Incarcatoare 24V

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Incarcator 24V profesional


Încărcătorul nu trebuie doar să reîncarce bateria, ci și să poată acoperi cerințele de alimentare din port, astfel încât bateria să fie cu adevărat plină a doua zi dimineața.
Prin urmare, încărcătorul ar trebui să fie dimensionat puțin mai generos.
Puterea încărcătorului ar trebui să corespundă cu una până la trei zecimi din capacitatea bateriei. Pentru o baterie de 100Ah, se recomandă nu mai puțin de 10A (plus consumul dvs. în timpul încărcării) și nu mai mult de 30A curent de încărcare. De asemenea, este recomandat un senzor de temperatură.

Vanzari charger incarcator 24V, surse de curent, redresoare si piese de incarcare baterii de utilaje de constructii. Preturi fara concurenta

Majoritatea incarcatoarelor de 24v sunt pentru utilaje electrice cu baterii fie pe gel fie cu acid lichid, amperajul fiind intre 25-35A.

Încărcătoarele de baterii sunt proiectate pentru a încărca acumulatori industriali cu plumb-acid și baterii AGM cu o tensiune de 24V. Dispozitivul este echipat cu funcții de protecție pentru a proteja dispozitivul și pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Aceste redresoare sunt potrivite pentru acumulatorul de stocare de 12/24/30V cu curent absorbit de 2A/5A/10A. Tehnologia de alimentare cu comutare este utilizată cu o gamă largă de tensiuni de intrare.
Avantaje:

- Eficiență ridicată
- Design mecanic compact cu greutate redusă
- Alarma pentru defecțiunea intrării și siguranța arsă
- Protectie inversa a polaritatii
- Filtru de intrare de zgomot
- Indicator LED Fail/Work OK

Gama de redresoare 24V de pe site-ul www.baurent-piese.ro se foloseste pentru utilaje cu propulsie electrica, alimentate cu tensiune 24V: masini de golf, nacele si platforme aeriene, lize electrice, masini de curatat, etc

La noi pe site veti gasi diferite modele si configuratii de incarcatoare baterii 24V care corespund cu cele mai variate aplicatii industriale. Preturile de vanzare difera in functie de marca redresorului, capacitatea nominala precum si de perioada de garantie comerciala. Va oferim intotdeauna redresoare 24V profesionale cu randament bun si durata lunga de viata.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!