­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Ulei hidraulic

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Cel mai bun ulei hidraulic pentru echipamentul tau

Lubrifian╚Ťii, în special uleiurile hidraulice, sunt indispensabili pentru func╚Ťionarea eficient─â a unei game largi de echipamente, de la ma╚Öin─âriile compacte utilizate în atelierele mici, precum despic─âtoarele de bu╚Öteni sau sistemele de ridicare, pân─â la echipamentele grele de construc╚Ťii, care solicit─â performan╚Ťe înalte. Alegerea uleiului hidraulic potrivit poate influen╚Ťa semnificativ eficien╚Ťa, longevitatea ╚Öi fiabilitatea ma╚Öin─âriilor tale.

Optimizare ╚Öi Performan╚Ť─â Înalt─â

Uleiurile hidraulice moderne sunt supuse unui proces riguros de optimizare, beneficiind de aditivi avansa╚Ťi care le îmbun─ât─â╚Ťesc propriet─â╚Ťile. Ace╚Öti aditivi ajut─â uleiul s─â fac─â fa╚Ť─â mai eficient schimb─ârilor bru╚Öte de temperatur─â ╚Öi s─â men╚Ťin─â un nivel optim de cur─â╚Ťenie, eliminând particulele nedorite. Clasa HVLPD, la care apar╚Ťin aceste fluide hidraulice, este conceput─â pentru a r─âspunde cerin╚Ťelor exigente ale hidraulicii moderne, oferind o protec╚Ťie ╚Öi o eficien╚Ť─â superioar─â.

Diferen╚Ťe Semnificative între Specifica╚Ťii

Ulei Hidraulic HLP 46: Aceast─â variant─â se distinge prin rezisten╚Ťa sa remarcabil─â la procesele de îmb─âtrânire ╚Öi capacitatea de a oferi o protec╚Ťie eficient─â împotriva coroziunii. Cu o gam─â de temperatur─â de func╚Ťionare între -20°C ╚Öi +80°C, uleiul HLP este o alegere solid─â pentru aplica╚Ťii standard, unde condi╚Ťiile de mediu sunt mai controlate.

Ulei Hidraulic HLPD: Acest tip include aditivi special concepu╚Ťi pentru a dizolva ╚Öi elimina murd─âria, men╚Ťinând sistemul hidraulic curat ╚Öi eficient. Temperatura sa de func╚Ťionare se întinde tot de la -20°C la +80°C, oferind flexibilitate în utilizare.

Ulei Hidraulic HVLP: Distingându-se prin performan╚Ťa sa superioar─â în ceea ce prive╚Öte vâscozitatea la diferite temperaturi, uleiul HVLP extinde semnificativ domeniul de temperatur─â de func╚Ťionare, de la -35°C pân─â la +120°C, ceea ce îl face ideal pentru medii de lucru cu varia╚Ťii mari de temperatur─â.

Combinatia HVLPD: Reprezint─â vârful de lance în tehnologia uleiurilor hidraulice, combinând avantajele HVLP în termeni de vâscozitate ╚Öi temperatur─â cu aditivii HLPD care ajut─â la transportul impurit─â╚Ťilor, asigurând o performan╚Ť─â ╚Öi protec╚Ťie maxim─â.

Alegerea unui ulei hidraulic H46 Economic

Atunci când vine vorba de selectarea unui ulei hidraulic H46 la un pre╚Ť accesibil, este crucial s─â efectua╚Ťi o verificare temeinic─â a calit─â╚Ťii acestuia înainte de utilizare. Utilizarea unui ulei de calitate inferioar─â poate avea consecin╚Ťe costisitoare asupra utilajelor scumpe. Asigura╚Ťi-v─â c─â produsul ales îndepline╚Öte standardele necesare ╚Öi este potrivit pentru aplica╚Ťiile specifice echipamentului dumneavoastr─â, pentru a beneficia de o func╚Ťionare optim─â ╚Öi pentru a evita poten╚Ťialele repara╚Ťii costisitoare.

Alegerea corect─â a pentru ulei hidraulic H46 sau ulei hidraulic HLP 46 nu doar c─â optimizeaz─â performan╚Ťa ╚Öi eficien╚Ťa echipamentului dumneavoastr─â, dar contribuie ╚Öi la prelungirea duratei de via╚Ť─â a acestuia, asigurând o func╚Ťionare f─âr─â probleme pentru o perioad─â îndelungat─â.
EXISTA ULEI HIDRAULIC MULTIGRAD?
 

• Exist─â uleiuri hidraulice care fac fa╚Ť─â mai bine schimb─ârilor de temperatur─â

• Uleiul hidraulic cu caracter multigrad, precum uleiul de motor, nu exist─â.

Nu în sensul clasic. Cu toate acestea, exist─â fluide hidraulice care pot face fa╚Ť─â mai bine schimb─ârilor de temperatur─â decât altele. Aceste produse sunt clasificate ca HVLP. În compara╚Ťie cu uleiul hidraulic „normal” care poart─â denumirea HLP, „V” din HVLP înseamn─â ameliorator de vâscozitate. Deci nu include diferite clase de vâscozitate, cum ar fi, de exemplu, un ulei de motor 5W-30. Aceasta acoper─â atât domeniul de temperatur─â al unui ulei de motor de 5W, cât ╚Öi al unui ulei de motor SAE 30. În cazul fluidului hidraulic, pe de alt─â parte, vâscozitatea existent─â este flexibilizat─â prin aditivi, ceea ce înseamn─â c─â ace╚Öti lubrifian╚Ťi din hidraulic continu─â s─â func╚Ťioneze în mod fiabil chiar ╚Öi cu schimb─ârile de temperatur─â.
CE ROL JOAC─é VASCOZITATEA ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

• Vâscozitatea asigur─â transmisia corect─â a puterii ╚Öi rezisten╚Ťa necesar─â.

