­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Butoane

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Butoane electrice pentru utilaje grele

 

La Baurent Piese, în╚Ťelegem importan╚Ťa fiec─ârei componente în func╚Ťionarea optim─â a utilajelor grele. Butoanele electrice pe care le oferim sunt concepute pentru a rezista în cele mai solicitante medii de lucru, fiind elemente cheie atât în cabina operatorului, cât ╚Öi în panourile de comand─â ale utilajelor. Aceste butoane robuste, înso╚Ťite de contactori, joac─â un rol esen╚Ťial în controlul func╚Ťiilor critice ale utilajului, permi╚Ťând închiderea sau deschiderea circuitelor electrice în mod fiabil ╚Öi precis.

Caracteristicile Butoanelor Noastre Electrice:

  • Durabilitate: Proiectate s─â reziste în condi╚Ťiile dure ale ╚Öantierelor, butoanele noastre electrice sunt fabricate din materiale care le confer─â longevitate ╚Öi fiabilitate.
  • Compatibilitate Universal─â: Avem o gam─â larg─â de butoane compatibile cu m─ârci de top din industrie, inclusiv JCB, Manitou, Terex, Komatsu, Liebherr ╚Öi multe altele, asigurându-v─â c─â ve╚Ťi g─âsi butonul potrivit pentru orice model de utilaj greu.
  • Func╚Ťionalitate Optim─â: Fiecare buton este proiectat pentru a oferi o r─âspuns rapid ╚Öi precis, îmbun─ât─â╚Ťind astfel eficien╚Ťa ╚Öi siguran╚Ťa în operare.

De Ce S─â Alegi Baurent Piese?

Baurent Piese este un furnizor consacrat de piese electrice pentru utilaje grele, oferind o varietate de butoane electrice care îndeplinesc standardele stricte ale industriei. Dedicarea noastr─â fa╚Ť─â de calitate ╚Öi serviciul clien╚Ťi de excep╚Ťie ne-au consolidat reputa╚Ťia ca fiind furnizorul preferat pentru piese electrice de încredere.

Apel la Ac╚Ťiune

Nu l─âsa func╚Ťionalitatea utilajului t─âu s─â fie compromis─â de piese electrice de calitate inferioar─â. Alege butoanele electrice de înalt─â calitate de la Baurent Piese pentru a-╚Ťi asigura c─â utilajul t─âu greu func╚Ťioneaz─â la capacitate maxim─â. Contacteaz─â-ne acum pentru a ob╚Ťine o ofert─â de pre╚Ť personalizat─â, indiferent de marca utilajului t─âu. Echipa noastr─â de exper╚Ťi este aici pentru a te ajuta s─â alegi solu╚Ťia perfect─â pentru nevoile tale. Alege Baurent Piese pentru piese electrice de încredere care fac diferen╚Ťa în performan╚Ťa utilajului t─âu!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!