­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Contactor 12V

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Contactor 12V

Contactorul de 12V este o component─â esen╚Ťial─â în diverse domenii, datorit─â versatilit─â╚Ťii ╚Öi fiabilit─â╚Ťii sale. Conceput pentru a fi utilizat într-o varietate larg─â de aplica╚Ťii, de la vehicule electrice ╚Öi echipamente de manipulare a materialelor, pân─â la trolii, agregate hidraulice, grupuri electropompa, unit─â╚Ťi de pornire a motorului, aplica╚Ťii de iluminat, telecomunica╚Ťii ╚Öi în sisteme electrice de curent continuu, contactorul de 12V este o alegere popular─â pentru mul╚Ťi profesioni╚Öti ╚Öi entuzia╚Öti.

Caracteristicile distinctive ale contactoarelor de 12V:

  • Versatilitate în aplica╚Ťii: Fie c─â este vorba de industria automotive, de sisteme de iluminat eficiente sau de echipamente industriale, contactorul de 12V se adapteaz─â nevoilor variate ale fiec─ârei aplica╚Ťii.
  • Diverse op╚Ťiuni de configurare: Cu posibilitatea de a alege între modele cu 1 sau 2 poli, utilizatorii pot selecta configura╚Ťia optim─â pentru cerin╚Ťele specifice ale aplica╚Ťiilor lor.
  • Sortiment bogat: Gama include de la modele de baz─â, ideale pentru proiecte cu buget limitat, pân─â la contactoare profesionale, concepute pentru utilizare îndelungat─â ╚Öi performan╚Ť─â constant─â.
  • Personalizare: Diferen╚Ťele în ceea ce prive╚Öte soclul sau suportul de prindere, forma, puterea (W) ╚Öi amperajul ofer─â flexibilitate în alegerea contactorului potrivit pentru fiecare proiect.

Baurent Piese ofer─â o selec╚Ťie vast─â de contactoare electrice de 12V, satisf─âcând nevoile diverse ale clien╚Ťilor s─âi. Indiferent dac─â c─âuta╚Ťi un contactor de 12V DC pentru un proiect de vehicul electric sau ave╚Ťi nevoie de un model specific pentru sisteme de telecomunica╚Ťii sau de iluminat, Baurent Piese v─â pune la dispozi╚Ťie o gam─â larg─â de op╚Ťiuni.

Avantajele oferite de Baurent Piese:

  • Gama variat─â: De la contactor 12V DC la contactor 12V CC, toate op╚Ťiunile sunt acoperite, asigurându-se c─â ve╚Ťi g─âsi exact ceea ce ave╚Ťi nevoie pentru proiectul dvs.
  • Pre╚Ťuri accesibile: Cu op╚Ťiuni ce încep de la aproximativ 150 RON f─âr─â TVA, pute╚Ťi alege solu╚Ťii economice f─âr─â a compromite calitatea sau fiabilitatea.
  • Calitate garantat─â: Fie c─â opta╚Ťi pentru un contactor electric ieftin sau pentru modele mai avansate, toate produsele sunt testate pentru a asigura performan╚Ťa ╚Öi durabilitatea.
  • Suport tehnic: Echipa Baurent Piese este gata s─â v─â ofere consiliere ╚Öi asisten╚Ť─â tehnic─â, asigurându-v─â c─â alege╚Ťi cel mai potrivit contactor pentru nevoile dvs.

Alegând Baurent Piese ca furnizorul dvs. pentru contactoare de 12V ╚Öi alte piese pentru motoare electrice, beneficia╚Ťi de expertiza, diversitatea produselor ╚Öi suportul tehnic necesar pentru a v─â asigura c─â proiectele dvs. se desf─â╚Öoar─â f─âr─â probleme ╚Öi eficient.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!