ūüöõTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ūüöõ

Joystick Genie

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre

Joystick-uri si manete de comanda pentru nacele si incarcatoare telescopice Genie


Genie Industries este unul dintre cei mai mari producatori internationali de nacele si platforme elevatoare pentru lucru la inaltime. De acum procurarea de manete si joystick-uri de comanda pentru utilaje Genie este mai usoara pentru tine. Avem aproximativ 95 % din manualele de piese si accesorii pentru utilaje Genie, documentatie unde se gaseste si joystick-ul pe care probabil il cauti de atata vreme...
 

Joystick - maneta Genie pentru ridicare si coborare brat


De regula, o nacela diesel Genie are 3 manete. Una dintre aceasta comanda functia de ridicare si coborare brat (posibil brat principal sau brat secundar - in functie de model). Odata actionata parghia - bratul urca sau coboara, in functie de pozitia mainii pe maneta.
 

Maneta joystick Genie pentru inaltare brat si invartire turela


Comanda de rotire platforma la o nacela Genie se efectueaza de la o maneta joystick speciala - piesa care actioneaza calculatorul nacelei - care la randul sau actioneaza reductorul hidraulic pentru rotirea turelei. Acesta, datorita angrenajului de pe coroana este capabil sa roteasca turela nacelei atat cat ii este permis de cursa de rotatie a nacelei (la multe modele chiar si 360 grade).
 

Joystick directie de mers pentru nacele Genie


Probabil cel mai cautat joystick de pe o nacela este joystickul de deplasare sau joystickul de directie. Aceasta maneta va efectua comanda de mers inainte si inapoi - punand nacela in miscare in mers in fata sau mers in spate. De regula, aceeasi maneta comanda si schimbarea directiei de deplasare, adica viraj spre stanga sau spre dreapta.

Va rugam sa rasfotiti paginile de joystick-uri si manete Genie din webshopul nostru, iar daca nu gasiti maneta cautata de dvs, sa ne contactati pentru a o identifica si publica pe site.
 

Piese pentru joystick Genie


O maneta nacela - controller Genie - are in compozitie mai multe piese: maner, carcasa, clapeta comanda, butoane, protectie cauciuc, burduf cauciuc, potentiometru, placa electronica, cablu conectare, arc actionare, etc. La unele modele de manete Genie va putem aduce piesele din compozitia manetei. 
 

Preturi competitive pentru orice piesa de nacele Genie


Avem posibilitatea de a aduce orice piesa de schimb pentru nacele Genie. Majoritatea reperelor sunt originale, insa avem variante avantajoase de piese rezistente 100% compatibile pe nacela dvs Genie. Apelati cu incredere la noi. 
Accesati categoria de piese si componente Genie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!