­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Ulei hidraulic

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Cel mai bun ulei hidraulic pentru echipamentul tau


Lubrifian╚Ťii precum uleiurile hidraulice sunt necesari într-o mare varietate de domenii. Începând cu dispozitive mici, cum ar fi despicatoare de bu╚Öteni sau sisteme mici de ridicare, pân─â la utilaje mari de construc╚Ťii, unde ace╚Öti lubrifian╚Ťi trebuie s─â îndeplineasc─â cerin╚Ťe semnificativ mai mari.

Pentru a putea rezista la sarcini mari, uleiurile hidraulice moderne sunt optimizate cu aditivi ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťite, astfel încât uleiul s─â poat─â face fa╚Ť─â mai bine schimb─ârilor de temperatur─â ╚Öi murd─âriei. Aceste fluide hidraulice apar╚Ťin categoriei HVLPD. Aceast─â clas─â de produse apar╚Ťine celor mai bune care sunt utilizate în hidraulica modern─â.

Diferente de specificatii ulei hidraulic
 

Ulei hidraulic HLP 

Rezistent la îmb─âtrânire, protec╚Ťie la coroziune
Temperatura de func╚Ťionare aproximativ -20°C pân─â la +80°C
.

Ulei hidraulic HLPD


Aditivi pentru dizolvarea și purtarea murdăriei
Temperatura de func╚Ťionare aproximativ -20°C pân─â la + 80°C
.

Ulei hidraulic HVLP


Comportament mai bun la vâscozitate/temperatur─â
Temperatura de func╚Ťionare aproximativ -35°C pân─â la + 120°C

Combina╚Ťie HVLPD de un comportament mai bun la temperatur─â
și aditivi care transportă impuritati

 

Ulei hidraulic h46 ieftin

Un ulei hidraulic h46 ieftin trebuie verificat in prima faza. Doar daca trece testul de calitate este recomandat sa fie folosit intr-un utilaj scump. 


EXISTA ULEI HIDRAULIC MULTIGRAD?
 

• Exist─â uleiuri hidraulice care fac fa╚Ť─â mai bine schimb─ârilor de temperatur─â

• Uleiul hidraulic cu caracter multigrad, precum uleiul de motor, nu exist─â.

Nu în sensul clasic. Cu toate acestea, exist─â fluide hidraulice care pot face fa╚Ť─â mai bine schimb─ârilor de temperatur─â decât altele. Aceste produse sunt clasificate ca HVLP. În compara╚Ťie cu uleiul hidraulic „normal” care poart─â denumirea HLP, „V” din HVLP înseamn─â ameliorator de vâscozitate. Deci nu include diferite clase de vâscozitate, cum ar fi, de exemplu, un ulei de motor 5W-30. Aceasta acoper─â atât domeniul de temperatur─â al unui ulei de motor de 5W, cât ╚Öi al unui ulei de motor SAE 30. În cazul fluidului hidraulic, pe de alt─â parte, vâscozitatea existent─â este flexibilizat─â prin aditivi, ceea ce înseamn─â c─â ace╚Öti lubrifian╚Ťi din hidraulic continu─â s─â func╚Ťioneze în mod fiabil chiar ╚Öi cu schimb─ârile de temperatur─â.
CE ROL JOAC─é VASCOZITATEA ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

• Vâscozitatea asigur─â transmisia corect─â a puterii ╚Öi rezisten╚Ťa necesar─â.

Trebuie utilizat─â o clas─â de vâscozitate diferit─â, în func╚Ťie de faptul dac─â sistemul hidraulic este expus la sarcini grele sau u╚Öoare. La stivuitoarele mai mici, de exemplu, care trebuie s─â fie relativ u╚Öoare, se folose╚Öte de obicei ulei hidraulic din clasa ISO VG 32. Daca se foloseste un fluid hidraulic cu vascozitate mai mare, se poate ca furtunurile subtiri sa nu mai poata transporta acest ulei la hidraulica, ceea ce inseamna ca puterea de ridicare este mult redusa sau chiar oprita. Pe de alt─â parte, fluidul hidraulic din clasa ISO VG 68 este uneori utilizat în sistemele hidraulice grele din industrie.
De regul─â, totu╚Öi, un fluid hidraulic cu vâscozitate ISO VG 46 este utilizat pentru majoritatea aplica╚Ťiilor, precum excavatoare, tractoare sau altele asemenea.

