­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

La ce interval de timp se face schimbul de ulei la un motor Perkins?

La ce interval de timp se face schimbul de ulei la un motor Perkins?

Care este intervalul de timp pentru schimbul de ulei la un utilaj echipat cu motor Perkins?


Raspunsul corect depinde de diversi facturi.

Recomandam s─â preg─âti╚Ťi ╚Öi s─â urma╚Ťi manualul ╚Öi instruc╚Ťiunile produc─âtorului.

Iat─â câteva îndrum─âri.

Dac─â motorul diesel este nou din fabric─â, acesta ar trebui s─â fie gata de utilizare pân─â la primul service. Fiecare produc╚Ťie poate specifica când are loc primul service. Aceasta poate varia de la 25 de ore la 250 de ore.

Dac─â motorul a trecut printr-o reparacie capitala (RK), se pot aplica practici diferite de rulare. Acest lucru poate depinde de vârsta motorului (motoare mai vechi vs motoarele moderne). Se recomand─â între╚Ťinerea motorului reconstruit în condi╚Ťii normale de utilizare oricând între 30 ╚Öi 100 de ore.

Motoarele moderne pot avea intervale de service mai lungi. Cu cât mediul este mai dur, cu atât mai des este posibil s─â fie nevoie s─â-l între╚Ťinem.

Un motor sta╚Ťionar cu o carcas─â adecvat─â izolat─â fonic care îl protejeaz─â de mediul înconjur─âtor poate depasi orele normale de func╚Ťionare.

Unit─â╚Ťile mobile sunt în general supuse la condi╚Ťii mult mai dure sau la abuz, cum ar fi praf, motorin─â murdar─â sau rezerve de ulei de calitate slab─â etc. Este important s─â monitoriza╚Ťi aceste unit─â╚Ťi. Efectua╚Ťi o list─â de verificare zilnic─â/s─âpt─âmânal─â pentru orice unitate, deoarece prevenirea este întotdeauna mai bun─â decât e╚Öecul.

Firma noastra comercializeaza uleiuri si filtre originale si compatibile pentru motoare Perkins.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!