­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Incarcatoare 24V

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Incarcator 24V profesional


Înc─ârc─âtorul nu trebuie doar s─â reîncarce bateria, ci ╚Öi s─â poat─â acoperi cerin╚Ťele de alimentare din port, astfel încât bateria s─â fie cu adev─ârat plin─â a doua zi diminea╚Ťa.
Prin urmare, înc─ârc─âtorul ar trebui s─â fie dimensionat pu╚Ťin mai generos.
Puterea înc─ârc─âtorului ar trebui s─â corespund─â cu una pân─â la trei zecimi din capacitatea bateriei. Pentru o baterie de 100Ah, se recomand─â nu mai pu╚Ťin de 10A (plus consumul dvs. în timpul înc─ârc─ârii) ╚Öi nu mai mult de 30A curent de înc─ârcare. De asemenea, este recomandat un senzor de temperatur─â.

Vanzari charger incarcator 24V, surse de curent, redresoare si piese de incarcare baterii de utilaje de constructii. Preturi fara concurenta

Majoritatea incarcatoarelor de 24v sunt pentru utilaje electrice cu baterii fie pe gel fie cu acid lichid, amperajul fiind intre 25-35A.

Înc─ârc─âtoarele de baterii sunt proiectate pentru a înc─ârca acumulatori industriali cu plumb-acid ╚Öi baterii AGM cu o tensiune de 24V. Dispozitivul este echipat cu func╚Ťii de protec╚Ťie pentru a proteja dispozitivul ╚Öi pentru a prelungi durata de via╚Ť─â a bateriei.

Aceste redresoare sunt potrivite pentru acumulatorul de stocare de 12/24/30V cu curent absorbit de 2A/5A/10A. Tehnologia de alimentare cu comutare este utilizat─â cu o gam─â larg─â de tensiuni de intrare.
Avantaje:

- Eficien╚Ť─â ridicat─â
- Design mecanic compact cu greutate redus─â
- Alarma pentru defec╚Ťiunea intr─ârii ╚Öi siguran╚Ťa ars─â
- Protectie inversa a polaritatii
- Filtru de intrare de zgomot
- Indicator LED Fail/Work OK

Gama de redresoare 24V de pe site-ul www.baurent-piese.ro se foloseste pentru utilaje cu propulsie electrica, alimentate cu tensiune 24V: masini de golf, nacele si platforme aeriene, lize electrice, masini de curatat, etc

La noi pe site veti gasi diferite modele si configuratii de incarcatoare baterii 24V care corespund cu cele mai variate aplicatii industriale. Preturile de vanzare difera in functie de marca redresorului, capacitatea nominala precum si de perioada de garantie comerciala. Va oferim intotdeauna redresoare 24V profesionale cu randament bun si durata lunga de viata.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!