­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Placa electronica

Afiseaza: 1-48 din 50 produse

 Filtre

Placa electronica - placi cu circuite

 

La Baurent Piese, în╚Ťelegem importan╚Ťa crucial─â a pl─âcilor electronice în operarea eficient─â ╚Öi precis─â a utilajelor de construc╚Ťii. O placa electronic─â, cu circuitele sale integrate, diode, tranzistori, relee ╚Öi conexiuni electrice, serve╚Öte ca un centru de comand─â ╚Öi control, interfa╚Ťându-se direct cu panoul de comand─â ╚Öi cu alte dispozitive periferice ale utilajului.

Caracteristici Esen╚Ťiale ale Pl─âcilor Noastre Electronice:

  • Comunica╚Ťie Avansat─â: Pl─âcile noastre cu circuite integrate sunt proiectate pentru a transmite ╚Öi primi impulsuri de la ╚Öi c─âtre limitatorii electrici, asigurând o operare precis─â ╚Öi responsiv─â a utilajelor.
  • Memorie Incorporat─â: Majoritatea pl─âcilor dispun de memorie intern─â, vital─â pentru stocarea datelor opera╚Ťionale ╚Öi a set─ârilor critice ale utilajului, asigurând astfel un r─âspuns rapid ╚Öi eficient la comenzi.
  • Conectivitate Simplificat─â: Pl─âcile sunt adesea echipate cu mufe ╚Öi, în unele cazuri, cu cabluri electrice pre-atasate, facilitând instalarea rapid─â ╚Öi integrarea f─âr─â probleme în sistemul utilajului.

Varietate și Compatibilitate:

Oferim o gam─â larg─â de pl─âci electronice compatibile cu numeroase m─ârci ╚Öi modele de utilaje, inclusiv dar nu limitat la New Holland, Caterpillar, Manitou, Merlo, Case, John Deere, Komatsu, Haulotte, Genie, JLG ╚Öi JCB. Aceast─â diversitate ne asigur─â c─â po╚Ťi g─âsi placa potrivit─â, specific─â nevoilor utilajului t─âu, indiferent de provoc─ârile opera╚Ťionale.

Baurent Piese se angajeaz─â s─â ofere doar produse de înalt─â calitate, asigurând c─â fiecare component─â electronic─â din oferta noastr─â contribuie la performan╚Ťa optim─â ╚Öi la fiabilitatea utilajelor tale de construc╚Ťii. Cump─âr─â acum pl─âcile electronice necesare ╚Öi profit─â de tehnologia avansat─â ╚Öi de fiabilitatea pe care ╚Ťi le oferim. Cu Baurent Piese, e╚Öti întotdeauna preg─âtit s─â faci fa╚Ť─â provoc─ârilor opera╚Ťionale, având la dispozi╚Ťie cele mai bune solu╚Ťii electronice de pe pia╚Ť─â.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!