­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Piese Massey Ferguson

Afiseaza: 1-33 din 33 produse

 Filtre
Piese Massey Ferguson - Filtru aer SA17100
-4%
Hifi Filter

Filtru aer SA17100

149,00 Lei 143,00 Lei
(1)

Cunoa╚Öte╚Ťi istoria m─ârcii Massey Ferguson?Pentru Massey Ferguson totul a început în 1847, când fondatorul Daniel Massey a înfiin╚Ťat o companie specializat─â în utilaje agricole în acel an. În 1891, afacerea domnului Massey a fuzionat cu o alt─â companie de ma╚Öini agricole de╚Ťinut─â de Alason Harris. De atunci, Massey Ferguson s-a specializat în inovarea ma╚Öinilor agricole ╚Öi a câ╚Ötigat dou─â medalii de aur la Expozi╚Ťia de la Paris din 1867. Massey Ferguson a fost prima companie care a comercializat prima combin─â de recoltat autopropulsat─â în 1938.

În acela╚Öi timp, o alt─â companie din sectorul agricol este în cre╚Ötere datorit─â lui Harry Ferguson, care a inventat cârligul în trei puncte. Numeroasele inven╚Ťii ale lui Harry Ferguson sunt ╚Öi ast─âzi baza pentru echiparea tractoarelor agricole. Acest om genial a început s─â-╚Öi construiasc─â propriile tractoare în 1948 ╚Öi a avut mult succes cu el.

În 1953, Harris Ferguson ╚Öi Massey Manufacturing Company au fuzionat ╚Öi de atunci compania a purtat numele binecunoscut al m─ârcii de tractoare Massey Ferguson. Din 1953, Massey Ferguson a inovat continuu, aducând tot mai multe tractoare inovatoare ╚Öi eficiente pe pia╚Ťa mondial─â pentru fermieri. În 1994, Massey Ferguson a devenit parte a Grupului AGCO, permi╚Ťându-i s─â se extind─â ╚Öi mai eficient în întreaga lume.

Ast─âzi, Massey Ferguson vinde combine agricole, prese de balotat, înc─ârc─âtoare agricole ╚Öi alte tipuri de echipamente de fânare, pe lâng─â tractoare.
 

Cunoa╚Öte╚Ťi tractoare Massey Ferguson?Înc─â din zilele legendarului Massey Ferguson 35, Massey a produs multe alte modele de tractoare agricole. Gama de tractoare pentru 2018 variaz─â de la tractoare mici de la 32 CP pân─â la tractorul de vârf de gam─â de 400 CP, cum ar fi MF 8700 S. Cele mai populare modele de tractoare Massey Ferguson sunt MF 5445, MF 6290, MF 6480 ╚Öi multe altele.

Massey Ferguson ofer─â o gam─â de tractoare compacte, inclusiv MF 1500 cu un motor diesel cu trei cilindri. Aceste modele au o capacitate de înc─ârcare de pân─â la 1.100 kg ╚Öi ofer─â o varietate de tipuri de trepte din care s─â aleag─â.

În plus, compania ofer─â o gam─â de tractoare compacte Massey Ferguson cu motoare de la 75 la 110 CP. De exemplu, MF 4700 este un tractor compact, versatil, cu un motor cu trei cilindri de 3,3 litri care combin─â fiabilitatea cu consumul redus de combustibil. Acest model puncteaz─â cu un arbore cardanic puternic ╚Öi o vitez─â de pân─â la 1000 rpm.

Gama de tractoare de gam─â medie Massey Ferguson nu este foarte extins─â deoarece singurul model disponibil este MF 6700. Este un tractor cu 120 pân─â la 130 CP, cutie de viteze cu dou─âsprezece trepte ╚Öi sistem hidraulic cu dou─â pompe.

În clasa superioar─â de performan╚Ť─â, Massey Ferguson ofer─â tractoare de ultim─â genera╚Ťie cu pân─â la 400 CP. Aceast─â gam─â este un tractor de remorcare cu 6 cilindri cu cele mai noi sisteme electronice Massey Ferguson. Aceste tractoare Massey sunt echipate ╚Öi cu cele mai recente transmisii Dyna 4 ╚Öi Dyna 6.

Massey Ferguson este marca preferat─â de colec╚Ťionari de tractoare de epoc─â
Massey Ferguson este un brand binecunoscut în lumea agriculturii ╚Öi popular printre colec╚Ťionarii din întreaga lume. Modelul legendar al m─ârcii din anii 1950 r─âmâne celebrul Massey Ferguson 35. Modelul francez MF 35 are un motor diesel standard cu pomp─â de injec╚Ťie în linie ╚Öi o singur─â bujie incandescent─â. În plus, tractorul este echipat cu un ambreiaj cu dublu disc cu ac╚Ťiune dubl─â, cu o cutie de viteze cu 6 trepte în fa╚Ť─â ╚Öi cu o transmisie cu 2 trepte în spate. Alte tractoare legendare ale m─ârcii sunt Massey Ferguson 140, Massey Ferguson 135 ╚Öi Massey Ferguson 65.

Tractoarele ╚Öi piesele de tractoare Massey Ferguson sunt exemple perfecte de excelen╚Ť─â agricol─â. Tractoarele Massey Ferguson sunt cunoscute pentru c─â fac o treab─â excelent─â în timpul recolt─ârii, poart─â înc─ârc─âturi grele ╚Öi sunt capabile s─â se deplaseze prin câmpuri timp de câteva ore. Sunt ma╚Öini agricole robuste, datorit─â în mare parte pieselor de calitate pentru tractor din care sunt fabricate.
 

Piesele tale Massey FergusonBaurent v─â ajut─â s─â g─âsi╚Ťi piesele potrivite pentru tractor Massey Ferguson. V─â oferim un catalog complet pe internet de piese originale ╚Öi replic─â Massey Ferguson. Bucura╚Ťi-v─â de pre╚Ťuri mici ╚Öi de expertiza exper╚Ťilor no╚Ötri pe tot parcursul anului.

În special, oferim o gam─â larg─â de filtre pentru tractorul dvs. Massey Ferguson, indiferent dac─â este nou sau vechi. Pe baurent-piese.ro ve╚Ťi g─âsi ╚Öi kituri de servodirec╚Ťie ╚Öi kituri de ambreiaj pentru tractoare Massey Ferguson

Arunc─â o privire în magazinul nostru online ╚Öi folose╚Öte gama larg─â de lumini de tractor Massey Ferguson: luminile de lucru, luminile de tractor ╚Öi luminile intermitente reglabile sunt livrate la ferma ta în cel mai scurt timp, astfel încât s─â po╚Ťi înlocui rapid aceste piese.

Baurent oferă o gamă largă de piese pentru cabină de tractor, inclusiv geamuri, accesorii electronice, camere de marșarier, scaune, cilindri hidraulici ai cabinei, oglinzi, precum și comutatoare și alte comenzi.

Baurent Piese vă oferă o gamă largă de piese de tractor pentru următoarele mărci de tractoare: Deutz-Fahr, Ford, John Deere, Fendt, Fiat, New Holland, McCormick și multe altele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!