­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Piese Valmet Valtra

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Cunoa╚Öte╚Ťi istoria tractoarelor Valtra?Valtra produce tractoare din 1951 bazandu-se pe dezvoltarea mai multor m─ârci de tractoare scandinave. R─âd─âcinile Valtra se afl─â la Bolinder-Munktell, care activeaz─â ca produc─âtor de ma╚Öini agricole din 1932. Aceast─â companie este ea îns─â╚Öi fuziunea dintre Munktell, un produc─âtor de tractoare agricole, ╚Öi Bolinder, un produc─âtor de motoare. Produc╚Ťia de tractoare Munktell a început în 1913 cu modelul 30-40. Munktell era specializat în special în fabricarea de tractoare cu motoare cu bec fierbinte, cunoscute ╚Öi sub numele de semi-diesel. Dup─â al Doilea R─âzboi Mondial, Bolinder-Munktell a abandonat aceast─â tehnologie ╚Öi a adoptat motoarele diesel tradi╚Ťionale. În ciuda autonomiei considerabile, marca a fost achizi╚Ťionat─â de Volvo Construction Equipment în 1950. Sub numele Volvo BM, tractoare Bolinder-Munktell sunt comercializate ╚Öi produse de marca suedez─â. Istoria acestei companii Valmet dateaz─â din anii 1950. Valmet a început s─â produc─â nave, avioane, arme, locomotive ╚Öi tractoare în jurul anului 1946 ╚Öi a fost cump─ârat─â de stat. Ulterior, Valmet ╚Öi-a vândut unitatea de produc╚Ťie de ma╚Öini agricole ╚Öi s-a concentrat pe fabricarea de ma╚Öini de hârtie.
 

Ce modele de tractoare ofer─â Valtra?Valtra are 4 modele diferite de tractoare în gama sa. Valtra A-Series este un tractor foarte compact, cu 12 trepte înainte ╚Öi 12 înapoi. Toate modelele de tractoare Valtra sunt echipate cu motoare AGCO ╚Öi sunt tractoare economice ╚Öi puternice pentru toate tipurile de lucr─âri agricole. Modelele din seria A ofer─â, de asemenea, o ergonomie simplificat─â a cabinei cu vizibilitate ridicat─â. Modelele Valtra A-Series sunt disponibile cu diferite motoare de la 75 CP la 130 CP. Tractoarele Valtra N Series sunt tractoare compacte cu finisaje de înalt─â calitate ╚Öi un interval de service de 600 de ore de lucru. Cu aceast─â serie, Valtra ofer─â tractoare puternice cu motoare în 4 cilindri ╚Öi un cuplu de pân─â la 800 Nm. Modelele din seria N au, de asemenea, un sistem hidraulic puternic, deoarece liftul din spate poate prelua sarcini de pân─â la 7,8 tone. În plus, aceste modele de tractor au echipamente speciale, cum ar fi transmisia CVT, o pârghie de control tactil ╚Öi instrumente de management digital. Valtra ofer─â ╚Öi modele din seria T. Tractoarele Valtra din seria T sunt tractoare de gam─â medie destul de puternice. Modelele din serie sunt disponibile cu puteri ale motorului de la 170 CP la 271 CP. Tractoarele din aceast─â serie sunt echipate cu cele mai recente motoare AGCO fabricate finlandez. În cele din urm─â, Valtra vinde seria S, top de gam─â ╚Öi tractoare puternice care v─â permit s─â efectua╚Ťi toate tipurile de lucr─âri agricole. Acest tractor are dou─â turbocompresoare pentru a ob╚Ťine un cuplu mai bun la tura╚Ťii mici. Aceast─â tehnologie m─âre╚Öte durata de via╚Ť─â a motorului ╚Öi reduce costurile de între╚Ťinere. Aceste tractoare Valtra sunt echipate cu cele mai bune caracteristici disponibile de la Valtra, cum ar fi un sistem de suspensie a cabinei, o cabin─â spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â ╚Öi un ecran tactil SmartTouch.
 

Baurent-Piese.ro ofer─â o gam─â larg─â de piese de schimb pentru tractoare Valtra


Tractoarele Valtra sunt tractoare foarte robuste ╚Öi fiabile. Oferim o gam─â larg─â de piese de schimb pentru tractoare Valtra de nou─â genera╚Ťie, precum ╚Öi pentru modelele vechi Valmet ╚Öi Volvo. Programul nostru de piese de tractoare Valtra include motoare SISU ╚Öi filtre de tractor care trebuie schimbate regulat. Gama noastr─â de piese de schimb include ╚Öi piese hidraulice pentru tractoare Valtra ╚Öi Valmet, piese de frân─â ╚Öi piese de uzur─â pentru motoarele Valtra. Avem, de asemenea, o gam─â larg─â de piese de caroserie pentru tractorul dumneavoastr─â Valtra, inclusiv vopsea, geamuri ╚Öi dispozitive de blocare a capotei. Descoperi╚Ťi ╚Öi ofertele noastre în zona pieselor de tractoare de la m─ârcile John Deere, Case IH ╚Öi Massey Ferguson precum ╚Öi gama noastr─â de anvelope de tractoare. Livr─âm rapid direct companiei dumneavoastr─â!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!