai sofisticat, cu tehnologie de ultim─â or─â, vizibilitate excelent─â pe tot planul ╚Öi comenzi u╚Öor de utilizat.

Seriile 7, 8 ╚Öi 9 includ tractoare de mare putere de la John Deere cu pân─â la 620 CP. Ace╚Öti „cai de lucru” v─â ofer─â o densitate mare de putere asociat─â cu putere mare ╚Öi sunt ideali pentru terenuri solicitante.
 

Ce piese de schimb John Deere exist─â?Un tractor John Deere este format din numeroase piese de tractor. Fiecare pies─â este necesar─â pentru buna func╚Ťionare a ma╚Öinii agricole. Un tractor John Deere este proiectat pentru a transporta sarcini grele ╚Öi trebuie s─â poat─â rezista ore lungi pe câmp. Piesele de schimb John Deere au, prin urmare, o rezisten╚Ť─â ridicat─â la uzur─â. De exemplu, în sistemul de r─âcire al tractorului dumneavoastr─â John Deere sunt conectate mai multe p─âr╚Ťi: radiatorul, robinetul de scurgere, capacul radiatorului etc.

În compara╚Ťie cu al╚Ťi concuren╚Ťi de pe pia╚Ťa ma╚Öinilor agricole, John Deere se remarc─â prin calitatea înalt─â a pieselor produse. Acestea poart─â simbolul de calitate John Deere ╚Öi sunt solide ╚Öi durabile. De exemplu, curelele de transmisie sunt fabricate din cauciuc durabil, în timp ce piesele care sunt expuse la fluctua╚Ťii severe de temperatur─â sunt fabricate din o╚Ťel de calitate.


Gama noastr─â de piese John Deere


Pe Baurent -Piese.ro de ve╚Ťi g─âsi numeroase piese de schimb marca John Deere. C─âuta╚Ťi piese de schimb pentru modelele mai vechi de tractor sau pentru noul dvs. tractor John Deere? Avem piese originale sau replic─â pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastr─â ca fermier. Lucr─âm cu cei mai buni furnizori de piese de tractor ╚Öi v─â oferim, de asemenea, o gam─â larg─â de filtre pentru tractor John Deere Hifi Filter. Pe site-ul nostru ve╚Ťi g─âsi piese John Deere la cele mai bune pre╚Ťuri. Le livr─âm direct companiei dumneavoastr─â. V─â oferim ╚Öi piese de schimb pentru m─ârcile de tractoare Fendt, piese de schimb pentru New Holland, piese de schimb pentru Massey Ferguson ╚Öi piese de schimb pentru tractoare Claas

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!