🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Piese Deutz Fahr

Afiseaza: 1-28 din 28 produse

 Filtre

Cunoașteți istoria tractoarelor Deutz?
 

Fondarea companiei în orașul Deutz datează din 1872, când Nikolaus Otto și Eugen Langen au fondat compania Gasmotoren-Fabrik Deutz. Inițial, scopul acestei companii a fost să producă motoare puternice pentru mașini industriale și agricole. La sfârșitul secolului al XIX-lea, Deutz și-a comercializat primul tractor cu motor pe benzină, urmat câțiva ani mai târziu de primul tractor cu motor diesel. După Primul Război Mondial, Deutz a produs primul tractor 100% Deutz cu modelul MTH 222. Acest prim tractor era echipat cu un motor monocilindric de 14 CP și era folosit în principal ca motor pentru mașinile de recoltat furaje. În 1934, Deutz a introdus F2M315, primul model care a fost produs în serie. În anii 1930, Deutz, ca și Volkswagen, a fost ales de guvernul german pentru a proiecta și fabrica un tractor care să intre în producție de masă și să fie accesibil tuturor. Această cerere a dat naștere Deutz F1, un tractor compact de 11 CP. În 1938, Deutz a format o alianță strategică cu celelalte două companii agricole germane Klöckner și Humboldt pentru a forma un mare grup industrial. Noua companie Klöckner-Humboldt-Deutz AG va adăuga acronimul KHD la numele viitoarelor tractoare Deutz. În 1949, producătorul german a lansat primul său tractor diesel răcit cu aer, iar în 1950 modelele F1L514 și F2L514 folosind această tehnologie. Aceste modele au fost atât de populare încât au fost comercializate timp de aproximativ zece ani până când au fost înlocuite cu modelele FL912 și FL913 în 1968. În același an, KHD a fuzionat cu producătorul german de mașini agricole Fahr pentru a forma Deutz-Fahr. Prin această fuziune, Deutz-Fahr a intrat în producția și comercializarea mașinilor de fân, ceea ce se întâmplă și astăzi. Doi ani mai târziu, Deutz-Fahr și-a continuat perioada de fuziune și achiziție prin achiziția producătorului de combine Ködel & Böhm, dobândind în același timp know-how-ul în fabricarea mașinilor de recoltat. După o serie de decizii strategice proaste, Deutz-Fahr a fost cumpărată de SAME în 1984 și adusă sub controlul Italiei. La începutul anilor 1990, Deutz a adus pe piață diverse modele inovatoare de tractoare. În 1995 a fost fondat Same Deutz-Fahr Group (SDF). În anii 2000, Deutz a luptat pentru a continua producția combinelor sale și în 2005 a predat producția lui Sampo. Motoarele Deutz sunt populare și mai ales binecunoscute în motoarele agricole care pot fi găsite în multe mașini agricole, în special în manipulatoarele telescopice.


Cum arată gama de tractoare Deutz-Fahr?

 

Marca germană este un producător complet de tractoare și, prin urmare, oferă atât tractoare mici, cât și tractoare high-end foarte puternice. De exemplu, seria 5DS TTV este concepută pentru lucrul în livezi și podgorii. Este o mașină care oferă un cuplu optim pentru lucrul în vie și are o transmisie adaptată oricărui teren. Seria 5D este o gamă versatilă de tractoare cu modele cuprinse între 80 CP și 100 CP. Tractoarele din această gamă sunt disponibile în 3 sau 4 cilindri, care sunt foarte economice deoarece sunt echipate cu un sistem extern de recirculare a gazelor de eșapament. Sistemul hidraulic al lui 5D este format din 3 supape hidraulice cu o capacitate de ridicare de la 3.000 kg la 3.600 kg. Seria Deutz 5 este un tractor compact cu modele cuprinse între 110 și 126 CP, perfect pentru fermierii de cereale sau fermele de lapte. Modelele din această serie sunt disponibile în diferite versiuni cu până la 4 prize de putere și un sistem de ridicare a puterii frontale de până la 1000 rpm. Seria 7 include modele de tractoare de înaltă calitate, cu până la 246 CP. Pe lângă filtrele de particule și sistemele SCR, aceste tractoare sunt echipate cu motoare cu 6 cilindri puternice, economice și curate. Seria 7 oferă până la 5 supape hidraulice diferite pentru o capacitate maximă de ridicare de 5.480 kg. În plus, Deutz oferă și o gamă de tractoare high-end foarte puternice cu seria 9. Aceste tractoare sunt echipate cu motorul Deutz cu 6 cilindri și 7 litri, care oferă cea mai mare parte a cuplului motor de la 1000 rpm. Cabina acestei serii este foarte spațioasă și silențioasă. Din nou, confortul este important deoarece cabina este echipată cu suspensie pneumatică care reduce vibrațiile și zgomotul motorului.


Ce alte utilaje agricole vinde Deutz-Fahr?

 

Producătorul german de mașini agricole comercializează o gamă largă de mașini agricole ca așa-numit „Fulliner” care poate satisface toate nevoile fermierilor. Marca este deosebit de populară pentru gama sa de combine agricole. Deutz oferă 4 game diferite de combine, inclusiv gamele C9000, C6000 și C7000. Lățimea buncărului acestor combine variază de la 4600 la 9500 litri. Producătorul de mașini agricole Deutz-Fahr este cunoscut și pentru gama sa de fânătoare. Deutz vinde mașini de împachetat, mașini de tuns cu tambur, prese de balotat rotunzi, prese de balotat gigant și prese cu tehnologie de ambalare integrată.
 

Pe baurent-piese.ro de veți găsi o gamă largă de piese de schimb pentru tractoare DeutzVă oferim o gamă largă de piese și filtre pentru tractoare Deutz-Fahr. Indiferent dacă sunteti in cautarea de lampi sau elemente de caroserie, cu siguranță vei găsi piesa potrivită la noi. De asemenea, oferim piese de caroserie precum oglinzi, scaune, geamuri și vopsea Deutz. Descoperiți acum gama noastră de piese pentru remorcă și încărcător frontal pentru tractor, precum și piesele noastre hidraulice pentru Deutz, cum ar fi: pompe hidraulice, supape hidraulice și cilindri hidraulici. În magazinul nostru web veți găsi, de asemenea, numeroase piese pentru sistemul de ambreiaj, prize de putere și generatoare, precum și demaroare pentru mașinile agricole Deutz.
 

Piese incarcator cu brat telescopic Deutz


AGROVECTOR 26.6
AGROVECTOR 26.6 LP
AGROVECTOR 29.6
AGROVECTOR 29.6 LP
AGROVECTOR 30.7
AGROVECTOR 33.7
AGROVECTOR 35.7
AGROVECTOR 37.6
AGROVECTOR 37.7
AGROVECTOR 40.8
AGROVECTOR 40.9

 

Vă oferim și piese de tractor de la John Deere, Case IH, Renault, Fiat, Fendt și multe alte mărci la cele mai bune prețuri.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!