🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

Matura stivuitor

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Mătura pentru Stivuitor

Ce este o mătură care se atașează pe furcile de stivuitor?

O mătură pentru stivuitor este un accesoriu special conceput care se montează pe furcile unui stivuitor. Aceasta permite utilizarea stivuitorului pentru operațiuni de curățare, cum ar fi măturarea și colectarea deșeurilor sau a altor materiale de pe suprafețe mari. Mătura este alcătuită dintr-un cadru robust și perii rezistente, proiectate să facă față condițiilor dure de muncă.

Cât de eficientă este o mătură pentru furci?

Mătura pentru furci este extrem de eficientă datorită următoarelor aspecte:

 • Versatilitate: Poate fi utilizată pentru diverse tipuri de suprafețe și materiale, de la praf și murdărie până la zăpadă și deșeuri industriale.
 • Capacitate mare de curățare: Datorită dimensiunilor și puterii sale, permite curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor mari, economisind timp și efort.
 • Adaptabilitate: Ușor de atașat și detașat de furcile stivuitorului, fără necesitatea unor modificări permanente ale echipamentului.
 • Reducerea costurilor operaționale: Utilizează stivuitorul existent pentru multiple funcții, eliminând necesitatea achiziționării unui echipament special de curățare.

Raportul investiție - randament în cazul unei mături speciale pentru stivuitor

Investiția într-o mătură pentru stivuitor oferă un randament excelent datorită:

 • Costuri reduse de achiziție: Comparativ cu echipamentele dedicate de curățare, măturile pentru stivuitoare sunt mai accesibile financiar.
 • Întreținere minimă: Periile sunt durabile și ușor de înlocuit, iar întreținerea generală a măturii este simplă și economică.
 • Utilizare multifuncțională: Permite utilizarea stivuitorului pentru activități suplimentare, maximizând astfel utilizarea acestuia și reducând perioadele de inactivitate.
 • Productivitate crescută: Eficiența crescută în curățarea suprafețelor mari contribuie la economisirea timpului și a forței de muncă, îmbunătățind randamentul general al operațiunilor.

Domenii de activitate unde se pretează o mătură de stivuitor

O mătură pentru stivuitor este ideală pentru diverse domenii de activitate, oferind soluții eficiente de curățare și întreținere:

 • În întreprinderi: Curățarea zonelor de producție, depozite și alte spații industriale.
 • Curățare parcări: Măturarea eficientă a parcărilor de mari dimensiuni, asigurând un mediu curat și sigur.
 • Servicii de deszăpezire: Utilizarea pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe drumuri, trotuare și alte suprafețe.
 • Servicii comunale: Curățarea străzilor, trotuarelor și altor spații publice, contribuind la întreținerea infrastructurii urbane.
 • În ferme: Curățarea grajdurilor, împingerea și manipularea furajelor și altor materiale agricole.
 • Stații de asfalt, stații de sortare și stații de beton: Curățarea eficientă a spațiilor de lucru și a echipamentelor, menținând un mediu de lucru sigur și ordonat.

Concluzie

Investiția într-o mătură pentru stivuitor reprezintă o soluție economică și eficientă pentru diverse activități de curățare și întreținere. Baurent Piese oferă o gamă variată de mături pentru stivuitoare, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui domeniu de activitate. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a beneficia de cele mai bune soluții pentru optimizarea operațiunilor tale de curățare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!