­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Contact 2 pozitii

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Contact pornire cu 2 pozitii

 

La Baurent Piese, g─âse╚Öti o selec╚Ťie diversificat─â de contacte de pornire cu 2 pozi╚Ťii, proiectate pentru a îndeplini o gam─â larg─â de cerin╚Ťe ╚Öi specifica╚Ťii pentru utilajele grele. Indiferent de configura╚Ťia necesar─â – cu sau f─âr─â soclu, cu contactori de tip "pornit-oprit" sau f─âr─â, cu cheie pentru securitate suplimentar─â sau f─âr─â – avem solu╚Ťia potrivit─â pentru nevoile tale.

Caracteristici ale Contactelor Noastre:

  • Versatilitate: Oferim contacte adaptabile pentru o varietate de set─âri ╚Öi aplica╚Ťii, asigurând compatibilitatea cu echipamentul t─âu, fie c─â este vorba de nacele, macarale, înc─ârc─âtoare telescopice, buldoexcavatoare sau miniexcavatoare.
  • Func╚Ťionalitate Adaptabil─â: Alege între contacte cu re╚Ťinere, care men╚Ťin pozi╚Ťia comutat─â pân─â la o nou─â ac╚Ťiune, sau contacte cu revenire, care se întorc automat la pozi╚Ťia ini╚Ťial─â dup─â eliberare, în func╚Ťie de tipul contactorului montat.
  • Fiabilitate: Toate contactele de pornire pe care le oferim sunt testate ╚Öi verificate pentru a asigura o performan╚Ť─â fiabil─â ╚Öi de lung─â durat─â, chiar ╚Öi în condi╚Ťiile de lucru cele mai solicitante.

Avantajele Colabor─ârii cu Baurent Piese:

  • Diversitatea Produselor: Gama noastr─â cuprinz─âtoare î╚Ťi permite s─â g─âse╚Öti cu u╚Öurin╚Ť─â contactul de pornire cu 2 pozi╚Ťii ideal pentru utilajul t─âu, f─âr─â a compromite pe calitate sau func╚Ťionalitate.
  • Calitate Asigurat─â: Ne angaj─âm s─â oferim numai piese de cea mai înalt─â calitate, garantând astfel c─â utilajele tale vor opera la capacitate maxim─â cu piesele procurate de la noi.
  • Expertiz─â ╚Öi Suport: Echipa noastr─â de speciali╚Öti este întotdeauna gata s─â te asiste în alegerea celor mai potrivite contacte pentru echipamentul t─âu, asigurându-te c─â faci alegerea corect─â pentru necesit─â╚Ťile tale specifice.

Cump─âr─â acum contactul de pornire cu 2 pozi╚Ťii de la Baurent Piese ╚Öi bucur─â-te de o solu╚Ťie fiabil─â ╚Öi de lung─â durat─â pentru utilajele tale grele. Fie c─â este nevoie de un upgrade sau de înlocuirea unei piese uzate, suntem aici pentru a-╚Ťi oferi produsele ╚Öi suportul de care ai nevoie pentru a men╚Ťine utilajele în condi╚Ťii optime de func╚Ťionare. Cu Baurent Piese, e╚Öti mereu preg─âtit pentru orice provocare vine în calea ta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!