Piese utilaje Fendt

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Cunoașteți istoria mărcii Fendt?La începutul anilor 1930, Johann Georg Fendt le-a comandat fiilor săi Hermann și Xaver Fendt să construiască un tractor Dieselross de 6 CP. Șapte ani mai târziu, frații Fendt s-au simțit obligați să înființeze o mică afacere de familie în Allgäu-ul bavarez. 50 de ani mai târziu, cândva mic producător de tractoare a crescut acum la o dimensiune impresionantă, fabrica bavareză de tractoare Xaver Fendt GmbH & Co. a fost cumpărată de grupul american de inginerie agricolă AGCO Corporation. Din 2009, Fendt operează ca marcă proprie a AGCO GmbH.

Compania-mamă AGCO investește milioane în bugetul de dezvoltare al mărcii sale Fendt și astfel poziționează producătorul de tractoare ca un motor al inovației la nivel mondial. La fiecare doi ani, la cel mai important târg mondial de tehnologie de mașini agricole din Germania, sunt prezentate inovațiile Agritechnica, Fendt, cărora li se acordă adesea premii pentru inovație.

Gama de produse Fendt are o cotă foarte mare de export (66% în 2018) și include tractoare, mașini de recoltat nutret și combine, greble, fânătoare, cositoare și prese de balotat. Brandul Fendt are o cotă de piață de 33,8% și, prin urmare, este lider de piață în Germania.

În fiecare an, Societatea Agricolă Germană publică un barometru de imagine în care aproximativ 700 de antreprenori și fermieri lideri germani sunt intervievați prin telefon despre companiile din sectorul agricol în ceea ce privește puterea și loialitatea mărcii, precum și conștientizarea și poziționarea mărcii. Pentru a cincea oară consecutiv din 2014, Fendt a ocupat primul loc în acest sondaj.

Ce modele de tractoare are Fendt?


Tractoarele marca Fendt sunt disponibile în diferite clase de performanță a tractoarelor. Serii puternice precum versiunile Power, Profi și ProfiPlus se caracterizează prin echipamentul tehnic și caracteristicile de confort. O noutate pe piața globală a tractoarelor datorită spiritului inovator al companiei de tehnologie agricolă este transmisia variabilă continuu Vario (o transmisie hidrostatică-mecanică cu split power), care este instalată în fiecare tractor Fendt din 2009. Avantajul acestei tehnologii este că proporția de energie mecanică printr-un angrenaj planetar crește odată cu creșterea vitezei. Aceasta înseamnă că atât arborii de antrenare variabili continuu hidrostatic, cât și antrenările mecanice directe pot fi amestecate după cum este necesar. Un nivel ridicat de eficiență este atins datorită hidrostatelor, care pot fi rotite cu 45 de grade, precum și presiunii de funcționare de până la 550 bar. Seria Vario începe cu tractorul mic Fendt Vario 200, care este adesea folosit în fermele mai mici pentru operațiuni cu pășuni sau încărcător frontal, și continuă până la cea mai puternică serie de tractoare în prezent, Fendt 1000 Vario cu un motor diesel cu 12 cilindri. Cu o cotă de piață de 35,7%, Fendt deține poziția de top în Germania pentru tractoare puternice de la 201 CP și mai mult. Fiecare tractor Fendt poate fi echipat cu inteligență artificială, așa-numitul „Tractor Management System”, care coordonează turația motorului și transmisia în funcție de necesarul de putere. În 2018, marca Fendt a ocupat primul loc în statisticile de înregistrare a tractoarelor din Germania (în spatele mărcilor de tractoare John Deere, Case IH, Claas, ...). Cele mai populare și mai des achiziționate modele de tractoare marca Fendt pentru fermieri și antreprenori din Germania sunt în prezent modelele Fendt 724 Vario, Fendt 516 Vario și Fendt 313 Vario.
 

Gama noastră de piese de schimb marca Fendt:


La Baurent Piese am selectat pentru tine cele mai bune piese de schimb pentru tractor Fendt: datorită funcției noastre de căutare la îndemână, le poți găsi cu ușurință căutând după marcă și model.

De exemplu, vă oferim o gamă largă de filtre pentru tractor Fendt: filtre hidraulice, filtre de ulei, filtre de aer de habitaclu sau filtre de aer. Oferim si piese de schimb pentru tractoare Fendt precum oglinzile retrovizoare Fendt sau radiatoarele Fendt. Veți găsi, de asemenea, o gamă largă de startere Fendt și pompe Fendt la cel mai bun preț garantat de la www.baurent-piese.ro


Pe lângă piesele de tractor Fendt, oferim și piese pentru alte mărci importante de tractoare, cum ar fi piese John Deere, piese Case IH, piese Claas și multe altele la cel mai bun raport calitate-preț.

Satisfacția clienților noștri este importantă pentru noi, așa că acordăm o mare importanță celei mai bune calități și durabilitate a pieselor de schimb pe care le oferim în magazinul nostru online. Livrăm mărfurile comandate în toată tara în 1-5 zile lucrătoare in functie de reperul solicitat. Cu garanția noastră de returnare a banilor, puteți comanda fără riscuri. Piesa de tractor livrata nu se potriveste? Nicio problemă: trimite-ne-o înapoi. Te întrebi care parte este potrivită pentru tine? Tehnicienii noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască: așteptăm cu nerăbdare întrebarea dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!