­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Piese utilaje Fendt

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Cunoa╚Öte╚Ťi istoria m─ârcii Fendt?La începutul anilor 1930, Johann Georg Fendt le-a comandat fiilor s─âi Hermann ╚Öi Xaver Fendt s─â construiasc─â un tractor Dieselross de 6 CP. ╚śapte ani mai târziu, fra╚Ťii Fendt s-au sim╚Ťit obliga╚Ťi s─â înfiin╚Ťeze o mic─â afacere de familie în Allgäu-ul bavarez. 50 de ani mai târziu, cândva mic produc─âtor de tractoare a crescut acum la o dimensiune impresionant─â, fabrica bavarez─â de tractoare Xaver Fendt GmbH & Co. a fost cump─ârat─â de grupul american de inginerie agricol─â AGCO Corporation. Din 2009, Fendt opereaz─â ca marc─â proprie a AGCO GmbH.

Compania-mam─â AGCO investe╚Öte milioane în bugetul de dezvoltare al m─ârcii sale Fendt ╚Öi astfel pozi╚Ťioneaz─â produc─âtorul de tractoare ca un motor al inova╚Ťiei la nivel mondial. La fiecare doi ani, la cel mai important târg mondial de tehnologie de ma╚Öini agricole din Germania, sunt prezentate inova╚Ťiile Agritechnica, Fendt, c─ârora li se acord─â adesea premii pentru inova╚Ťie.

Gama de produse Fendt are o cot─â foarte mare de export (66% în 2018) ╚Öi include tractoare, ma╚Öini de recoltat nutret ╚Öi combine, greble, fân─âtoare, cositoare ╚Öi prese de balotat. Brandul Fendt are o cot─â de pia╚Ť─â de 33,8% ╚Öi, prin urmare, este lider de pia╚Ť─â în Germania.

În fiecare an, Societatea Agricol─â German─â public─â un barometru de imagine în care aproximativ 700 de antreprenori ╚Öi fermieri lideri germani sunt intervieva╚Ťi prin telefon despre companiile din sectorul agricol în ceea ce prive╚Öte puterea ╚Öi loialitatea m─ârcii, precum ╚Öi con╚Ötientizarea ╚Öi pozi╚Ťionarea m─ârcii. Pentru a cincea oar─â consecutiv din 2014, Fendt a ocupat primul loc în acest sondaj.

Ce modele de tractoare are Fendt?


Tractoarele marca Fendt sunt disponibile în diferite clase de performan╚Ť─â a tractoarelor. Serii puternice precum versiunile Power, Profi ╚Öi ProfiPlus se caracterizeaz─â prin echipamentul tehnic ╚Öi caracteristicile de confort. O noutate pe pia╚Ťa global─â a tractoarelor datorit─â spiritului inovator al companiei de tehnologie agricol─â este transmisia variabil─â continuu Vario (o transmisie hidrostatic─â-mecanic─â cu split power), care este instalat─â în fiecare tractor Fendt din 2009. Avantajul acestei tehnologii este c─â propor╚Ťia de energie mecanic─â printr-un angrenaj planetar cre╚Öte odat─â cu cre╚Öterea vitezei. Aceasta înseamn─â c─â atât arborii de antrenare variabili continuu hidrostatic, cât ╚Öi antren─ârile mecanice directe pot fi amestecate dup─â cum este necesar. Un nivel ridicat de eficien╚Ť─â este atins datorit─â hidrostatelor, care pot fi rotite cu 45 de grade, precum ╚Öi presiunii de func╚Ťionare de pân─â la 550 bar. Seria Vario începe cu tractorul mic Fendt Vario 200, care este adesea folosit în fermele mai mici pentru opera╚Ťiuni cu p─â╚Öuni sau înc─ârc─âtor frontal, ╚Öi continu─â pân─â la cea mai puternic─â serie de tractoare în prezent, Fendt 1000 Vario cu un motor diesel cu 12 cilindri. Cu o cot─â de pia╚Ť─â de 35,7%, Fendt de╚Ťine pozi╚Ťia de top în Germania pentru tractoare puternice de la 201 CP ╚Öi mai mult. Fiecare tractor Fendt poate fi echipat cu inteligen╚Ť─â artificial─â, a╚Öa-numitul „Tractor Management System”, care coordoneaz─â tura╚Ťia motorului ╚Öi transmisia în func╚Ťie de necesarul de putere. În 2018, marca Fendt a ocupat primul loc în statisticile de înregistrare a tractoarelor din Germania (în spatele m─ârcilor de tractoare John Deere, Case IH, Claas, ...). Cele mai populare ╚Öi mai des achizi╚Ťionate modele de tractoare marca Fendt pentru fermieri ╚Öi antreprenori din Germania sunt în prezent modelele Fendt 724 Vario, Fendt 516 Vario ╚Öi Fendt 313 Vario.
 

Gama noastr─â de piese de schimb marca Fendt:


La Baurent Piese am selectat pentru tine cele mai bune piese de schimb pentru tractor Fendt: datorit─â func╚Ťiei noastre de c─âutare la îndemân─â, le po╚Ťi g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â c─âutând dup─â marc─â ╚Öi model.

De exemplu, v─â oferim o gam─â larg─â de filtre pentru tractor Fendt: filtre hidraulice, filtre de ulei, filtre de aer de habitaclu sau filtre de aer. Oferim si piese de schimb pentru tractoare Fendt precum oglinzile retrovizoare Fendt sau radiatoarele Fendt. Ve╚Ťi g─âsi, de asemenea, o gam─â larg─â de startere Fendt ╚Öi pompe Fendt la cel mai bun pre╚Ť garantat de la www.baurent-piese.ro


Pe lâng─â piesele de tractor Fendt, oferim ╚Öi piese pentru alte m─ârci importante de tractoare, cum ar fi piese John Deere, piese Case IH, piese Claas ╚Öi multe altele la cel mai bun raport calitate-pre╚Ť.

Satisfac╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri este important─â pentru noi, a╚Öa c─â acord─âm o mare importan╚Ť─â celei mai bune calit─â╚Ťi ╚Öi durabilitate a pieselor de schimb pe care le oferim în magazinul nostru online. Livr─âm m─ârfurile comandate în toat─â tara în 1-5 zile lucr─âtoare in functie de reperul solicitat. Cu garan╚Ťia noastr─â de returnare a banilor, pute╚Ťi comanda f─âr─â riscuri. Piesa de tractor livrata nu se potriveste? Nicio problem─â: trimite-ne-o înapoi. Te întrebi care parte este potrivit─â pentru tine? Tehnicienii no╚Ötri vor fi bucuro╚Öi s─â v─â sf─âtuiasc─â: a╚Ötept─âm cu ner─âbdare întrebarea dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!