ūüöõTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ūüöõ

Electromotoare

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Cum func»õioneazńÉ un demaror de utilaj? 


Un demaror pentru utilaje este propriul sńÉu motor electric care oferńÉ motorului diesel al tractorului dumneavoastrńÉ mai multńÉ putere în timpul fazei de pornire. Este o piesńÉ auxiliara de motor care dezvoltńÉ multńÉ energie, deoarece este sursa de putere pentru volantńÉ înainte ca arderea sńÉ aibńÉ loc în motor. Cu ajutorul unei bobine cilindrice, demarorul realizeazńÉ legńÉtura cu volanta, ceea ce face ca motorul sńÉ porneascńÉ.
 

Ce defec»õiuni pot apńÉrea la demaror?Defec»õiunile unui demaror pot fi de naturńÉ diferitńÉ, de exemplu, o bobinńÉ murdarńÉ a cilindrului poate perturba conexiunea la motor. În cazul unei avarii, vńÉ sfńÉtuim sńÉ arunca»õi o privire asupra gamei noastre de demaroare ADI Original »ôi Mahle Letrika cu puteri de la 0,8 la 6,6 kW.
 

Ce mńÉrci de utilaje se potrivesc cu electromotoarele listate pe site-ul nostru? VńÉ oferim startere pentru cele mai cunoscute mńÉrci de tractoare precum John Deere, Case IH, SAME, Renault, JCB, Haulotte, JLG, Manitou, Merlo, Case, Liebherr, tractor starters new holland. Cu ajutorul func»õiei noastre de cńÉutare a mńÉrcii »ôi modelului, pute»õi gńÉsi cu u»ôurin»õńÉ demarorul care se potrive»ôte tractorului dumneavoastrńÉ.


Furnizam demaroare si alternatoare pentru: autoturisme, camioane, stivuitoare, masini de constructii si agricole, autobuze si vehicule speciale.

Indiferent dacńÉ ave»õi nevoie de un electromotor pentru un camion, stivuitor, uz maritim sau alt scop industrial - vńÉ oferim o selec»õie largńÉ de peste 6.000 de demaroare »ôi alternatoare diferite. »ėi asta de la A pentru Agria la Z pentru Zettelmeyer. DacńÉ un demaror nu este listat, atunci contacta»õi-ne. Toate produsele sunt testate suplimentar înainte de expediere »ôi vńÉ sunt trimise împreunńÉ cu raportul de testare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!