Ulei hidraulic

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cel mai bun ulei hidraulic pentru echipamentul tau


Lubrifianții precum uleiurile hidraulice sunt necesari într-o mare varietate de domenii. Începând cu dispozitive mici, cum ar fi despicatoare de bușteni sau sisteme mici de ridicare, până la utilaje mari de construcții, unde acești lubrifianți trebuie să îndeplinească cerințe semnificativ mai mari.

Pentru a putea rezista la sarcini mari, uleiurile hidraulice moderne sunt optimizate cu aditivi și îmbunătățite, astfel încât uleiul să poată face față mai bine schimbărilor de temperatură și murdăriei. Aceste fluide hidraulice aparțin categoriei HVLPD. Această clasă de produse aparține celor mai bune care sunt utilizate în hidraulica modernă.

Diferente de specificatii ulei hidraulic
 

Ulei hidraulic HLP 

Rezistent la îmbătrânire, protecție la coroziune
Temperatura de funcționare aproximativ -20°C până la +80°C
.

Ulei hidraulic HLPD


Aditivi pentru dizolvarea și purtarea murdăriei
Temperatura de funcționare aproximativ -20°C până la + 80°C
.

Ulei hidraulic HVLPComportament mai bun la vâscozitate/temperatură
Temperatura de funcționare aproximativ -35°C până la + 120°C

Combinație HVLPD de un comportament mai bun la temperatură
și aditivi care transportă impuritatiEXISTA ULEI HIDRAULIC MULTIGRAD?
 

• Există uleiuri hidraulice care fac față mai bine schimbărilor de temperatură

• Uleiul hidraulic cu caracter multigrad, precum uleiul de motor, nu există.

Nu în sensul clasic. Cu toate acestea, există fluide hidraulice care pot face față mai bine schimbărilor de temperatură decât altele. Aceste produse sunt clasificate ca HVLP. În comparație cu uleiul hidraulic „normal” care poartă denumirea HLP, „V” din HVLP înseamnă ameliorator de vâscozitate. Deci nu include diferite clase de vâscozitate, cum ar fi, de exemplu, un ulei de motor 5W-30. Aceasta acoperă atât domeniul de temperatură al unui ulei de motor de 5W, cât și al unui ulei de motor SAE 30. În cazul fluidului hidraulic, pe de altă parte, vâscozitatea existentă este flexibilizată prin aditivi, ceea ce înseamnă că acești lubrifianți din hidraulic continuă să funcționeze în mod fiabil chiar și cu schimbările de temperatură.
CE ROL JOACĂ VASCOZITATEA ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

• Vâscozitatea asigură transmisia corectă a puterii și rezistența necesară.

Trebuie utilizată o clasă de vâscozitate diferită, în funcție de faptul dacă sistemul hidraulic este expus la sarcini grele sau ușoare. La stivuitoarele mai mici, de exemplu, care trebuie să fie relativ ușoare, se folosește de obicei ulei hidraulic din clasa ISO VG 32. Daca se foloseste un fluid hidraulic cu vascozitate mai mare, se poate ca furtunurile subtiri sa nu mai poata transporta acest ulei la hidraulica, ceea ce inseamna ca puterea de ridicare este mult redusa sau chiar oprita. Pe de altă parte, fluidul hidraulic din clasa ISO VG 68 este uneori utilizat în sistemele hidraulice grele din industrie.
De regulă, totuși, un fluid hidraulic cu vâscozitate ISO VG 46 este utilizat pentru majoritatea aplicațiilor, precum excavatoare, tractoare sau altele asemenea.

CARE SUNT DIFERENȚELE DE CALITATE ÎN ULEIUL HIDRAULIC?
 

În primul rând în clasificare. Există uleiuri hidraulice cu proprietăți de dizolvare a murdăriei și uleiuri hidraulice cu un comportament mai bun la temperatură

• Există, de asemenea, diferențe între producători în domenii precum protecția împotriva uzurii și coroziunii și stabilitatea la îmbătrânire

Pe de o parte, există diferite clase de uleiuri hidraulice. Uleiul hidraulic „normal” și comun este marcat ca HLP. Uleiurile hidraulice cu capacități de respingere a murdăriei sunt denumite HLPD. Acest fluid hidraulic este adesea folosit în mașinile de construcții. Pe lângă acestea două, există și un fluid hidraulic care este proiectat ideal pentru schimbarea temperaturii sau a sarcinilor. Este denumit HVLP.

Dar desigur, pe lângă aceste uleiuri hidraulice diferite, există și diferențe de calitate. Pentru a vă asigura că sistemul hidraulic oferă servicii excelente cât mai mult timp posibil, este avantajos să acordați atenție proprietăților precum protecția împotriva coroziunii și stabilitatea la îmbătrânire.

Din păcate, o bună protecție împotriva coroziunii nu este disponibilă în forma dorită pentru fiecare ulei hidraulic. Întrucât acest punct important aduce o contribuție semnificativă la protejarea investiției dumneavoastră împotriva reparațiilor inutile și la menținerea performanței componentelor cât mai mult timp posibil. De asemenea, stabilitatea la îmbătrânire a unui fluid hidraulic este un punct esențial. Aditivii speciali asigură că uleiul folosit este mai puțin sensibil la influențele externe și, prin urmare, poate garanta performanța și fiabilitatea dorite pentru mai mult timp

CARE SUNT SARCINILE ULEIULUI HIDRAULIC?


• Ungerea pieselor care alunecă unele pe altele
• Răcirea hidrosistemului din interior prin disiparea corespunzătoare a căldurii
• Protecție împotriva coroziunii, uzurii, depunerilor și spumei
• Rezistent la îmbătrânire pentru perioade lungi de păstrare a uleiului în sistemul hidro.
• Transmitere fiabilă a puterii
• Vâscozitate optimă pentru operare la rece și la cald
• Filtrabilitate
• Biodegradabilitate atunci când este utilizat în zone sensibile pentru mediu

Veți găsi fluid hidraulic de înaltă calitate de la producători cunoscuți precum, Divinol, Castrol, Mobil, Cyclon,  Addinol, Eurolub și Wectol într-o mare varietate de dimensiuni. De la cutia de 1 litru la un recipient de 20 de litri la un butoi de 205 litri, totul este inclus. Convinge-te de produsele Made in Germany.

Alegeți produsul potrivit pentru dvs. din gama noastră extinsă. De la uleiul hidraulic utilizat pe scară largă, cum ar fi HLP 46, până la lubrifianți complecși, cum ar fi uleiul hidraulic HVLP-D 46, putem oferi toate aceste produse. Așteptăm cu nerăbdare să vă putem câștiga ca client. Comandați azi lichidul hidraulic potrivit și, la fel ca alți 3000 de clienți, convingeți-vă de selecția largă de produse fabricate în Germania. Beneficiați de livrarea noastră rapidă și de prețuri atractive.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!