🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Senzori proximitate

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Senzori de proximitate

 

Senzori de Proximitate pentru Utilaje de Construcții

Descoperiți gama noastră vastă de senzori de proximitate, esențiali pentru siguranța și eficiența operării utilajelor de construcții. La Baurent Piese, oferim soluții avansate de detectare pentru o varietate impresionantă de utilaje, inclusiv buldoexcavatoare, nacele, stivuitoare, macarale, poduri rulante, excavatoare și manipulatoare telescopice.

Ce este un senzor de proximitate?

Senzorii de proximitate sunt dispozitive avansate care detectează prezența obiectelor sau persoanelor în apropierea lor fără a necesita contact fizic. Acești senzori sunt indispensabili în prevenirea coliziunilor, oferind alerte timpurii când un obstacol este prea aproape de utilaj, ceea ce contribuie la evitarea accidentelor și la îmbunătățirea practicilor de lucru sigure.

Cum se manifestă o defecțiune la senzorii de proximitate?

Defecțiunile tehnice ale senzorilor de proximitate pot varia, dar semnele comune includ alerte false sau lipsa reacțiilor la obstacolele detectate. Aceste probleme pot indica deteriorarea senzorului sau nevoia de recalibrare, fiind esențial să se efectueze verificări regulate pentru asigurarea funcționării optime.

Modele compatibile:

Oferim senzori compatibili cu o gamă largă de mărci recunoscute la nivel global, cum ar fi Manitou, Merlo, Haulotte, JLG, Faresin, Terex, JCB, Komatsu și Case Construction.

Alegeți senzori de proximitate de la Baurent Piese pentru a garanta că utilajele dumneavoastră funcționează la cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre personalizate și pentru a plasa o comandă!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!