Piese Valmet Valtra

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Cunoașteți istoria tractoarelor Valtra?Valtra produce tractoare din 1951 bazandu-se pe dezvoltarea mai multor mărci de tractoare scandinave. Rădăcinile Valtra se află la Bolinder-Munktell, care activează ca producător de mașini agricole din 1932. Această companie este ea însăși fuziunea dintre Munktell, un producător de tractoare agricole, și Bolinder, un producător de motoare. Producția de tractoare Munktell a început în 1913 cu modelul 30-40. Munktell era specializat în special în fabricarea de tractoare cu motoare cu bec fierbinte, cunoscute și sub numele de semi-diesel. După al Doilea Război Mondial, Bolinder-Munktell a abandonat această tehnologie și a adoptat motoarele diesel tradiționale. În ciuda autonomiei considerabile, marca a fost achiziționată de Volvo Construction Equipment în 1950. Sub numele Volvo BM, tractoare Bolinder-Munktell sunt comercializate și produse de marca suedeză. Istoria acestei companii Valmet datează din anii 1950. Valmet a început să producă nave, avioane, arme, locomotive și tractoare în jurul anului 1946 și a fost cumpărată de stat. Ulterior, Valmet și-a vândut unitatea de producție de mașini agricole și s-a concentrat pe fabricarea de mașini de hârtie.
 

Ce modele de tractoare oferă Valtra?Valtra are 4 modele diferite de tractoare în gama sa. Valtra A-Series este un tractor foarte compact, cu 12 trepte înainte și 12 înapoi. Toate modelele de tractoare Valtra sunt echipate cu motoare AGCO și sunt tractoare economice și puternice pentru toate tipurile de lucrări agricole. Modelele din seria A oferă, de asemenea, o ergonomie simplificată a cabinei cu vizibilitate ridicată. Modelele Valtra A-Series sunt disponibile cu diferite motoare de la 75 CP la 130 CP. Tractoarele Valtra N Series sunt tractoare compacte cu finisaje de înaltă calitate și un interval de service de 600 de ore de lucru. Cu această serie, Valtra oferă tractoare puternice cu motoare în 4 cilindri și un cuplu de până la 800 Nm. Modelele din seria N au, de asemenea, un sistem hidraulic puternic, deoarece liftul din spate poate prelua sarcini de până la 7,8 tone. În plus, aceste modele de tractor au echipamente speciale, cum ar fi transmisia CVT, o pârghie de control tactil și instrumente de management digital. Valtra oferă și modele din seria T. Tractoarele Valtra din seria T sunt tractoare de gamă medie destul de puternice. Modelele din serie sunt disponibile cu puteri ale motorului de la 170 CP la 271 CP. Tractoarele din această serie sunt echipate cu cele mai recente motoare AGCO fabricate finlandez. În cele din urmă, Valtra vinde seria S, top de gamă și tractoare puternice care vă permit să efectuați toate tipurile de lucrări agricole. Acest tractor are două turbocompresoare pentru a obține un cuplu mai bun la turații mici. Această tehnologie mărește durata de viață a motorului și reduce costurile de întreținere. Aceste tractoare Valtra sunt echipate cu cele mai bune caracteristici disponibile de la Valtra, cum ar fi un sistem de suspensie a cabinei, o cabină spațioasă și confortabilă și un ecran tactil SmartTouch.
 

Baurent-Piese.ro oferă o gamă largă de piese de schimb pentru tractoare Valtra


Tractoarele Valtra sunt tractoare foarte robuste și fiabile. Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru tractoare Valtra de nouă generație, precum și pentru modelele vechi Valmet și Volvo. Programul nostru de piese de tractoare Valtra include motoare SISU și filtre de tractor care trebuie schimbate regulat. Gama noastră de piese de schimb include și piese hidraulice pentru tractoare Valtra și Valmet, piese de frână și piese de uzură pentru motoarele Valtra. Avem, de asemenea, o gamă largă de piese de caroserie pentru tractorul dumneavoastră Valtra, inclusiv vopsea, geamuri și dispozitive de blocare a capotei. Descoperiți și ofertele noastre în zona pieselor de tractoare de la mărcile John Deere, Case IH și Massey Ferguson precum și gama noastră de anvelope de tractoare. Livrăm rapid direct companiei dumneavoastră!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!