Trebuie utilizat─â o clas─â de vâscozitate diferit─â, în func╚Ťie de faptul dac─â sistemul hidraulic este expus la sarcini grele sau u╚Öoare. La stivuitoarele mai mici, de exemplu, care trebuie s─â fie relativ u╚Öoare, se folose╚Öte de obicei ulei hidraulic din clasa ISO VG 32. Daca se foloseste un fluid hidraulic cu vascozitate mai mare, se poate ca furtunurile subtiri sa nu mai poata transporta acest ulei la hidraulica, ceea ce inseamna ca puterea de ridicare este mult redusa sau chiar oprita. Pe de alt─â parte, fluidul hidraulic din clasa ISO VG 68 este uneori utilizat în sistemele hidraulice grele din industrie.
De regul─â, totu╚Öi, un fluid hidraulic cu vâscozitate ISO VG 46 este utilizat pentru majoritatea aplica╚Ťiilor, precum excavatoare, tractoare sau altele asemenea.

CARE SUNT DIFEREN╚ÜELE DE CALITATE ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

În primul rând în clasificare. Exist─â uleiuri hidraulice cu propriet─â╚Ťi de dizolvare a murd─âriei ╚Öi uleiuri hidraulice cu un comportament mai bun la temperatur─â

• Exist─â, de asemenea, diferen╚Ťe între produc─âtori în domenii precum protec╚Ťia împotriva uzurii ╚Öi coroziunii ╚Öi stabilitatea la îmb─âtrânire

Pe de o parte, exist─â diferite clase de uleiuri hidraulice. Uleiul hidraulic „normal” ╚Öi comun este marcat ca HLP. Uleiurile hidraulice cu capacit─â╚Ťi de respingere a murd─âriei sunt denumite HLPD. Acest fluid hidraulic este adesea folosit în ma╚Öinile de construc╚Ťii. Pe lâng─â acestea dou─â, exist─â ╚Öi un fluid hidraulic care este proiectat ideal pentru schimbarea temperaturii sau a sarcinilor. Este denumit HVLP.

Dar desigur, pe lâng─â aceste uleiuri hidraulice diferite, exist─â ╚Öi diferen╚Ťe de calitate. Pentru a v─â asigura c─â sistemul hidraulic ofer─â servicii excelente cât mai mult timp posibil, este avantajos s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie propriet─â╚Ťilor precum protec╚Ťia împotriva coroziunii ╚Öi stabilitatea la îmb─âtrânire.

Din p─âcate, o bun─â protec╚Ťie împotriva coroziunii nu este disponibil─â în forma dorit─â pentru fiecare ulei hidraulic. Întrucât acest punct important aduce o contribu╚Ťie semnificativ─â la protejarea investi╚Ťiei dumneavoastr─â împotriva repara╚Ťiilor inutile ╚Öi la men╚Ťinerea performan╚Ťei componentelor cât mai mult timp posibil. De asemenea, stabilitatea la îmb─âtrânire a unui fluid hidraulic este un punct esen╚Ťial. Aditivii speciali asigur─â c─â uleiul folosit este mai pu╚Ťin sensibil la influen╚Ťele externe ╚Öi, prin urmare, poate garanta performan╚Ťa ╚Öi fiabilitatea dorite pentru mai mult timp

CARE SUNT SARCINILE ULEIULUI HIDRAULIC?


• Ungerea pieselor care alunec─â unele pe altele
• R─âcirea hidrosistemului din interior prin disiparea corespunz─âtoare a c─âldurii
• Protec╚Ťie împotriva coroziunii, uzurii, depunerilor ╚Öi spumei
• Rezistent la îmb─âtrânire pentru perioade lungi de p─âstrare a uleiului în sistemul hidro.
• Transmitere fiabil─â a puterii
• Vâscozitate optim─â pentru operare la rece ╚Öi la cald
• Filtrabilitate
• Biodegradabilitate atunci când este utilizat în zone sensibile pentru mediu

Ve╚Ťi g─âsi fluid hidraulic de înalt─â calitate de la produc─âtori cunoscu╚Ťi precum, Divinol, Castrol, Mobil, Cyclon,  Addinol, Eurolub ╚Öi Wectol într-o mare varietate de dimensiuni. De la cutia de 1 litru la un recipient de 20 de litri la un butoi de 205 litri, totul este inclus. Convinge-te de produsele Made in Germany.

Alege╚Ťi produsul potrivit pentru dvs. din gama noastr─â extins─â. De la uleiul hidraulic utilizat pe scar─â larg─â, cum ar fi HLP 46, pân─â la lubrifian╚Ťi complec╚Öi, cum ar fi uleiul hidraulic HVLP-D 46, putem oferi toate aceste produse. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â v─â putem câ╚Ötiga ca  si client. Comanda╚Ťi azi lichidul hidraulic potrivit ╚Öi, la fel ca al╚Ťi 3000 de clien╚Ťi, convinge╚Ťi-v─â de selec╚Ťia larg─â de produse fabricate în Germania. Beneficia╚Ťi de livrarea noastr─â rapid─â ╚Öi de pre╚Ťuri atractive.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!