Piese Massey Ferguson

Afiseaza: 1-26 din 26 produse

 Filtre
Piese Massey Ferguson - Incuietoare capotaj din cauciuc
-25%
Piese Massey Ferguson - Filtru aer SA17100
-4%

Filtru aer SA17100

149,00 Lei 143,00 Lei
1

Cunoașteți istoria mărcii Massey Ferguson?Pentru Massey Ferguson totul a început în 1847, când fondatorul Daniel Massey a înființat o companie specializată în utilaje agricole în acel an. În 1891, afacerea domnului Massey a fuzionat cu o altă companie de mașini agricole deținută de Alason Harris. De atunci, Massey Ferguson s-a specializat în inovarea mașinilor agricole și a câștigat două medalii de aur la Expoziția de la Paris din 1867. Massey Ferguson a fost prima companie care a comercializat prima combină de recoltat autopropulsată în 1938.

În același timp, o altă companie din sectorul agricol este în creștere datorită lui Harry Ferguson, care a inventat cârligul în trei puncte. Numeroasele invenții ale lui Harry Ferguson sunt și astăzi baza pentru echiparea tractoarelor agricole. Acest om genial a început să-și construiască propriile tractoare în 1948 și a avut mult succes cu el.

În 1953, Harris Ferguson și Massey Manufacturing Company au fuzionat și de atunci compania a purtat numele binecunoscut al mărcii de tractoare Massey Ferguson. Din 1953, Massey Ferguson a inovat continuu, aducând tot mai multe tractoare inovatoare și eficiente pe piața mondială pentru fermieri. În 1994, Massey Ferguson a devenit parte a Grupului AGCO, permițându-i să se extindă și mai eficient în întreaga lume.

Astăzi, Massey Ferguson vinde combine agricole, prese de balotat, încărcătoare agricole și alte tipuri de echipamente de fânare, pe lângă tractoare.
 

Cunoașteți tractoare Massey Ferguson?Încă din zilele legendarului Massey Ferguson 35, Massey a produs multe alte modele de tractoare agricole. Gama de tractoare pentru 2018 variază de la tractoare mici de la 32 CP până la tractorul de vârf de gamă de 400 CP, cum ar fi MF 8700 S. Cele mai populare modele de tractoare Massey Ferguson sunt MF 5445, MF 6290, MF 6480 și multe altele.

Massey Ferguson oferă o gamă de tractoare compacte, inclusiv MF 1500 cu un motor diesel cu trei cilindri. Aceste modele au o capacitate de încărcare de până la 1.100 kg și oferă o varietate de tipuri de trepte din care să aleagă.

În plus, compania oferă o gamă de tractoare compacte Massey Ferguson cu motoare de la 75 la 110 CP. De exemplu, MF 4700 este un tractor compact, versatil, cu un motor cu trei cilindri de 3,3 litri care combină fiabilitatea cu consumul redus de combustibil. Acest model punctează cu un arbore cardanic puternic și o viteză de până la 1000 rpm.

Gama de tractoare de gamă medie Massey Ferguson nu este foarte extinsă deoarece singurul model disponibil este MF 6700. Este un tractor cu 120 până la 130 CP, cutie de viteze cu douăsprezece trepte și sistem hidraulic cu două pompe.

În clasa superioară de performanță, Massey Ferguson oferă tractoare de ultimă generație cu până la 400 CP. Această gamă este un tractor de remorcare cu 6 cilindri cu cele mai noi sisteme electronice Massey Ferguson. Aceste tractoare Massey sunt echipate și cu cele mai recente transmisii Dyna 4 și Dyna 6.

Massey Ferguson este marca preferată de colecționari de tractoare de epocă
Massey Ferguson este un brand binecunoscut în lumea agriculturii și popular printre colecționarii din întreaga lume. Modelul legendar al mărcii din anii 1950 rămâne celebrul Massey Ferguson 35. Modelul francez MF 35 are un motor diesel standard cu pompă de injecție în linie și o singură bujie incandescentă. În plus, tractorul este echipat cu un ambreiaj cu dublu disc cu acțiune dublă, cu o cutie de viteze cu 6 trepte în față și cu o transmisie cu 2 trepte în spate. Alte tractoare legendare ale mărcii sunt Massey Ferguson 140, Massey Ferguson 135 și Massey Ferguson 65.

Tractoarele și piesele de tractoare Massey Ferguson sunt exemple perfecte de excelență agricolă. Tractoarele Massey Ferguson sunt cunoscute pentru că fac o treabă excelentă în timpul recoltării, poartă încărcături grele și sunt capabile să se deplaseze prin câmpuri timp de câteva ore. Sunt mașini agricole robuste, datorită în mare parte pieselor de calitate pentru tractor din care sunt fabricate.
 

Piesele tale Massey FergusonBaurent vă ajută să găsiți piesele potrivite pentru tractor Massey Ferguson. Vă oferim un catalog complet pe internet de piese originale și replică Massey Ferguson. Bucurați-vă de prețuri mici și de expertiza experților noștri pe tot parcursul anului.

În special, oferim o gamă largă de filtre pentru tractorul dvs. Massey Ferguson, indiferent dacă este nou sau vechi. Pe baurent-piese.ro veți găsi și kituri de servodirecție și kituri de ambreiaj pentru tractoare Massey Ferguson

Aruncă o privire în magazinul nostru online și folosește gama largă de lumini de tractor Massey Ferguson: luminile de lucru, luminile de tractor și luminile intermitente reglabile sunt livrate la ferma ta în cel mai scurt timp, astfel încât să poți înlocui rapid aceste piese.

Baurent oferă o gamă largă de piese pentru cabină de tractor, inclusiv geamuri, accesorii electronice, camere de marșarier, scaune, cilindri hidraulici ai cabinei, oglinzi, precum și comutatoare și alte comenzi.

Baurent Piese vă oferă o gamă largă de piese de tractor pentru următoarele mărci de tractoare: Deutz-Fahr, Ford, John Deere, Fendt, Fiat, New Holland, McCormick și multe altele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!