CARE SUNT DIFEREN╚ÜELE DE CALITATE ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

În primul rând în clasificare. Exist─â uleiuri hidraulice cu propriet─â╚Ťi de dizolvare a murd─âriei ╚Öi uleiuri hidraulice cu un comportament mai bun la temperatur─â

• Exist─â, de asemenea, diferen╚Ťe între produc─âtori în domenii precum protec╚Ťia împotriva uzurii ╚Öi coroziunii ╚Öi stabilitatea la îmb─âtrânire

Pe de o parte, exist─â diferite clase de uleiuri hidraulice. Uleiul hidraulic „normal” ╚Öi comun este marcat ca HLP. Uleiurile hidraulice cu capacit─â╚Ťi de respingere a murd─âriei sunt denumite HLPD. Acest fluid hidraulic este adesea folosit în ma╚Öinile de construc╚Ťii. Pe lâng─â acestea dou─â, exist─â ╚Öi un fluid hidraulic care este proiectat ideal pentru schimbarea temperaturii sau a sarcinilor. Este denumit HVLP.

Dar desigur, pe lâng─â aceste uleiuri hidraulice diferite, exist─â ╚Öi diferen╚Ťe de calitate. Pentru a v─â asigura c─â sistemul hidraulic ofer─â servicii excelente cât mai mult timp posibil, este avantajos s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie propriet─â╚Ťilor precum protec╚Ťia împotriva coroziunii ╚Öi stabilitatea la îmb─âtrânire.

Din p─âcate, o bun─â protec╚Ťie împotriva coroziunii nu este disponibil─â în forma dorit─â pentru fiecare ulei hidraulic. Întrucât acest punct important aduce o contribu╚Ťie semnificativ─â la protejarea investi╚Ťiei dumneavoastr─â împotriva repara╚Ťiilor inutile ╚Öi la men╚Ťinerea performan╚Ťei componentelor cât mai mult timp posibil. De asemenea, stabilitatea la îmb─âtrânire a unui fluid hidraulic este un punct esen╚Ťial. Aditivii speciali asigur─â c─â uleiul folosit este mai pu╚Ťin sensibil la influen╚Ťele externe ╚Öi, prin urmare, poate garanta performan╚Ťa ╚Öi fiabilitatea dorite pentru mai mult timp

CARE SUNT SARCINILE ULEIULUI HIDRAULIC?


• Ungerea pieselor care alunec─â unele pe altele
• R─âcirea hidrosistemului din interior prin disiparea corespunz─âtoare a c─âldurii
• Protec╚Ťie împotriva coroziunii, uzurii, depunerilor ╚Öi spumei
• Rezistent la îmb─âtrânire pentru perioade lungi de p─âstrare a uleiului în sistemul hidro.
• Transmitere fiabil─â a puterii
• Vâscozitate optim─â pentru operare la rece ╚Öi la cald
• Filtrabilitate
• Biodegradabilitate atunci când este utilizat în zone sensibile pentru mediu

Ve╚Ťi g─âsi fluid hidraulic de înalt─â calitate de la produc─âtori cunoscu╚Ťi precum, Divinol, Castrol, Mobil, Cyclon,  Addinol, Eurolub ╚Öi Wectol într-o mare varietate de dimensiuni. De la cutia de 1 litru la un recipient de 20 de litri la un butoi de 205 litri, totul este inclus. Convinge-te de produsele Made in Germany.

Alege╚Ťi produsul potrivit pentru dvs. din gama noastr─â extins─â. De la uleiul hidraulic utilizat pe scar─â larg─â, cum ar fi HLP 46, pân─â la lubrifian╚Ťi complec╚Öi, cum ar fi uleiul hidraulic HVLP-D 46, putem oferi toate aceste produse. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â v─â putem câ╚Ötiga ca  si client. Comanda╚Ťi azi lichidul hidraulic potrivit ╚Öi, la fel ca al╚Ťi 3000 de clien╚Ťi, convinge╚Ťi-v─â de selec╚Ťia larg─â de produse fabricate în Germania. Beneficia╚Ťi de livrarea noastr─â rapid─â ╚Öi de pre╚Ťuri atractive.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!