Electromotoare

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Cum funcționează un demaror de utilaj? 


Un demaror pentru utilaje este propriul său motor electric care oferă motorului diesel al tractorului dumneavoastră mai multă putere în timpul fazei de pornire. Este o piesă auxiliara de motor care dezvoltă multă energie, deoarece este sursa de putere pentru volantă înainte ca arderea să aibă loc în motor. Cu ajutorul unei bobine cilindrice, demarorul realizează legătura cu volanta, ceea ce face ca motorul să pornească.
 

Ce defecțiuni pot apărea la demaror?Defecțiunile unui demaror pot fi de natură diferită, de exemplu, o bobină murdară a cilindrului poate perturba conexiunea la motor. În cazul unei avarii, vă sfătuim să aruncați o privire asupra gamei noastre de demaroare ADI Original și Mahle Letrika cu puteri de la 0,8 la 6,6 kW.
 

Ce mărci de utilaje se potrivesc cu electromotoarele listate pe site-ul nostru? Vă oferim startere pentru cele mai cunoscute mărci de tractoare precum John Deere, Case IH, SAME, Renault, JCB, Haulotte, JLG, Manitou, Merlo, Case, Liebherr, tractor starters new holland. Cu ajutorul funcției noastre de căutare a mărcii și modelului, puteți găsi cu ușurință demarorul care se potrivește tractorului dumneavoastră.


Furnizam demaroare si alternatoare pentru: autoturisme, camioane, stivuitoare, masini de constructii si agricole, autobuze si vehicule speciale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un electromotor pentru un camion, stivuitor, uz maritim sau alt scop industrial - vă oferim o selecție largă de peste 6.000 de demaroare și alternatoare diferite. Și asta de la A pentru Agria la Z pentru Zettelmeyer. Dacă un demaror nu este listat, atunci contactați-ne. Toate produsele sunt testate suplimentar înainte de expediere și vă sunt trimise împreună cu raportul de testare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!