🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

icon Filtre si uleiuri pentru Manitou MT1330SL

Filtre si uleiuri pentru Manitou MT1330SL

Filtre și uleiuri pentru Manitou MT1330SL cu motor Perkins

Încărcătorul telescopic Manitou MT 1330SL, produs după ianuarie 2013, este echipat din fabrică cu motor Perkins. Conform recomandărilor producătorului, revizia se efectuează la fiecare 500 de ore de exploatare.

Lista de filtre pentru Manitou MT1330SL

Pentru a menține performanța optimă a utilajului și a prelungi durata de viață a motorului Perkins, este esențial să folosiți filtre de înaltă calitate. Iată lista completă de filtre necesare pentru revizia încărcătorului telescopic Manitou MT 1330SL:

 • Filtru de combustibil: Asigură puritatea combustibilului, protejând motorul de impurități și prelungind durata de viață a acestuia.
 • Prefiltru combustibil: Protejează filtrul principal de combustibil și motorul de particulele mari de murdărie și apă.
 • Filtru de ulei motor: Menține uleiul curat, prevenind uzura prematură a componentelor interne ale motorului.
 • Filtru de aer: Asigură un flux constant de aer curat către motor, îmbunătățind eficiența combustiei și reducând consumul de combustibil.
 • Filtru hidraulic: Protejează sistemul hidraulic de contaminanți, asigurând o funcționare lină și eficientă a utilajului.
 • Filtru uscător (dacă este aplicabil): Elimină umiditatea din sistemul de aer comprimat, prevenind formarea condensului și coroziunii.

 


 
Categorii

Uleiuri recomandate pentru Manitou MT1330SL

Pentru a completa întreținerea, este important să folosiți uleiuri de calitate superioară, conforme cu specificațiile producătorului:

 • Ulei de motor: Alegeți un ulei de motor de înaltă performanță, recomandat pentru motoarele Perkins, care asigură lubrifiere optimă și protecție împotriva uzurii.
 • Ulei hidraulic: Utilizați ulei hidraulic compatibil cu specificațiile Manitou pentru a menține performanța și fiabilitatea sistemului hidraulic.
 • Ulei de transmisie: Asigură o schimbare lină a treptelor de viteză și protejează componentele interne ale transmisiei.

Beneficiile utilizării filtrelor și uleiurilor de calitate:

 • Îmbunătățirea performanței: Menținerea curată a motorului și a sistemelor auxiliare asigură performanțe optime și un consum eficient de combustibil.
 • Prevenirea defecțiunilor: Filtrele și uleiurile de calitate protejează motorul și componentele hidraulice de uzură și contaminanți.
 • Durabilitate crescută: Utilizarea produselor de întreținere recomandate prelungesc durata de viață a utilajului și reduc costurile de reparații.

Nu lăsa întreținerea utilajului tău pe ultimul loc! Comandă acum filtrele și uleiurile necesare pentru Manitou MT1330SL și asigură-te că acesta funcționează la capacitate maximă. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a plasa o comandă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!