­čÜŤTransport gratuit la comenzi de peste 500 lei pentru 95% din produse ­čÜŤ

Contactor 60V

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta


  • - Verifica de inca o data ori scrierea

  • - Incearca sa cauti cuvinte simple

  • - Incearca o cautare mai putin specifica

  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

  •  

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon +40729946800

Contactoare 60V

Baurent Piese este furnizorul t─âu de încredere pentru contactoare 60V, oferind o gam─â larg─â de componente esen╚Ťiale pentru motoarele electrice, inclusiv carbuni - perii colectoare, flan╚Öe, rotoare, stator ╚Öi multe altele. Ne angaj─âm s─â livr─âm produse de înalt─â calitate care s─â îndeplineasc─â cerin╚Ťele specifice ale fiec─ârui produc─âtor de utilaje.

Gama Noastr─â Extensiv─â de Contactoare 60V

La Baurent Piese, comercializ─âm contactoare 60V care sunt ideale pentru o varietate de aplica╚Ťii în utilaje industriale, de construc╚Ťii ╚Öi agricole. Aceste contactoare sunt concepute pentru a asigura controlul eficient ╚Öi protec╚Ťia circuitelor electrice, îmbun─ât─â╚Ťind siguran╚Ťa ╚Öi performan╚Ťa echipamentelor tale.

Diversitatea Ofertei de Contactoare

Oferim contactoare de la 6V pân─â la 200V, cu diferite varia╚Ťii de putere, pentru a satisface o gam─â larg─â de cerin╚Ťe tehnice. Fiecare contactor este selectat pentru a oferi cea mai bun─â compatibilitate ╚Öi eficien╚Ť─â pentru specifica╚Ťiile fiec─ârui utilaj.

Componente Adi╚Ťionale pentru Motoare Electrice

Pe lâng─â contactoare 60V, la Baurent Piese g─âse╚Öti ╚Öi alte piese esen╚Ťiale pentru repararea ╚Öi între╚Ťinerea motoarelor electrice, inclusiv:

  • Carbuni (Perii Colectoare): Vitali pentru func╚Ťionarea eficient─â a motoarelor electrice.
  • Flan╚Öe: Pentru o instalare sigur─â ╚Öi stabil─â a componentelor.
  • Rotor ╚Öi Stator: Nucleul oric─ârui motor electric, disponibile pentru diverse modele.

De ce s─â Alegi Baurent Piese?

Alegând Baurent Piese, beneficiezi de produse de calitate superioar─â, un inventar vast de componente, ╚Öi suport tehnic expert, toate concepute pentru a te ajuta s─â î╚Ťi men╚Ťii utilajele în cea mai bun─â form─â de func╚Ťionare. Noi în╚Ťelegem importan╚Ťa continuit─â╚Ťii în activitate ╚Öi oferim solu╚Ťii rapide ╚Öi eficiente pentru a minimiza timpul de inactivitate.

Contacteaz─â Baurent Piese ast─âzi pentru a discuta despre nevoile tale specifice ╚Öi pentru a explora gama noastr─â complet─â de contactoare 60V ╚Öi alte componente pentru motoare electrice. Asigur─â-te c─â echipamentele tale sunt întotdeauna gata de ac╚Ťiune cu ajutorul pieselor de înalt─â calitate de la Baurent Piese.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!