🚛Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse 🚛

La ce interval de timp se face schimbul de ulei la un motor Perkins?

La ce interval de timp se face schimbul de ulei la un motor Perkins?

Care este intervalul de timp pentru schimbul de ulei la un utilaj echipat cu motor Perkins?


Raspunsul corect depinde de diversi facturi.

Recomandam să pregătiți și să urmați manualul și instrucțiunile producătorului.

Iată câteva îndrumări.

Dacă motorul diesel este nou din fabrică, acesta ar trebui să fie gata de utilizare până la primul service. Fiecare producție poate specifica când are loc primul service. Aceasta poate varia de la 25 de ore la 250 de ore.

Dacă motorul a trecut printr-o reparacie capitala (RK), se pot aplica practici diferite de rulare. Acest lucru poate depinde de vârsta motorului (motoare mai vechi vs motoarele moderne). Se recomandă întreținerea motorului reconstruit în condiții normale de utilizare oricând între 30 și 100 de ore.

Motoarele moderne pot avea intervale de service mai lungi. Cu cât mediul este mai dur, cu atât mai des este posibil să fie nevoie să-l întreținem.

Un motor staționar cu o carcasă adecvată izolată fonic care îl protejează de mediul înconjurător poate depasi orele normale de funcționare.

Unitățile mobile sunt în general supuse la condiții mult mai dure sau la abuz, cum ar fi praf, motorină murdară sau rezerve de ulei de calitate slabă etc. Este important să monitorizați aceste unități. Efectuați o listă de verificare zilnică/săptămânală pentru orice unitate, deoarece prevenirea este întotdeauna mai bună decât eșecul.

Firma noastra comercializeaza uleiuri si filtre originale si compatibile pentru motoare Perkins.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!